Προς το περιεχόμενο

ednet 600 watt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ  ΤΟ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ... http://www.e-shop.gr/ednet-30114-psu-600w-p-PER.640579.... ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ  ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΣΕ Ι5 4690 ΚΑΙ Η97 ΑΣΥΣ ΜΗΤΡΙΚΗ  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΗΝ ΓΤΧ 680  ...ΚΑΙ ΕΙΔα ΠΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑ 8 ΠΙΝ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ 6 ΠΙΝ ΚΑΛΩΔΙΟ  ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΛΩΔΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ 8 ΠΙΝ   ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΩΝ  ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΜΟΥ Η ΘΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΩΝ ΑΕΡΑ ??? ...ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ESHOP  ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ  ΠΟΘ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ 4 ΠΙΝ ΣΕ 8 ΠΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΘ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ .......

Δημοσ.

Nα γράφεις με μικρά, δεν είμαστε εδώ ΦΒ!

Και το τροφοδοτικό σου θέλει άλλαγμα, δεν είναι 600βαττ. Ουτε για 350 δεν το κάνω εγώ...  :ph34r:

Δημοσ.

Καλα συγνωμη αλλα τα κεφαλαια γραματα σας πειραξαν τωρα ..... και γτ λες πως δεν ειναι 600 βαττ

Ναι το λένε και οι κανόνες του φόρουμ. Να τους διαβάσεις κάποια στιγμή και κόψε το υφάκι.

Γιατί είναι κοινό στα NONAME τροφοδοτικά να γράφουν ότι να ’ναι. Δεν είναι ούτε 80+ φαντάσου.

Σου προτείνω αυτό με 35 ευρώ.

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/420%20Watt%7CEVGA%20430W-%20(%20100-W1-0430-KR%20)

Θα σε καλύψει οριακά.

Αν έχεις περισσότερα χρήματα να διαθέσεις ρώτα στο ανάλογο υποφόρουμ!

Δημοσ.

εμ στειλτε μου μια τους κανονες ..... και η gtx 680  ζηταει 550 watt  τα 430 θα με καλυψουν???

Αν έχεις μόνο 35 ευρώ, ναι θα σε καλύψουν στα στοκ, και οριακά!

Αν θες για OC κοίτα κάτι επώνυμο, και μεγαλύτερο απο 550 βαττ. (Corsair, Seassonic, EVGA, Thermaltake, Coolermaster όχι σειρά B (RS) )

Δημοσ.

αμα ειναι θα πουλησω ενα 20 ρι αυτην που εχω και θα παρω κανα 700 βαττ και πανω αλλα τωρα ποθ εψαξα  ολα τα καλα εχουν απο 100 ευρω και πανω ....τοσα λεφτα δεν μπορω να δοσω ..700 βαττ γτ  συμφωνα με το συστημα μου το λιγοτερο που πρεπει να εχω ειναι 600 .....αρα ας παω σε κατι μεγαλυτερο να ειμαι κομπλε ......εχεισ τπτα στο νουσου ????

• Moderators
Δημοσ.

Καλα συγνωμη αλλα τα κεφαλαια γραματα σας πειραξαν τωρα ..... [..]

[..]auto edw a3izei na to parw sta 50 eurw ???

Νωριτερα ζητας τα ρεστα οταν σου κανουν δικαιη παρατηρηση και στη συνεχεια υποπιπτεις σε μια ακομα παραβαση, ενω υποτιθεται πως εχεις διαβασει τους κανονες πια.

Προτεινω να μην συνεχιστει το φαινομενο.

/off topic over

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...