kostas978 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 καλήμερα έχω ένα Galaxy s3 mini και χθες προσπάθησα να το κάνω bootloader με αποτέλεσμα το κινητό να είναι "νεκρό" δεν κάνει boot δεν μπαίνει σε recovery mode ούτε και σε download mode ούτε στον υπολογιστή δεν συνδέεται και δεν ξέρω τι κάνω έχω ακούσει για ένα usb jig που ανοίγει το κινητό σε download mode μόλις συνδεθεί στο κινητό μπορείτε να με βοηθήσετε;
newsformobiles Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 το usb jig κάνει δουλειά? Δεν ξέρω, αλλά εδώ λέει πως να το φτιάξεις μόνος σου Need a Samsung USB Jig? Build Your Own
kostas978 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 ε τώρα δεν θα μπω στην διαδικασία να το φτιάξω από την στιγμή που το βρήκα 3 ευρό στο ίντερνετ απλά θέλω να μάθω αν υπάρχουν πιθανότητες να δουλέψει η με το usb η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο
papm94 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 ε τώρα δεν θα μπω στην διαδικασία να το φτιάξω από την στιγμή που το βρήκα 3 ευρό στο ίντερνετ απλά θέλω να μάθω αν υπάρχουν πιθανότητες να δουλέψει η με το usb η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εγώ που έχω το ίδιο κινητό έφτιαξα usb jig άλλα δεν κατάφερα τίποτα...δεν ανταποκρήνετε το κινητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα