Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την οθόνη που έχω με κάποια καλύτερη και κυρίως μεγαλύτερη. Απο παιχνίδια δεν παίζω πολλά, κυρίως Dota 2 και οπότε βγει κανένα πολυ καλό παιχνίδι θα ασχοληθώ. Κυρίως με ενδιαφέρει για ταινίες,σειρές κλπ και για αυτό θέλω να ειναι όσο πιο μεγαλη γίνεται σε αυτά τα λεφτά αλλα ταυτόχρονα να μη χάνει σε ευκρίνεια,χρόνο απόκρισης κλπ.

Υπάρχει κατι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά ή έστω λιγο παραπάνω που να αξίζει η αγορα του ή δε θα δω ουσιαστικές διαφορες με την υπάρχουσα οθόνη?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μεχρι τα 250, πρωτη μου επιλογη ειναι η Dell S2415H. To glossy coating της κανει την εικονα καθαροτερη και τα χρωματα ζωντανοτερα.

Μεχρι τα 300, πας ειτε σε αυτη που σου εδειξε ο millenium, ειτε στην Αsus VS24AHL: https://www.skroutz.gr/s/3908388/Asus-VS24AHL.html

H πρωτη ειναι καλυτερη για ταινιες, η δευτερη για ολα τα αλλα, κατα την αποψη μου τουλαχιστον.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ την οθόνη πολύ το βράδυ και έχω βάλει ένα πρόγραμμα που ρίχνει την φωτεινότητα και κάνει ζεστά τα χρώματα. Υπάρχει περίπτωση λόγω της χαμηλής φωτεινότητας η s2415h καθώς είναι glossy να αντανακλάει?

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ την οθόνη πολύ το βράδυ και έχω βάλει ένα πρόγραμμα που ρίχνει την φωτεινότητα και κάνει ζεστά τα χρώματα. Υπάρχει περίπτωση λόγω της χαμηλής φωτεινότητας η s2415h καθώς είναι glossy να αντανακλάει?

Οσο δεν ειναι υπερβολικα φωτεινος ο χωρος σου δε θα εχει προβλημα η οθονη.

Δημοσ.

Τελικά προτίμησα την LG λόγω μεγέθους καθώς περνάω αρκετές ώρες βλέποντας σειρές ή ταινίες. Ευχαριστώ πολύ

για πες μου φιλε μου εντυπωσεις γιατι κι εγω ψηνομαι να παρω την ιδια για ταινιες. Με τους υποτιτλους εχει κανενα θεμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...