Προς το περιεχόμενο

Επεξεργαστης απο turbo-x spice iv

kyro111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το παραπανω ταμπλετ το οποιο εχει χαλασει. Ο τεχνικος -οχι στο πλαισιο- που το πηγα μου ειπε οτι εχει βλαβη ο επεξεργαστης και αν μπορουσαμε να βρουμε εναν ισως διορθωνονταν το προβλημα, δεν εχει πανω 5€.

Στο ιντερνετ δεν μπορουμε να βρουμε καινουριο.

Αν εχει κανεις ενα τετοιο ταμπλετακι χαλασμενο και δεν τον ενδιαφερει, με σπασμενη οθονη, καμενη μπαταρια, καμενο εσωτερικο κυκλωμα φορτισης, αλλα καλο επεξεργαστη θα με ενδιεφερε να τον αγορασω για να επισκευαστει το δικο μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το προβλημα ειναι οτι κανει συνεχομενες επανεκκινησεις. Οταν το ανοιγω βγαζει το λογοτυπο αντρόιντ μου εμφανιζει για ενα δευτερολεπτο την κεντρικη οθονη με το λουκετο και παλι το αντρόιντ... και δεν σταματαει ποτε.

Φανταζομαι οτι θα ξεκολλησει τον ενα και θα κολλησει τον αλλο επεξεργαστη, ετσι δεν αλλαζουν;

Ναι...οι επεξεργαστες ειναι πανω στην μητρικη με αυτοκολλητη ταινια... Ξεκολλας τον εναν , κολλας τον αλλο... Και για τα reboots ευθυνεται ο καμμενος επεξεργαστης..... Αλλαξε τεχνικο οσο προλαβαινεις φιλε....

• Like 4

Κλασσικο προβλημα κινεζικου ταμπλετ.Ουτε επεξεργαστη θα πειραξουν ουτε τιποτα.Θα φλασαρουν το ταμπλετακι και θα δουλευει(λογικα),ωστοσο αργα η γρηγορα θα το ξαναπαθει.

είναι θέμα ρομ (λογισμικό) αλλα άντε βρες για turbo x και τρόπο να το περάσεις

ακόμα και να έβρισκες επεξεργαστή σιγα μην κάτσει κανένας να ασχοληθεί με tablet των 79Ε ,δεν συμφέρει όπως και δεν συμφέρει να ασχοληθεί να βρει ρομ.

αν κάνεις κάτι θα το κάνεις μόνος σου

για αρχή ψάξε βρες πως κάνει reset, συνδυασμός πλήκτρων με συνδετήρα σε τρυπούλα(προσοχή να μην είναι το μικρόφωνο) κτλ κτλ

• Like 1

Εχει μια τρυπουλα για ρισετ. Εχει μπουτον εσωτερικα, το παταω με συνδετηρα, κλειναι το ταμπλετ, αλλα μολις το ξανανοιξω παλι το ιδιο.

Οταν λεμε λογισμικο, εννοουμε το αντρόιν; δηλαδη χρειαζεται παλι εγκατασταση;

Φιλε μου αν ειναι σε εγγυηση το ταμπλετ στειλ'το στο πλαισιο. Εχει καταστραφει η ρομ, το λογισμικο που λες.... Αυτοι θα στο ξαναπερασουν. Θα μπορουσες μονος σου, αλλα δεν κυκλοφορουν στο νετ οι ρομς των τουρμπο....

Δεν ειναι στην εγγυηση. Αλλα παλι μπορω να τους το παω. Θελουν 15€ για αυτη τη δουλεια, ειπαν απο το τηλεφωνο.

Αν ειναι αυτο, αξιζει το ποσο; Ποσον καιρο αραγε θα περασω με τα 15€;

Για καποιο λογο το κουμπι της επεξεργασιας στο προηγουμενο ειναι ανενεργο, ετσι γραφω καινουριο ποστ.

Πηγα το ταμπλετ στο πλαισιο ( ψυχικου, εχει και θεσεις παρκινγκ για ποδηλατα) και μου ειπαν οτι αν ειναι θεμα λογισμικου δεν υπαρχει κοστος. Αλλιως θα με ενημερωσουν.

Αναμονη.

Και ομως, εκαναν την εκπληξη. Μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι το ταμπλετ ειναι ετοιμο.

Λογω αναρριχητικων υποχρεωσεων θα παω να το παραλαβω απο εβδομαδα.

Για να δουμε.

Μηπως μπορει καποιος διαχειριστης να αλλαξει τον τιτλο του τοπικ; Να εσβηνε το ''επεξεργαστης'' και να εγραφε ''συνεχομενες επανεκκινησεις'' ή κατι τετοιο για ειναι πιο ταιριαστος με το θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...