2.1Ohm Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τι λες μωρε ????? Το οτι ειναι αδιαβροχο σημαινει οτι δεν πρεπει να το βρεχεις??? Δηλαδη για ποιο λογο ακριβως το παρουσιαζουν σαν αδιαβροχο??Για να μην πεσει νερο οταν εισαι στην καφετερια???? Ας σοβαρευτουμε και λιγακι θα ελεγα. Και γενικα ελεος και με την ιδια την Sony και τις μλκιες τα ''αδιαβροχα'' κινητα τους. http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/sony/sony-μην-χρησιμοποιείτε-το-αδιάβροχο-xperia-σα-r10063 Ok?! Το ειχα διαβασει σε ξενω σιτε και δν ηξερα αν επρεπε να το παραθεσω εδω τωρα το ανεβασε και το Insomnia! Τα παράπονα στην σονυ κ οχι σε μενα!
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραια και δες και απο κατω τα σχολια. Οσο για την Sony μην φοβασαι ειναι απο τους λογους που δεν προκειται ποτε να αγορασω κινητο της το συγκεκριμενο marketing με το αδιαβροχο
Eragon1996 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ξερεις κανεις ποσο θα μου κοστισει να το φτιακσω ??? σε καποιο service (οχι γερμανο μου ειπαν 130)
2.1Ohm Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Σε κάποιο άλλο service δν θα σ συνιστούσα να πας! Πάν'το στο επίσημο της Sony! (νμζω είναι arvato) Αμα το πας αλλού χάνεις οριστικά την εγγύηση σου για ότι ότι κ να πάθει ενώ αμα το πας στην σονυ κ στο διορθώσουν θα έχεις πάλι κανονικά την εγγύηση σου για 10-20 ευρώ δν αξίζει το ρίσκο άσε που μπορεί να είσαι κολόφαρδος κ να μπει εντός εγγύησης! Απλά πες ότι δν τι έκανες εσύ έγινε μόνο του κ σε καμία περίπτωση ότι το βουτιξες σε νερό!
Eragon1996 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια απιστευτο μου εστειλαν μηνυμα οτι το εφτιαξαν και οτι εκαναν αναβα8μιση... αυριο η με8αυριο μου ρχεται.... 1
Eragon1996 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά δν μου το φτιαηαν μου το αντικατέστησαν από τι μου είπε ο τεχνικό δεν πήγε στη Σόνυ το τσεκαρε το Σερβίας του γερμανου
nikos1965 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 πάρε μια μεγάλη λαμπάδα γράψε γερμανος και άντε στην εκκλησία ..ουτε στα παραμύθια αυτο που εγινε... γενικα η σονυ και με ιδρώτα να μιλήσεις σου λεει οτι εχει παρει υγρασία και εισαι εκτός ..δεν υπάρχει ποιο απάτη στο θεμα εγγυήσεις 1
2.1Ohm Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Tυχερος εισαι φιλε μ!Μαλακα να ημουν και εγω τοσο!!
κουξκουκ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικα η Sony Ελλαδαs μάλλον τα εχει ξεφτίλισει ολα γιατι δεν ακουω για προβληματα σε άλλες χώρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα