Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου τι με συμφερεινα κανω στη συγκεκριμενη περιπτωση? Το κινητο πηρε νερα ενω ειχα κλειστα τα καπακια και χωρις να εχει πεσει πανω του πολυ νερο περιπου 20- 50 ml.... Και εχει αφησει στιγματα στην οθονη και σημερα το πρωι παρατήρησα οτι πανω δεξια εχει ξεκολισει λιγο η οθονη και ισως απο εκει να μπηκαν τα νερα ( μαλλον κσεκολισε απο υψηλη θερμοκρασια μου ειχε πιασει αυτες τις μερεσ 45 με 46 βαθμους απο τη χρηση) με καλυπτει η εγγυηση αξιζει να το στειλω τι με συμφερει να καανω?

Δημοσ.

Απο την στιγμή που το κινητό πωλείτε ως αδιάβροχο, σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να το καλύπτει η εγγύηση αφού δεν είναι δικό σου το σφάλμα αλλά της κατασκευής.

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ μη μου λες τετοια δν θα μου κολισουν καν την οθονη? Ξερετε και σε ποσο καιρο τα επιστεφουν απο τη μερα που θα το στειλω?

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου τι με συμφερεινα κανω στη συγκεκριμενη περιπτωση? Το κινητο πηρε νερα ενω ειχα κλειστα τα καπακια και χωρις να εχει πεσει πανω του πολυ νερο περιπου 20- 50 ml.... Και εχει αφησει στιγματα στην οθονη και σημερα το πρωι παρατήρησα οτι πανω δεξια εχει ξεκολισει λιγο η οθονη και ισως απο εκει να μπηκαν τα νερα ( μαλλον κσεκολισε απο υψηλη θερμοκρασια μου ειχε πιασει αυτες τις μερεσ 45 με 46 βαθμους απο τη χρηση) με καλυπτει η εγγυηση αξιζει να το στειλω τι με συμφερει να καανω?

Δεν σε καλυπτει σε καμια περιπτωση η εγγυηση να ξερεις!

Παρολα αυτα παν'το μπορει να εισαι κολοφαρδος αλλα το οτι ειναι αδιαβροχο δν παει να πει οτι πρεπει να το εκθετης σε νερο κ αμα δεις στο manual του κινητου σου λεει να μν το βρεχεις ουτε να το βουτας!

Δημοσ.

Δεν σε καλυπτει σε καμια περιπτωση η εγγυηση να ξερεις!

Παρολα αυτα παν'το μπορει να εισαι κολοφαρδος αλλα το οτι ειναι αδιαβροχο δν παει να πει οτι πρεπει να το εκθετης σε νερο κ αμα δεις στο manual του κινητου σου λεει να μν το βρεχεις ουτε να το βουτας!

Τι λες μωρε ????? Το οτι ειναι αδιαβροχο σημαινει οτι δεν πρεπει να το βρεχεις??? Δηλαδη για ποιο λογο ακριβως το παρουσιαζουν σαν αδιαβροχο??Για να μην πεσει νερο οταν εισαι στην καφετερια???? Ας σοβαρευτουμε και λιγακι θα ελεγα.

Και γενικα ελεος και με την ιδια την Sony και τις μλκιες τα ''αδιαβροχα'' κινητα τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη για ποιο λογο ακριβως το παρουσιαζουν σαν αδιαβροχο??Για να μην πεσει νερο οταν εισαι στην καφετερια???? 

Ακριβώς για αυτές τις περιπτώσεις. Τα υπόλοιπα είναι ...παρεξηγήσεις μεταξύ της sony και των χρηστών της.

Στο θέμα μας τώρα, απο τη στιγμή που πήρε νερό μέσα δεν επισκευάζεται αλλά απλά στο αντικαθιστούν με νέο. Αν αποδειχθεί ότι το νερό πέρασε απο το σημείο που ξεκόλλησε ο οθόνη, θα το αλλάξουν στην arvato μέσα στην εγγύηση χωρίς κόστος.

