Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Το Letv One X600 είναι ένα smartphone με ιδιαίτερα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όμορφο σχεδιασμό, με μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη και αλουμινένιο πλαίσιο.

Ανάμεσα στα κορυφαία χαρακτηριστικά, βρίσκεται το νέο chipset της MediaTek, Helio X10 που ενσωματώνει οκταπύρηνο, 64-bit επεξεργαστή στα 2,0GHz και την GPU της Imagination Technologies PowerVR G6200.
Το chipset συνοδεύεται από 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Στα πλεονεκτήματα του Letv One X600 συγκαταλέγεται και η μεγάλη οθόνη LCD IPS των 5,5 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels (403ppi) και η οποία καλύπτει το 85% του χρωματικού εύρους του πρότυπου NTSC.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, διαθέτει WiFi, Bluetooth 4.0, υπέρυθρες και GPS (A-GPS, Glonass), είναι Dual SIM (Dual micro SIM, Dual Standby) και υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000mAh. Στα θετικά, η υποδοχή USB Type-C για την σύνδεση με τον υπολογιστή και την φόρτιση της συσκευής.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels με λειτουργία Face Beauty ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 13 Megapixels που συνοδεύεται από dual-tone LED flash και διαθέτει σύστημα φακών f/2.0 με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Από άποψη λογισμικού, βασίζεται στο EUI, το οποίο “κάθεται” πάνω από το Android 5.0 “Lollipop”. Την συσκευή θα την βρείτε στο κατάστημα της Gearbest με τιμή 290 ευρώ.

Δημοσ.

Μωρέεε!!!

Να δεις και τι μου θυμίζει οπτικά.... Εμμμ 

Μωρέεεε δεν μου έρχεταιιιι

iphone...??? Μπααα όχι!

Δημοσ.

ένα iPhone 6 Plus με σασί από iPhone 5/5s που το βάλανε στο κρεβάτι του Προκρούστη για να το φέρουνε στα ίσα με την οθόνη...

Δημοσ.

Μωρέεε!!!

Να δεις και τι μου θυμίζει οπτικά.... Εμμμ 

Μωρέεεε δεν μου έρχεταιιιι

iphone...??? Μπααα όχι!

Βασικά αυτό μου θυμίζει πιο πολύ BlackBerry Z10 χμμ

BlackBerry-Z10-white.jpg

Δημοσ.

απο 270 ξεκινάει με hard case,silicone case και screen protector  

απλα δεν ειναι υψηλων επιδόσεωνψ 8πυρηνος απευθυνεται σε entry-mid users ..... 

να το πεις στην htc αυτό που πουλάει το m9+ 700+ ευρώ  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...