liakinen Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Οχι μια χαρα ειναι το story,αν γουσταραμε ολοι το skyrim για το story και αυτους τους απαισιους διαλογους,θα χαμε αυτοκτονησει. Και τα quests που κανεις εχουν μια χαρα νοημα βαση της ιστοριας. Προσωπικα δεν ενοχληθηκα ποτε απτο στορυ του παιχνιδιου σε καμια περιπτωση,μαλιστα και προς το τελος εχει κατι ωραια plot twists που δεν σποιλαρω Χε χε αυτό ήθελα να ακούσω, ψοφάω για κάτι τέτοια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Είχα ξεχάσει πόσο πουλί πέφτει στο DDI, Whight με cursed Dragon...είχα ξεχάσει ότι πρέπει πάνω από 75lv να πας για να είσαι ok, πήγα 50...πολύ πόνος... Επίσης είχα ξεχάσει ποσο καλή δουλειά έχουν κάνει στους εχθρούς και ποσο έξυπνα τους διαχωρίζουν οπτικά και επιθετικά. Χωρίς Sorcerer στο party δύσκολα τα πράγματα. p.s. Tώρα που πούλησε καλά ελπίζω να σκέφτονται για δεύτερο. Tbh το προτιμώ από DS. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Φτασε και στον Daimon και τα ξαναλεμε... Ελπιζω γνωριζεις τον κυριο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω το πιο δύσκολο που έχω συναντήσει είναι ο Death, ένας λάθος μονο χρειάζεται (no shit θα μου πεις, it is Death), καλά τα pawn φεύγουν άκλαυτα σχεδόν πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεις να τον αποφυγεις παντως..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Παλικάρια τσίμπησα το παιχνίδι και το κατεβάζω από STEAM τώρα. Στην αρχική σελίδα στο library του steam δεν μου δείχνει dlc – installed. Να υποθέσω επειδή είναι η έκδοση τελική (Dark Arisen) τα έχει από την μάνα του που λέμε. Δυο dlc (soundtrack & art book) τα έχει για αγορά. Δεν έπρεπε να είναι και αυτά στο πακέτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ναι η εκδοση Dark Arisen προφανως και ειναι το κανονικο παιχνιδι+Dlc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ναι η εκδοση Dark Arisen προφανως και ειναι το κανονικο παιχνιδι+Dlc. Τα άλλα δυο που λέω φίλος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τα άλλα δυο που λέω φίλος ; Είναι έξτρα, κάτι σαν ειδική έκδοση. Τα dlc που αναφέρεις είχαν βγει για την έκδοση του ps3. Τώρα με το port στο pc τα προσθέσανε και έγιναν ένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Είναι έξτρα, κάτι σαν ειδική έκδοση. Τα dlc που αναφέρεις είχαν βγει για την έκδοση του ps3. Τώρα με το port στο pc τα προσθέσανε και έγιναν ένα. Ωραίος Τελικά μόνο το soundtrack είναι για αγορά (13 ευρώ) το παιχνίδι το πήρα 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 καλησπερα μετα απο κατι αλαγες εχασα τα save αν εχει καποιος level 14-15 να μου στειλει γιατι ειναι πηξιμο παλι απο την αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 ποσα pawns max μπορούμε να εχουμε στο παιχνιδι ,και ποια βολευουν πιο πολύ γιατι εχω δυσκολευτεί καπως ,αυτή την στιγμη εχω 2 priest και ένα ασπιδα-σπαθι και ένα με σπαθι full attack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 2+main pawn=3 max, αποφεύγεις να έχεις pawns με ίδιο vocation, mixed party για all around combat αλλιώς ανάλογος το boss, δεν υπάρχει σωστός η λάθος συνδυασμός αλλα ένας mage με anodyne/halidom χρειάζεται πάντα imo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 2+main pawn=3 max, αποφεύγεις να έχεις pawns με ίδιο vocation, mixed party για all around combat αλλιώς ανάλογος το boss, δεν υπάρχει σωστός η λάθος συνδυασμός αλλα ένας mage με anodyne/halidom χρειάζεται πάντα imo. αρα max 5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 αρα max 5? Τι δεν καταλαβες;;;. Δυο "ξενα" συν το "δικο" σου ,τρια pawns που μπορεις να εχεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα