satafaka Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Οποιεσδήποτε προτάσεις δεκτές. Ευχαριστώ. Ποσό που διαθέτουμε : Το minimum δυνατό ώστε να καλύπτει δουλειές office, browsing και προγραμματισμό. Όσο πιο χαμηλά τόσο καλύτερα, εφόσον καλύπτει τις απαραίτητες δουλειές.Χρήση υπολογιστή : Office, browsing, programming.Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Netbeans σε μεγαλούτσικα project.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπάρχουν 2 οθόνες Samsung LED. Μία 19 HD και μία 15. Μάρκες δεν θυμάμαι.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι.Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη.Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγηση από το κατάστημα. Υπάρχει η κάρτα γραφικών μία ATI Radeon x1300/x1500 512 MBytes που παίρνει δύο οθόνες. Αν μπορούμε να έχουμε Intel CPU (1150 για μελλοντικές αναβαθμίσεις) ακόμα καλύτερα! Επίσης υπάρχει και ένας σκληρός μάρκας μέκαψες 300gb ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για εφεδρικός. SSD θα χρειαστούμε σίγουρα. Για OC κτλπ δεν μας ενδιαφέρει. Έχετε τίποτα να προτείνετε? Ευχαριστώ.
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Bububu...budget? Σου έκανα αυτό, νομίζω θα σε καλύψει άνετα για μια πενταετία. Edit: Παρέλειψα την πρόταση, όσο το χαμηλότερο τόσο το καλύτερο. τώρα το είδα
satafaka Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 αχαχα μπα φίλε μου μακάρι να ήταν τόσο το budget, αλλά το αφεντικό δεν νομίζω να χαρεί με τόσα!!!! Συγκεκριμένο budget δεν έχω. Έχω εντολή όσο χαμηλότερα τόσο καλύτερα. Δηλαδή το minimum μηχάνημα που θα καλύπτει τις παραπάνω ανάγκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα