IMAndreas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθώ να κατεβάσω από microsoft dreamspank μέσω του secure download manager (το έχω κάνει επιτυχημένα στο μακρύ παρελθόν) αλλά μου παρουσιάζεται πρόβλημα... Ανοίγω το αρχείο sdx και μου βγάζει αυτό το μήνυμα ο secure download manager Το λινκ από το παράθυρο είναι αυτό: Και το παράθυρο του sdm δείχνει αυτό: Αν και έχω απενεργοποιήσει το internet explorer, μου φαίνεται πως μέσω αυτού γίνεται η δουλειά, το ενεργοποίησα και πήγα να κάνω τις ρυθμίσεις. Όμως ήταν ήδη έτσι οπότε δεν άλλαξε κάτι στο αποτέλεσμα. Έχω windows 7 και η έκδοση του internet explorer είναι η 8. Έψαξα να βρω λύση στο ιντερνετ, είχε δύο επιλογές: 1) να βάλω proxy server και να δοκιμάσω....πάλι δεν έγινε κάτι 2) να βάλω μια λίστα trusted sites στις ρυθμίσεις του explorer....πάλι όμως τίποτα Επειδή δεν πολυγνωρίζω από αυτά, τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ
IMAndreas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αναφέρω την λύση μήπως βοηθηθεί κάποιος στο μέλλον. Εγκατέστησα το ΙΕ 11.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα