Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.τωρα τελευταια εχω πολλα lag spikes και αυξημενο Ping.απο τον οτε μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι παραπανωγια να το διορθωσουν 100% και οτι εχω κακη γραμμη(εκαναν κατι ρυθμισεις οι τεχνικοι και εφτιαξε λιγακι αλλα οχι 100%) αν αλλαξω ρουτερ παιζει να εχω καλυτερο Ping και αν ναι ποιο ρουτερ προτεινετε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου εχουν πει οτι δεν εχουν φαστ παθ στον οτε.πουλινο το τομσον εχω.λες να παρω αλλο?

Επεξ/σία από Andy
Δημοσ.

εχει 2 3 μαρκες zte thomson bautect

δεν ηταν ερωτηση!καταλαθος το ερωτηματικο!το τομσον εχω!επισης εχω τεραστιο καλωδιο τηλεφωνου που παει στο ρουτερ.θα ηταν καλυτερο να βαλω τεραστιο καλωδιο ethernet Και μικρο τηλεφωνου?

Δημοσ.

Ναι τηλεφωνου οχι πανω απο 1,5 μετρο 

γιατι εγω το ειχα προσεχει ειχα ενα 5 μετρο για τηλεφωνου καλωδο στο ρουτερ και επιανα 7 και μολις το εβαλα κοντα στην πριζα με καλωδιο 1 μετρο πηγε στα 10,9

Δημοσ.

μου εχουν πει οτι δεν εχουν φαστ παθ στον οτε.πουλινο το τομσον εχω.λες να παρω αλλο?

εχουν fast path στον οτε.μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.εκτος αν αλλαξε κατι που δεν παιζει.στο vdsl απο Kv βαζουν fast path τουλαχιστον στο up.to thomson μια χαρα ειναι απλα περασε του το τελευταιο Firmware αναλογως ποιο version ειναι.

για το v7 τελευταιο generic 8.2.6.5 για το v8 τελευταιο generic 8.2.7.8

δεν ηταν ερωτηση!καταλαθος το ερωτηματικο!το τομσον εχω!επισης εχω τεραστιο καλωδιο τηλεφωνου που παει στο ρουτερ.θα ηταν καλυτερο να βαλω τεραστιο καλωδιο ethernet Και μικρο τηλεφωνου?

διαβασε λιγο πιο κατω τι γραφω.

Ναι τηλεφωνου οχι πανω απο 1,5 μετρο 

γιατι εγω το ειχα προσεχει ειχα ενα 5 μετρο για τηλεφωνου καλωδο στο ρουτερ και επιανα 7 και μολις το εβαλα κοντα στην πριζα με καλωδιο 1 μετρο πηγε στα 10,9

και προς τους δυο.δεν υπαρχει ακριβες οριο στο καλωδιο.οτι δηλαδη στα 2 μετρα παιζει και στα 2 και 10 δεν παιζει.αποφευγουμε γενικοτερα το τηλεφωνικο διοτι ειναι πολυκλωνο δεν ειναι twisted και χαλαει ευκολα αν πατηθει.οποτε οι λυσεις ειναι οι παρακατω.

α.μικρο τηλεφωνικο μεχρι το ρουτερ και μετα Utp μεχρι το Pc.

β.αν δεν μπορει το ρουτερ να μεινει εκει κοντα και το θελουμε κοντα στο Pc τοτε αντι για τηλεφωνικο χρησιμοποιουμε Utp  σαν τηλεφωνικο.δηλαδη δεν βαζουμε rj45 clip αλλα rj11 σε ενα ζευγαρι πχ ασπρο μπλε ,μπλε και το χρησιμοποιουμε σαν τηλεφωνικο.ετσι θα παιξει μια χαρα.αν ειναι να περασει κοντα απο ρευματα παιρνουμε καποιο stp/ftp καλωδιο.εχω δει τηλεφωνικα να παιζουν και 10 μετρα χωρις να χανουν αλλα απλα το αποφευγουμε για τους παραπανω λογους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...