Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν λειτουργεί η κάμερα. Ούτε σε skype ούτε όταν ανοίγω το WebCam Companion. Βγάζει μήνυμα το οποίο λέει ότι δεν υπάρχει κάμερα.

Δημοσ.

βασικά έκανα format τον υπολογιστή μου. δεν βρήκα κάποιον driver για την κάμερα και απ'ότι θυμάμαι και όλες τις προηγούμενες φορές δεν έκανα κάποιον driver εγκατάσταση, έβαλα το ArcSoft WebCam, το ανοίγω, πηγαίνω στο capture και μου λέει "Δεν βρέθηκε δικτυακή κάμερα ή η κάμερα δεν λειτουργεί κανονικά. Κάντε κλίκ στο κουμπί Σύνδεση και ξαναπροσπαθήστε."

Λοιπόν εγώ κάνω στο κουμπί σύνδεση και βγαίνει το εξής μήνυμα: "Δεν βρέθηκε κάμερα. Η κάμερα είτε χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή ή δεν είναι συνδεδεμένη. Βεβαιωθείτε ότι η κάμερα είναι συνδεδεμένη και λειτουργεί κανονικά και ξανά προσπαθήστε."

Πως βλέπω αν είναι συνδεδεμένη; 

Δημοσ.

Το ίδιο έπαθα και εγώ με Sony vaio ενός φίλου προχθές.

Μετά από format δεν αναγνωρίζεται η κάμερα και δεν βρίσκω πουθενά driver της. Ούτε καν στο επίσημο σαιτ της Sony.

Μόνο ένα firmware υπάρχει.

Δημοσ.

Στην διαχείρηση συσκευών αναγνωρίζει την κάμερα? Δες Source.png Πηγή: αυτό

Δημοσ.

Στην διαχείρηση συσκευών αναγνωρίζει την κάμερα? Δες Source.png Πηγή: αυτό

Απλά ψόφος στα sony.

Ακόμα και για τα Fn keys πρέπει να σου βγει η Παναγία με 3 διαφορετικά προγράμματα/ulitilies για να δουλέψουν.

Δημοσ.

Απλά ψόφος στα sony.

Ακόμα και για τα Fn keys πρέπει να σου βγει η Παναγία με 3 διαφορετικά προγράμματα/ulitilies για να δουλέψουν.

το έφτιαξες;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...