blueangel3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ήθελα να μου πείτε (αν υπάρχει) κάποιο πρόγραμμα για δωρεάν streaming και downloading μουσικής..κάτι σαν το spotify premium δηλαδή.. 1
ChristoforosRo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 +1και σε anroid και σε pc αν υπάρχει
blueangel3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Youtube Μμμ..δεν το ειχα σκεφει ειλικρινά ! Τουλάχιστον υπάρχει κάποιο που να έχει απεριόριστο streaming ( χωρίς downloading ) για δωρεάν μιλάμε πάντα..
censOred Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το spotify free δεν σε καλυπτει; Σου τη σπαν οι διαφημισεις,ε; 1
blueangel3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Έχετε να προτείνετε κανένα πρόγραμμα για να κατεβάζω όσα τα τραγούδια θέλω δωρεάν ?
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Το youtube downloader δεν σου κάνει; Αν ψάχνεις κάτι σε στυλ napster, audiogalaxy κτλ ξέχνα το. Αν θέλεις p2p δες το soulseek.
blueangel3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ κυρίως θέλω στο τραγουδι που κατεβάζω να εχει και το thumbnail
censOred Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ κυρίως θέλω στο τραγουδι που κατεβάζω να εχει και το thumbnail Εξηγήσου περιφραστικά αρχηγέ.Θες να κατεβάζει και εικόνα του δίσκου στο οποίο περιέχεται?
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον λες για το album art που έχουν κάποια τραγούδια. Αυτό μπορείς να το προσθέσεις μόνος σου με κάποιο tag editor όπως το δωρεάν tag scanner,
kalodrei Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 https://aurous.me/σαν το popcorntime αλλα για μουσικη συντομα κοντα μας απο οτι λεει στο torrentfreak. 1
blueangel3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον λες για το album art που έχουν κάποια τραγούδια. Αυτό μπορείς να το προσθέσεις μόνος σου με κάποιο tag editor όπως το δωρεάν tag scanner, Αυτό λέω,ξερω οτι μπορώ να το προσθεσω μονος μου αλλα βαριεμαι,ξελω κατι πιο αμεσο.. censOred δεν καταλαβα τι εννοεις https://aurous.me/σαν το popcorntime αλλα για μουσικη συντομα κοντα μας απο οτι λεει στο torrentfreak. Μμμ νομίζω με καλυπτει !!! Ευχαριστώ,ξερουμε περιπου ποτε βγαινει ?
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 https://aurous.me/σαν το popcorntime αλλα για μουσικη συντομα κοντα μας απο οτι λεει στο torrentfreak. Ένα μοντέρνο emule αλλά για mp3 από torrents. Οπότε μόνο ξένα charts και αν παλιώσει κάποιο torrent με τραγούδια δεν θα κατεβαίνει ποτέ γιατί δεν θα έχει seeders. Εκτός αν δουλέψει σωστά η αναζήτηση σε web σελίδες... Ίδωμεν.
Hasta La Vista Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 To spotify είναι άψογο και έχει πραγματικά πολύ μικρή συνδρομή για να το αγοράσεις.
micos000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 To spotify είναι άψογο και έχει πραγματικά πολύ μικρή συνδρομή για να το αγοράσεις. Καλό, εεεεε?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα