voltmod Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Η Samsung αποκάλυψε την δική της ιδέα πάνω στα συστήματα παρακολούθησης ύπνου (sleep-tracking), η οποία είναι μία συσκευή με την ονομασία SleepSense. Η Κορεάτικη εταιρεία προτείνει να τοποθετήσετε την λεπτή, σε σχήμα δίσκου συσκευή SleepSense κάτω από το στρώμα σας, όπως συμβαίνει με τις προτάσεις των Withings και Misfit. Η συσκευή τότε θα ξεκινήσει να παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς σας, την αναπνοή σας καθώς και τις κινήσεις σας κατά την διάρκεια του ύπνου, και μάλιστα με ακρίβεια 97% σύμφωνα με την Κορεάτικη εταιρεία. Τα δεδομένα μεταδίδονται σε μία εφαρμοφή στο smartphone σας, η οποία παρέχει μία ατομική βαθμολογία ύπνου (Individual Sleep Score) βασιζόμενη σε επτά παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας του ύπνου, το ποσοστό του ύπνου σε REM κ.ά. Η εφαρμογή επίσης προσφέρει συμβουλές, σε περίπτωση που θελήσετε να βαθμολογηθείτε από ειδικούς στο συγκεκριμένο αντικείμενο επιστήμονες από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ (όπως τον Δρ. Χρήστο Μαντζώρο) για να βελτιώσετε τον ύπνο σας, με αλλαγές στην διατροφή, με άσκηση κ.ά. Το SleepSense επίσης λειτουργεί σε συνδυασμό με το σύστημα (IoT) οικιακού αυτοματισμού της Samsung, SmartThings. Έτσι, εφόσον αντιληφθεί ότι κοιμάστε θα απενεργοποιήσει τα φώτα ή την τηλεόραση ή θα χαμηλώσει τον κλιματισμό για παράδειγμα. Η αποστολή του insomnia στην IFA 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Nothing new to see here.. υπάρχουν παρόμοια προϊόντα ήδη στην αγορά.
tetra82 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Nothing new to see here.. υπάρχουν παρόμοια προϊόντα ήδη στην αγορά. Αυτό είναι το καλό. Οσο υπάρχουν τρελαμένοι με τα gadgets να τα δοκιμάσουν όταν θα έρθει η σειρά μας θα τα έχουμε στην καθημερηνότητα. Το αν θα είναι Samsung, Apple ή Google λίγη σημασία έχει
mants118 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 θα πρέπει δηλαδή να έχεις μια συσκευή που εκπέμπει (και ας είναι και σε bluetooth) κάτω από το κρεβάτι σου... μαζί με το κινητό και το smartwatch ή sportband!!! ότι πιο υγιεινό!!! Επίσης βλέποντας τη φωτογραφία πριν διαβάσω τον τίτλο λέω από μέσα μου "πάλι η κλασική είδηση με τους φανατικούς της Apple που στηθήκανε ήδη στα μαγαζιά για να έχουν τη ΤΙΜΗ να αγοράσουν πρώτοι το iPhone 6S στις 18 Σεπτ."!!!! 4
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 θα πρέπει δηλαδή να έχεις μια συσκευή που εκπέμπει (και ας είναι και σε bluetooth) κάτω από το κρεβάτι σου... μαζί με το κινητό και το smartwatch ή sportband!!! ότι πιο υγιεινό!!! Επίσης βλέποντας τη φωτογραφία πριν διαβάσω τον τίτλο λέω από μέσα μου "πάλι η κλασική είδηση με τους φανατικούς της Apple που στηθήκανε ήδη στα μαγαζιά για να έχουν τη ΤΙΜΗ να αγοράσουν πρώτοι το iPhone 6S στις 18 Σεπτ."!!!! 1) συμφωνώ λες και χωρίς Tracking δεν θα κοιμηθούμε άνετα. 2) μιας και δεν έχει η Samsung φανατικούς με το που βγαίνουν τα Galaxy 4
GiwrgosP- Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αρκετα καλο για καποιους με θεματα υπνου σαν και εμενα. Φαινεται πολλα υποσχομενο (και ειναι περισσοτερο ιατρικο αντικειμενο παρα ενα απλο gadget). 1
mants118 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 2) μιας και δεν έχει η Samsung φανατικούς με το που βγαίνουν τα Galaxy 2)ναι αλλά σπάνια το βλέπουμε σαν είδηση!!!! 1
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 2)ναι αλλά σπάνια το βλέπουμε σαν είδηση!!!! Ναι γιατί οι περισσότερες ειδήσεις/άρθρα/σχόλια της εταιρίας είναι πληρωμένα.. γιαυτό και είχε φάει πρόστιμο κάποια στιγμή. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2476630/Samsung-ordered-pay-340-000-paid-people-write-negative-online-reviews-HTC-phones.html τεσπα.. πάντως και με εφαρμογή μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με το tracking, δεν χρειάζεσαι ολόκληρο δίσκο μέσα στο κρεβάτι να εκπέμπει.
kostas12ldb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως, λέω μήπως, έχει παραγίνει το κακό με τα δεδομένα της καθημερινής μας ζωής που "ανεβάζουμε" σε servers της Google, Samsung κλπ; Ξέρω, μερικοί θα με θεωρήσουν γραφικό και οπισθοδρομικό, αλλά μήπως πάει να γίνει ένα υπεραναλυτικό Big Brother η όλη φάση; 7
efo355 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλιστα δηλαδή χρειάζομαι αυτο το μαραφετι για να μου πει αν ευχαριστήθηκα τον ύπνο μου... Δηλαδή και αν εγώ δεν κοιμηθώ καλα και μου βγάλει αυτο ότι όντως δεν κοιμήθηκα Καλά σε τι με εξυπηρετεί; 3
GrandGamer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τι θα γίνει παιδιά; θα μας παρακολουθούν και στον ύπνο τώρα; άντε!
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τι θα γίνει παιδιά; θα μας παρακολουθούν και στον ύπνο τώρα; άντε! Φαντάζομαι σκηνικό στις βάσεις δεδομένων: (Γιάννης > Κλάσιμο > ώρα 1:05πμ) 17
mants118 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Φαντάζομαι σκηνικό στις βάσεις δεδομένων: (Γιάννης > Κλάσιμο > ώρα 1:05πμ) και μηνιαίο στατιστικό λοιπόν για τις οικιακές εκπομπές μεθανίου!!! 3
Vlad27 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε καν!!! Μετά θα αγχώνομαι για τις επιδόσεις μου στον ύπνο και δε θα μπορώ να κοιμηθώ καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα