imaginas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω ένα tablet με android 4.4.2 και προσπαθώ να συνδέσω ένα usb stick Kingston 64gb μέσω καλωδίου και δεν το βλέπει.Αν το φορμάρω από το τάμπλετ το βλέπει,αλλά το φορμάρει σε fat32 και όταν πάω να περάσω μια ταινία 5,5gb μου λέει ότι είναι πολύ μεγάλη.Έχει ιδέα κάποιος τι φταίει;
saruman123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Τα usb sticks δεν αντέχουν σε άπειρα γράψε/σβήσε. Μηπως εχεις κανει αρκετα και ειναι ετοιμο για να τα φτυσει!
AntiCambeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν γίνεται να μεταφέρεις αρχείο απο κάποιο συγκεκριμένο μεγεθος(καπου 5Gb) και πάνω αν ο δίσκος η το usb είναι σε μορφή Fat 32.Θα πρέπει να κάνεις το usb format στο PC σε NTFS. Δεν ξέρω όμως αν το/α tablet μπορούν να "διαβασουν" NTFS,πιστεύω πως ναι.Φυσικά το οποιοδήποτε τάμπλετ για να "διαβάσει" usb πρέπει να υποστηρίζει OTG. 1
imaginas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το stick είναι καινούριο.Δεν το έχω ούτε 1 μήνα. Όταν το φορμάρω στον Η/Υ σε NTFS το tablet δεν το βλέπει καθόλου.Όταν το φορμάρω στο tablet το βλέπει κανονικά,αλλά δε χωράει μεγάλο αρχείο. Υποστηρίζει OTG το έλεγξα με σχετικό πρόγραμμα
saruman123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το stick είναι καινούριο.Δεν το έχω ούτε 1 μήνα. Όταν το φορμάρω στον Η/Υ σε NTFS το tablet δεν το βλέπει καθόλου.Όταν το φορμάρω στο tablet το βλέπει κανονικά,αλλά δε χωράει μεγάλο αρχείο. Υποστηρίζει OTG το έλεγξα με σχετικό πρόγραμμα Δες αυτο το post κατι λεει μπορει ισως να βρεις μια ακρη.Διαβασε το ολο. http://avclub.gr/forum/archive/index.php/t-115188.html
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σου βρηκα λυση.... Φορμαρεις απο pc σε ext4 και εισαι οκ.... Δεχεται μεγαλα αρχεια και το βλεπει το ταμπλετ.
jim_p Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμασε φορματ σε exfat, σε καποιο pc με windows 7 ή νεοτερα.
imaginas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμασε φορματ σε exfat, σε καποιο pc με windows 7 ή νεοτερα. Το δοκίμασα...Τιποτα.Θα δοκιμάσω και το ext4 μήπως...
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το δοκίμασα...Τιποτα.Θα δοκιμάσω και το ext4 μήπως... Χα...θα δεις...ή θα δω.... Γενικα παντως θα δουμε....λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα