Προς το περιεχόμενο

Free Panda GOLD Protection 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ααα ρε Ελληναρα,  που μας εφτασαν οι αλητες ε? να δινουν δωρεαν software.......μονο για 6 μηνες

Μάλλον δεν έχεις ιδέα το τι σημαίνει shareware πρόγραμμα και εκφράζεις με αυτό τον πρωτόγονο τρόπο την έκπληξή σου ότι υπάρχουν και αυτά από τέτοια sites (http://sharewareonsale.com/shop)...

"Take note this freebie is really an extended trial of Panda Gold Protection instead of an actual license."

Επεξ/σία από pcbill
Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις ιδέα το τι σημαίνει shareware πρόγραμμα και εκφράζεις με αυτό τον πρωτόγονο τρόπο την έκπληξή σου ότι υπάρχουν και αυτά από τέτοια sites (http://sharewareonsale.com/shop)...

"Take note this freebie is really an extended trial of Panda Gold Protection instead of an actual license."

μιας και το ανεφερες τι σημαινει φιλε? οχι τιποτε αλλο, να μαθω και εγω ,δεν αξιζει?

Δημοσ.

Το επιχειρημα/γεγονος οτι υπαρχουν freeware προγραμματα και sites τι σχεση εχει με το οτι ζητας το συγκεκριμενο προιον free επ απειρον? Εγω ειδα στη σπηλια μου οτι ειναι επι πληρωμη για να το αγορασεις, οποτε υποθετω ειναι λογικο που δεν κανουν giveaway.

Επισης, σαν προτογονας που ειμαι ξερω οτι αν θελω antivirus τσαμπα, το βρισκω ειτε σε free version ειτε σε full απο torrent.

P.s Thanks TS

Αυτο θα επρεπε να το διαβασεις λιγο καλυτερα απο το να μου το postαρεις... στο λεει ξεκαθαρα οτι ειναι μια μεγαλυτερη εκδοση απο την trial καθαρα για promotion.

Δημοσ.

Το επιχειρημα/γεγονος οτι υπαρχουν freeware προγραμματα και sites τι σχεση εχει με το οτι ζητας το συγκεκριμενο προιον free επ απειρον? Εγω ειδα στη σπηλια μου οτι ειναι επι πληρωμη για να το αγορασεις, οποτε υποθετω ειναι λογικο που δεν κανουν giveaway.

Επισης, σαν προτογονας που ειμαι ξερω οτι αν θελω antivirus τσαμπα, το βρισκω ειτε σε free version ειτε σε full απο torrent.

P.s Thanks TS

Αυτο θα επρεπε να το διαβασεις λιγο καλυτερα απο το να μου το postαρεις... στο λεει ξεκαθαρα οτι ειναι μια μεγαλυτερη εκδοση απο την trial καθαρα για promotion.

Τραγικό να εγκαταστήσεις antivirus από torrent. Είσαι το target group του κάθε malware.

Πως μπορώ άραγε να βρω χρήστες που εν έτη 2015 δεν έχουν antivirus? Α! Θα ανεβάσω ένα torrent με μια *full* έκδοση γνωστού antivirus...

Δημοσ.

Τραγικό να εγκαταστήσεις antivirus από torrent. Είσαι το target group του κάθε malware.

Πως μπορώ άραγε να βρω χρήστες που εν έτη 2015 δεν έχουν antivirus? Α! Θα ανεβάσω ένα torrent με μια *full* έκδοση γνωστού antivirus...

Διαφωνω αλλα ειναι off topic..(το ιδιο πακετο κανεις εγκατασταση,το βλεπεις απο τη στιγμη που ξεκινας την εγκατασταση..πολλες φορες ειναι το ιδιο αρχειο με το official με μονη εξαιρεση το serial η το cracker. Δεν μπορεις να επικοινωνησεις με τον κεντρικο server για να κανεις updates αλλα προς θεου, απλα ξεγελας την standalone εφαρμογη και μπορει να χρησιμοποιησεις κανονικοτατα ολα τα features , full scan, firewall κτλπ. Εχω χρησιμοποιησει για χρονια σπασμενα antivirus χωρις κανενα προβλημα...εκτος των αλλων υπαρχουν πολλα εργαλεια τυπου wireshark με τα οποια μπορεις να δεις καθαροτατα τι μπαινει και τι βγαινει...)

anw το θεμα μας ειναι οτι δινεται μια παρατεταμενη trial εκδοση, μεσω της οποιας μπορει ο καθενας να δει αν του αρεσει το εν λογω προιον και στη συνεχεια να το αγορασει η οχι. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος να βαλει καποιος πειρατικο antivirus (ουτε οποιοδηποτε προγραμα ) , υπαρχουν δωρεαν προγραματα που κανουν την ιδια δουλεια πολλες φορες καλυτερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...