Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 DMC 3 και 4 με keyboard έπαιζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το τελευταίο DMC Ghost?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το τελευταίο DMC Ghost?! Το 4 εννοείς, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 To "reboot" 2013. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εγω αν δεν βολευει ο χειρισμος με το gaming mous& keyboard χρησιμοποιω 360 controller. Επειδη ειναι action RPG μαλλον για controller παμε εκτος και εν εχουν κανει τοσο πολυ καλη δουλεια στο χειρισμο με πληκτρολογιο και ποντικι. τα DMX 3,4 , DMC και 360 controller τα επαιξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 -Τα companions απλα δεν το βουλωνουν.Σοβαρα,μιλανε συνεχεια σε επιπεδο πρηξιματος.Ειναι νομιζω το μεγαλυτερο αρνητικο,διοτι δεν γινεται και disable Περιορισμενα fast travel options,αλλα εχει φτιαχτει αρκετα με την εκδοση του Dark Arisen σε σχεση με βανιλλα αυτα εχουν διορθωθει στην pc εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Είχαν διορθωθεί με update στο PS3 νομίζω, στο Dark Arisen πάντως ήταν 100% fixed, το respawn όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Θα χει co op η κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Θα χει co op η κανω λαθος? Μαλλον μπερδευεσε με το dragons dogma online που προς το παρον ειναι μονο ασια.... Αν κανω λαθος ας με διορθωσουν γιατι δεν ειμαι 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Θα χει co op η κανω λαθος? Όχι και δεν έχω ιδέα άμα θα μπορείς να κανεις upload το pawn σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Όχι και δεν έχω ιδέα άμα θα μπορείς να κανεις upload το pawn σου. Το pawn σου απο το ps3 τουλαχιστον που το ειχα λιωσει, μπορουσαν να το "προσλαβουν" και αλλοι και να σου επιστρεψει με τις εμπειριες και τα items που μαζεψε με εκεινους... Οσο για την πολυλογια τους που ανεφερε ο συμφορουμιτης πιο πανω πανω συμφωνω απολυτα.... Δεν βαζουν γλωσσα... Οσο για το φαστ τραβελιν εξαρτατε απο τους κρυσταλλους που εχεις τοποθετησει και που... Αυτα στο ps3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παρα πολυ καλο το παιχνιδι το εχω ξεκινησει απο χτες και εχω παιξει 4 ωρες μεχρι τωρα. Φοβερο λεμε. Θυμιζει πολυ Witcher !! Ανεβαζω ενα μικρο gameplay video που τραβηξα με Nvidia Shadow pay για να δειτε ποσο αγρια σφαζω τους εχθρους μου. Το βιντεο ειναι 4k DSR 60 FPS max settings!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παλι ξοδευτηκες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παρα πολυ καλο το παιχνιδι το εχω ξεκινησει απο χτες και εχω παιξει 4 ωρες μεχρι τωρα. Φοβερο λεμε. Θυμιζει πολυ Witcher !! Ανεβαζω ενα μικρο gameplay video που τραβηξα με Nvidia Shadow pay για να δειτε ποσο αγρια σφαζω τους εχθρους μου. Το βιντεο ειναι 4k DSR 60 FPS max settings!!!! Το μονο κοινο με το Witcher ειναι οτι και στα δυο παιχνιδια εχει σπαθια... Το παιχνιδι ειναι στα χναρια του Gothic και οχι του Witcher. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Το μονο κοινο με το Witcher ειναι οτι και στα δυο παιχνιδια εχει σπαθια... Κλαίω!!! αχαχαχαχαχ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα