Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Core 2 vs Sony Xperia E4 vs Lumia 535

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας ποιο από τα 3 να προτιμήσω...

Κλείνω περισσότερο προς android μιας και το έχω συνηθήσει αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω το 535 για το οποίο διαβάζω καλά reviews.... Δεν είχα ποτέ windows phone για να έχω άποψη η αλήθεια είναι...

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας ποιο από τα 3 να προτιμήσω...

Κλείνω περισσότερο προς android μιας και το έχω συνηθήσει αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω το 535 για το οποίο διαβάζω καλά reviews.... Δεν είχα ποτέ windows phone για να έχω άποψη η αλήθεια είναι...

έχω το 535 από τότε που βγήκε,μπορώ να πω σε αυτή την τιμή είναι ότι καλύτερο υπάρχει ! 

Έχω δει και το core 2, καλό είναι μ'άρεσε γενικά

πάρε όποιο σε βολεύει-συμφέρει-αρέσει.. :-D  

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα το Windows για να αποφύγεις το Lag. Να πω πως είμαι android user αλλά όταν έπιασα στα χέρια μου το 630 το βρήκα πολύ βολικό κι εύκολο. Το windows store με κάλυψε για αυτά που ήθελα (δεν ψάχνω τίποτα εξεζητημένες εφαρμογές τα, κλασσικά:skype,viber,facebook,messenger κι κανα game).

Δημοσ.

Αυτό είναι ότι δεν ξέρω τι παίζει στα windows phone. 

Στο πρώτο κινητό δεν είχα θέμα με το λειτουργικό και τυχαία κατέληξα σε android πριν 3 χρόνια. Με τον καιρό όμως κόλλησα με τις εφαρμογές... Δλδ περα από τις βασικές που λες πέρασα εφαρμογες για ανοιχτά φαρμακεία/βενζινάδικα, παιχνίδια, κουιζ, προγραμμα για τρέξιμο, φακό κλπ.

Να υποθέσω ότι το windows store έχει και αυτό γκάμα στις  free εφαρμογές;;

Δημοσ.

Αυτό είναι ότι δεν ξέρω τι παίζει στα windows phone. 

Στο πρώτο κινητό δεν είχα θέμα με το λειτουργικό και τυχαία κατέληξα σε android πριν 3 χρόνια. Με τον καιρό όμως κόλλησα με τις εφαρμογές... Δλδ περα από τις βασικές που λες πέρασα εφαρμογες για ανοιχτά φαρμακεία/βενζινάδικα, παιχνίδια, κουιζ, προγραμμα για τρέξιμο, φακό κλπ.

Να υποθέσω ότι το windows store έχει και αυτό γκάμα στις  free εφαρμογές;;

μια ποικιλία σε free εφαρμογες εχει,αλλά δεν θα καταφέρει ποτέ να φτασει το android,τουλαχιστον στις εφαρμογες γιατί από αποψη λειτουργικού τα windows phone ειναι καλύτερα..

Έχεις πμ  ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά κατέληξα στο σόνυ.

Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Του έχω περάσει 4-5 εφαρμογές που θέλω και τα πάει άψογα γενικά, χωρίς κολλήματα ή κάνα πρόβλημα.. Έτσι δείχνει δλδ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...