Τους πήγα 2 φορές το δικό μου Ζ3 επειδή ξεκολλούσε απο τη θερμοκρασία και το επισκεύσασαν δωρεάν και τις 2 φορές (δεν είχε πάρει νερό όμως). Την πρώτη φορά το πήγα Δευτέρα και το παρέλαβα πίσω την Πέμπτη και τη Δεύτερη το πήγα Δευτέρα και το πήρα την επόμενη Δευτέρα.

:)

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου τελικά τι έχει γίνει με την περίπτωση σου;

το εχω δωσει στο γερμανο για να το στειλει στη σονυ αλλα μου ειπε και ο τεχνικος οτι δυσκολα 8α βγαλω ακρη... και 8ελει και 130 για φτιακσιμο... αν δεν μου το φτιακσουν περιμενω μες τη βδομαδα να μου πει νεα...

Δημοσ.

Ακριβώς για αυτές τις περιπτώσεις. Τα υπόλοιπα είναι ...παρεξηγήσεις μεταξύ της sony και των χρηστών της.

Στο θέμα μας τώρα, απο τη στιγμή που πήρε νερό μέσα δεν επισκευάζεται αλλά απλά στο αντικαθιστούν με νέο. Αν αποδειχθεί ότι το νερό πέρασε απο το σημείο που ξεκόλλησε ο οθόνη, θα το αλλάξουν στην arvato μέσα στην εγγύηση χωρίς κόστος.

Τους πήγα 2 φορές το δικό μου Ζ3 επειδή ξεκολλούσε απο τη θερμοκρασία και το επισκεύσασαν δωρεάν και τις 2 φορές (δεν είχε πάρει νερό όμως). Την πρώτη φορά το πήγα Δευτέρα και το παρέλαβα πίσω την Πέμπτη και τη Δεύτερη το πήγα Δευτέρα και το πήρα την επόμενη Δευτέρα.

:)

Το θυμαμαι που μαλιστα ειχες αγχος με βαση αυτα που διαβαζες για την Arvato και τις διαφορες εμπειριες πολλων :P

Παντως αυτο με την Sony γενικα,το νερο και τις οθονες που ξεκολλανε ειναι κυριολεκτικα απαραδεκτο.

το εχω δωσει στο γερμανο για να το στειλει στη σονυ αλλα μου ειπε και ο τεχνικος οτι δυσκολα 8α βγαλω ακρη... και 8ελει και 130 για φτιακσιμο... αν δεν μου το φτιακσουν περιμενω μες τη βδομαδα να μου πει νεα...

Μηπως θελουν 130σφαλιαρες καλυτερα????Το λογο σου ειπανε απο που προκυπτουν τα 130ευρω επιστευης??

Δημοσ.

Το θυμαμαι που μαλιστα ειχες αγχος με βαση αυτα που διαβαζες για την Arvato και τις διαφορες εμπειριες πολλων :P

Παντως αυτο με την Sony γενικα,το νερο και τις οθονες που ξεκολλανε ειναι κυριολεκτικα απαραδεκτο.

Μηπως θελουν 130σφαλιαρες καλυτερα????Το λογο σου ειπανε απο που προκυπτουν τα 130ευρω επιστευης??

για να μου αλλαξουν την ο8ονη μου ειπαν κσερεις αν μπορω να βρω καποιον η καποιο μαγαζι που να τα φτιαχνει φτηινοτερα?

και γενικα ποσο την κοστολογεις τη ζημια??

Δημοσ.

Το βασικοτερο ολων ειναι να δεις τι παιζει με την εγγυηση γιατι λογικα σε καλυπτει η 2χρονων εγγυηση και μετα βλεπεις τι θα κανεις. Ασε τον Γερμανο να λεει οτι θελει.

Με βαση οτι γραφεις οφειλουν να σου αλλαξουν το κινητο/επισκευασουν χωρις πολλα λογια και προφανως τσαμπα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και επειδή βαρέθηκα να έχω το άγχος συνεχώς για το πότε και αν ξεκολλήσει ...welcome Galaxy S6. :P

Όχι ότι και αυτό δεν ζεσταίνεται βέβαια και η μπαταρία του μπροστά στο Z3 είναι ...αστεία! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...