Προς το περιεχόμενο

ποση ταση η ρευμα δημιουργει το power button του case ;

alexandross1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα , θα ηθελα να μου πειτε ποσο ρευμα η ταση  δημιουργει το power button του case(ποσα amper h volt )  δηλαδη το ρευμα του κουμπιου που παταμε για να ξεκινισει ο υπολογιστης γιατι μου ηρθε μια ιδεα να κοτσαρω αυτο πανω http://www.markidis.gr/product_info.php?cPath=31_487_261&products_id=13667 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοτσαρε το..δεν θα εχεις προβλημα..

τα καλωδια που εχει για το power button ειναι τοσο λεπτα που δεν περνανε ουτε 5V @ 1A .

ο διακοπτης δεν ειναι τιποτ αλλο παρα ενα απλο on/off switch.

Προφανως δεν καταλαβες οτι αυτο που ψαχνει ο φιλος ειναι η ασφαλεια.... Τιποτα παντως πιο ασφαλες απο κωδικο.... Και το on-off βραχυκυκλωνει ευκολα... Ας εχει κλειδι...

• Like 1

Προφανως δεν καταλαβες οτι αυτο που ψαχνει ο φιλος ειναι η ασφαλεια.... Τιποτα παντως πιο ασφαλες απο κωδικο.... Και το on-off βραχυκυκλωνει ευκολα... Ας εχει κλειδι...

το κανω επειδη μου αρεσει σαν ιδεα

κοτσαρε το..δεν θα εχεις προβλημα..

τα καλωδια που εχει για το power button ειναι τοσο λεπτα που δεν περνανε ουτε 5V @ 1A .

ο διακοπτης δεν ειναι τιποτ αλλο παρα ενα απλο on/off switch.

δεν το θελω για  on/ff (ενεργοποιηση/απενεργοποιηση ) για το power button , ο ιδιος ο διακοπτης του κλειδιου θα ειναι το power button

Ναι βρε. Θα βαλεις τα καλωδια του κουτιου πανω στον διακόπτη.

Απλα πρεπει να βρεις 'κλειδαρια' 1 way . αλλιώς θα πρεπει να κλειδωνεις και να ξεκλειδωνεις για να ανοιξει ο υπολογιστής.

Γιατί αλλιώς θα κρατιέται στο ΟΝ και θα κανει επανεκκίνηση ο υπολογιστής αφου θα ειναι σαν να κρατας πατημενο το κανονικο power button

• Like 3

δεν το θελω για  on/ff (ενεργοποιηση/απενεργοποιηση ) για το power button , ο ιδιος ο διακοπτης του κλειδιου θα ειναι το power button

https://www.youtube.com/watch?v=ShofAYHDOx8

Εγω καταλαβα τι το θες...και τι θα κανει τι.... Απλα σου λεω οτι οποιος θελει μπορει να βραχυκυκλωσει τα καλωδια του διακοπτη και να ανοιξει το pc...

τα παιδιά έχουν δίκιο χρειάζεται επαναφορά...και φυσικά ασφάλεια μηδέν απλα μόστρα

δεν νομιζω να το κανει για ασφαλεια παιδια..ολα αυτα ειναι γελεια..απλα για μοστρα και εφε το θελει

Μπορείς να βάλεις το διακόπτη και να συνδέσεις και ένα απλό ρελε.πριν το κάνεις όμως σκέψου αν το ήδη υπάρχον build σου σηκώνει τέτοιο project ή οχι.

Μπορείς να βάλεις το διακόπτη και να συνδέσεις και ένα απλό ρελε.πριν το κάνεις όμως σκέψου αν το ήδη υπάρχον build σου σηκώνει τέτοιο project ή οχι.

εξηγησε μ τι ενοεις γιατι ειμαι λιγακι ασχετος στα ηλεκτρολογικα

Εδω φαινεται οτι ο tc δεν ξερει απο ηλεκτρονικα, του προτεινουμε να βαλει και ρελε. Εγω προτεινω να βαλει και συμπηκνωτη υλης με τριλιθιο.
Σοβαρα τωρα οχι αυτος ο διακοπτης δεν κανει, οπως ειπωθηκε θα ανοιγει μεν τον υπολογιστη αλλα θα κανει συνεχομενες επανεκινησεις, ειναι σαν να πατας το κουμπι και να το κρατας πατημενο. Θα γινει εαν ξεκλειδωνεις και κλειδωνεις αμεσως.
Το κουμπι στον υπολογιστη μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ διακοπτης, λεγεται push button, προκαλει ενα στιγμιαιο βραχυκυκλωμα σε δυο πινακια σε καποια ακιδοσειρα στην μητρικη.
Το ρευμα που περναει αμφιβαλλω εαν ξεπερναει το 1-2mA (χιλιοστο του Α).

Υποψην οτι και να βαλεις εαν καποιος αποκτησει φυσικη προσβαση (δηλαδη ανοιξει το καπακι) και με ενα κατσαβιδι η κλειδι μπορει να ξεκινησει τον υπολογιστη παρακαμπτωντας την οποια μηχανικη ασφαλεια τετοιου ειδους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...