La_MoRt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι μια σχετικά μακρινή μου σκέψη. Τι θα προτιμούσατε από άποψη αποδοτικότητας,ποιότητας, και ότι άλλο.
Sheogorath Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 To AXi δεν έχει τόσο καλό όνομα, σε αντίθεση με το AX το απλό! Το P2 αν συνεχίζει την παράδοση των πολύ καλών G2, θα πρέπει να είναι καλύτερο! 1
pano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ρίξε νόμισμα και πάρε ότι βγεί,τι άλλο να πούμε, είναι ¨αφρός¨ αυτά που κοιτάς.. 1
BabisTs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Παίζεις στην elite των psu τώρα.Από εκεί και πέρα από μένα ως ικανοποιημένος έως και σήμερα κάτοχος AX850 θα πήγαινα καρφί για AX860 σκέτο όπως είπε και ο Seogorath.
La_MoRt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί όχι το i τι προβλήματα παρουσίασε; Μπορεί να υπάρξει δυσλειτουργία μεταξυ software και τροφοδοτικού και να το βλέπει σαν βλάβη ας πούμε;
tarantules Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα πήγαινα σίγουρα στο EVGA...10 χρόνια (τουλάχιστον) το ξεχνάς και δεν ξαναασχολείσαι με τροφοδοτικά... 2
La_MoRt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 +1 για την εγγύηση το είδα και εγώ. Η διαφορα του i από το απλό είναι μόνο το communicator connector? Τις είδα τις διαφορές ok. Ωραίο πράγμα η αυτοδιάγνωση που έχει. Ψάχνω να βρω κανένα συγκριτικό αλλά δε βλέπω κάτι.
AETOLOFITIS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγουρα evga και εγω. Εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος.
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 To απλό φτιάχνεται απο Seassonic ενώ το i απο Flextronic. Προφανώς η πρώτη έχει καλύτερο όνομα! AXi is also manufactured by Flextronics while the AX is manufactured by SeaSonic. http://linustechtips.com/main/topic/87056-difference-between-ax-and-axi-series-psus-by-corsair/ 1
pnick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 H Flextronics κατασκευάζει το κορυφαίο τροφοδοτικό παγκοσμίως, την στιγμή που μιλάμε. Το AX1500i. Δεν έχει χειρότερο όνομα από την Seasonic, απλά δεν είναι τόσο γνωστή σαν εταιρεία στον πολύ κόσμο. Κάθε άλλο παρά τυχαία εταιρεία είναι.
La_MoRt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είπε κανείς ότι είναι τυχαία εταιρεία αλλά λίγο που διάβασα reviews χρηστών είδα ότι το i έχει παρουσιάσει μικρό προβληματάκια ενώ το απλό δεν έχει βγάλει τίποτα. Συγκριτικά βέβαια όσο και να είμαι τρελός fun της Corsair έχω την εντύπωση ότι η EVGA έχει κάνει τρομέρη δουλειά με αυτό το τροφοδοτικό και σε όλα τα reviews βγαίνει παντού τέλειο. Επιπλέον είναι και το θέμα της εγγύησης, είναι τρελό να πάρεις ένα τροφοδοτικό το 2015 και μέχρι το 2025 να έχεις εγγύηση.
pnick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είπε κανείς ότι είναι τυχαία εταιρεία αλλά λίγο που διάβασα reviews χρηστών είδα ότι το i έχει παρουσιάσει μικρό προβληματάκια ενώ το απλό δεν έχει βγάλει τίποτα. Συγκριτικά βέβαια όσο και να είμαι τρελός fun της Corsair έχω την εντύπωση ότι η EVGA έχει κάνει τρομέρη δουλειά με αυτό το τροφοδοτικό και σε όλα τα reviews βγαίνει παντού τέλειο. Επιπλέον είναι και το θέμα της εγγύησης, είναι τρελό να πάρεις ένα τροφοδοτικό το 2015 και μέχρι το 2025 να έχεις εγγύηση. Δεν είπα κάτι για την EVGA. H κατασκευάστρια των Supernova είναι η Super Flower, που είναι κορυφαία εταιρεία στο χώρο. Εν όλιγοις, πάρε όποιο από τα δύο θέλεις. Είναι η αφρόκρεμα. Σου απάντησε και ο Pano πιό πάνω: Ρίξε νόμισμα και πάρε ότι βγεί,τι άλλο να πούμε, είναι ¨αφρός¨ αυτά που κοιτάς.. 1
Ultimategr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω το corsair ax860i πανω απο ενα χρονο καο δουλευει16 περιπου ωρες την ημερα χωρις να εχει παρουσιασει καποιο προβλημα.πριν ενα χρονο ημουν και εγω στο ιδιο διλλημα μεταξυ corsair καο evga και τελικα κατεληξα στο corsair και δεν το μετανιωσα.
pano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω το corsair ax860i πανω απο ενα χρονο καο δουλευει16 περιπου ωρες την ημερα χωρις να εχει παρουσιασει καποιο προβλημα.πριν ενα χρονο ημουν και εγω στο ιδιο διλλημα μεταξυ corsair καο evga και τελικα κατεληξα στο corsair και δεν το μετανιωσα. Σιγά μην το μετάνιωνες,όπως είπα μιλάμε για τον αφρό των τροφοδοτικών αλλά και εταιρειών*,γι΄αυτό φίλτατε ts διάλεξε το πιο φθηνό εκ των δύο. *Aπό άποψη εκπλήρωσις των όρων της εγγύησης που δίνουν στα προιόντα τους. 1
Occultist Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Από προσωπική εμπειρία χρήσης, Enermax και Corsair, αποτελούν δύο εταιρίες με καλό, υποτίθεται, όνομα, που διέψευσαν την φήμη τους στα χέρια μου : είτε με το να ψοφήσουν, λίγο μετά την εγγύησή τους, είτε με το να μην αποδίδουν τα θεωρητικά μέγιστα, με την έννοια του ότι η ονομαστική ισχύς τους είχε αντίκρισμα στη μικτή ολική παροχή μόνο και όχι εκεί που μετράει περισσότερο πχ. 12v rail (μετά από καιρό)... EVGA, με τα χίλια + τα 10 χρόνια εγγύησης, όσο και αν θέλουμε να τα σνομπάρουμε, λένε πολλά για την ποιότητα κατασκευής και το after sales support Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2015 από Occultist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα