Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λες μωρε ????? Το οτι ειναι αδιαβροχο σημαινει οτι δεν πρεπει να το βρεχεις??? Δηλαδη για ποιο λογο ακριβως το παρουσιαζουν σαν αδιαβροχο??Για να μην πεσει νερο οταν εισαι στην καφετερια???? Ας σοβαρευτουμε και λιγακι θα ελεγα.

Και γενικα ελεος και με την ιδια την Sony και τις μλκιες τα ''αδιαβροχα'' κινητα τους.

http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/sony/sony-μην-χρησιμοποιείτε-το-αδιάβροχο-xperia-σα-r10063

Ok?!

Το ειχα διαβασει σε ξενω σιτε και δν ηξερα αν επρεπε να το παραθεσω εδω τωρα το ανεβασε και το Insomnia!

Τα παράπονα στην σονυ κ οχι σε μενα!

Δημοσ.

Ωραια και δες και απο κατω τα σχολια. Οσο για την Sony μην φοβασαι ειναι απο τους λογους που δεν προκειται ποτε να αγορασω κινητο της το συγκεκριμενο marketing με το αδιαβροχο

Δημοσ.

Σε κάποιο άλλο service δν θα σ συνιστούσα να πας!

Πάν'το στο επίσημο της Sony! (νμζω είναι arvato)

Αμα το πας αλλού χάνεις οριστικά την εγγύηση σου για ότι ότι κ να πάθει ενώ αμα το πας στην σονυ κ στο διορθώσουν θα έχεις πάλι κανονικά την εγγύηση σου για 10-20 ευρώ δν αξίζει το ρίσκο άσε που μπορεί να είσαι κολόφαρδος κ να μπει εντός εγγύησης!

Απλά πες ότι δν τι έκανες εσύ έγινε μόνο του κ σε καμία περίπτωση ότι το βουτιξες σε νερό!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά δν μου το φτιαηαν μου το αντικατέστησαν :) από τι μου είπε ο τεχνικό δεν πήγε στη Σόνυ το τσεκαρε το Σερβίας του γερμανου

Δημοσ.

πάρε μια μεγάλη λαμπάδα γράψε γερμανος και άντε στην εκκλησία ..ουτε στα παραμύθια αυτο που εγινε...

γενικα η σονυ και με ιδρώτα να μιλήσεις σου λεει οτι εχει παρει υγρασία και εισαι εκτός ..δεν υπάρχει ποιο απάτη στο θεμα εγγυήσεις 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...