Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

αγόρασα πριν 2 μήνες έναν Samsung 850 Evo 250GB για να αντικαταστήσω έναν παλαιότερο intel ssd που έχω στο μηχάνημα με μητρική Asus P6TD Deluxe. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες εγκατάστασης windows 10 (freezes, applications crash) και διαβάσματος στο internet κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ασυμβατότητα του δίσκου με την μητρική, οπότε θα χρειαστώ κάποιον άλλον.

Έχετε καμιά πρόταση; Έλεγα να πάρω αυτόν:

http://www.e-shop.gr/ssd-kingston-shss37a-240g-savage-240gb-25-sata3-7mm-stand-alone-drive-p-PER.345863

Δημοσ.

Γεια σας,

αγόρασα πριν 2 μήνες έναν Samsung 850 Evo 250GB για να αντικαταστήσω έναν παλαιότερο intel ssd που έχω στο μηχάνημα με μητρική Asus P6TD Deluxe. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες εγκατάστασης windows 10 (freezes, applications crash) και διαβάσματος στο internet κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ασυμβατότητα του δίσκου με την μητρική, οπότε θα χρειαστώ κάποιον άλλον.

Έχετε καμιά πρόταση; Έλεγα να πάρω αυτόν:

http://www.e-shop.gr/ssd-kingston-shss37a-240g-savage-240gb-25-sata3-7mm-stand-alone-drive-p-PER.345863

Για εξήγησε λίγο τι βρήκες για ασυμβατότητα;; Έχω τον Pro και ίδια μητρική και σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση..

Δημοσ.

Φρίζαρε το σύστημα με διάρκεια από μισό λεπτό ως πολλά λεπτά με αποτέλεσμα στο event viewer να βλέπω "Reset to device, \Device\RaidPort0, was issued", blue screens κατά την εκκίνηση. Δοκίμασα διαφορετικές θύρες, διαφορετικά καλώδια, standard ahci driver, intel driver όλες τις versions storahci που υποστηρίζουν το ich10r, modded drivers, αλλαγές στα power options AHCI Link Power Management, όλα χωρίς κανένα αποτέλεσμα απότε κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο controller του ssd δεν είναι συμβατός με την mobo.

Δημοσ.

Υπάρχει ήδη άλλος δίσκος intel ssd με windows 10 στο μηχάνημα. Άλλα windows δεν δοκίμασα, ίσως δοκιμάσω σήμερα 8.1 πάνω στον samsung.

Δημοσ.

εγώ με τον 950 Pro και ίδια μητρική έχω κανονικά τα 8.1 εδώ και καιρό και σκέφτομαι να πάω στα 10 σε λίγο καιρό. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα (πέραν του ότι δεν υποστηρίζει sata 3 η μητρική.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...