bpcrete Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αγαπητοί συμφορουμίτες, θέλω τα φώτα σας. Έχω 5 χρόνια τον WD Media Player (Gen 2). Στην Full HD Samsung που είχα, έπαιζε χωρίς πρόβλημα. Στην LG 55uf8507 4k (που αγόρασα πρόσφατα), δεν παίζει.... Τον ξαναδοκίμασα σε Full HD, παίζει κανονικά (άρα, δεν έχει πρόβλημα ο media player ή το καλώδιο). Δοκίμασα άλλες συσκευές στις HDMI της τηλεόρασης, παίζουν μία χαρά. Σκέφτομαι μήπως φταίει το ότι ο media player βγάζει μέχρι 1080 και η τηλεόραση δεν προσαρμόζει αυτόματα την ανάλυσή της, αλλά παραμένει στο 4k. Όποιος μπορεί και ξέρει, ας βοηθήσει. Ευχαριστώ!
arismad Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δέν βλέπω καμιά απάντηση στο post σου "bpcrete". Μήπως βρήκες κάτι να βοηθήσεις και μένα ? Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι' εγώ σήμερα, μετά απο 5+ χρόνια να μου πείς ?? Έχω ένα media player ποιό παλιό (Egreat EG M34A HD). Στην προγηούμενη TV που ήταν Full HD το είχα κουμπώσει πάνω σε HDMI και έπαιζε κανονικά και Full HD ταινίες, τώρα βγάζει μόνο το logo όταν κάνει boot και μετά πάπαλα...δεν έχει σήμα λέει. Σίγουρα έχει να κάνει με auto sync resolution αλλά πώς να το φτιάξω ? Στην TV πως να κατέβει η ανάλυση.... δεν βρήκα κάποια σχετική ρύθμιση. Απο την άλλη το media player σίγουρα δεν μπορεί να πάει ποιό ψηλά σε ανάνλυση..... Τι κάνω ? το πετάω και παίρνω κάτι ποιό καινούριο ? Αν κάποιος ξέρει να με διαφωτίσει ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα