Cannabiero Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω ποσο παραλογω μπορει να ακουστει αυτο αλλα μηπως υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να μ δωσει το acc του στ delta hacker για να μπαινω να διαβαζω τα αρθα τους?Πραγματικα με ενδιαφερουν πολυ αυτα που γρααφουν αλλα δεν εχω τα χρηματα κια ουτε θα μπορω να τα διαθεσω καποια στιγμη στ μελλον για αυτο το σκοπο αφου ειμαι φοιτητης!
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Και που το ξέρει αυτός που έχει κωδικούς οτι δεν θα τους χρησιμοποιήσεις για να κάνεις καμιά τανζανιά;
Cannabiero Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Και που το ξέρει αυτός που έχει κωδικούς οτι δεν θα τους χρησιμοποιήσεις για να κάνεις καμιά τανζανιά; Τι ταρζανια μπορω να κανω ας πουμε στ delta hacker?Να τον αλλαξω για να τον εχω μονο εγω που ειναι το χειροτερο που μπορω να σκεφτω δεν θα ειχε κανενα νοημα απο την στιγμη που μ τον εδωσε ο ανθρωπος γτ ηδη εχω προσβαση και αυτος το ανανεωνει.Και διατηρουν σχεσεις οι διαχεριστες με τους συνδρομητες δεν ειναι τοσο μεγαλο site με μια κουβεντα τον διαγραφουν και φτιαχνει καινουργιο.
Kostasspil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοει να θες να μπεις για να μάθεις πως σπάμε κωδικό του fb ξερωγω
Cannabiero Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοει να θες να μπεις για να μάθεις πως σπάμε κωδικό του fb ξερωγω Ελπιζω να μν εννοει αυτο γιατι ειναι οτι πιο χαζο εχω ακουσει.Τα θεματα που γραφουν δεν προοριζονται για 10χρονα που ψαχνουν να σπασουν fb.Με ενδιαφερουν τα θεματα που εχουν για τα rasberry pi τα δικτυα την ασφαλεια και τετοια ζητηματα αν ηθελα να σπασω fb δεν θα κοιταγα στο deltahacker
Unabomber Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αφου σε ενδιαφερουν τετοια θεματα, γιατι δεν κανεις μια συνδρομη ? 90euros ειναι απο οτι ειδα.
Cannabiero Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αφου σε ενδιαφερουν τετοια θεματα, γιατι δεν κανεις μια συνδρομη ? Πολυ θα το ηθελα αληθεια για να τους στηριξω κιολας.Αλλα δεν εχω και δεν θα εχω την οικονομικη δυνατοτητα(οπως αλλωστε ανεφερα) εκτος αν βρω μια δουλεια 2-3 φορες την εβδομαδα γτ σπουδαζω..
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ελπιζω να μν εννοει αυτο γιατι ειναι οτι πιο χαζο εχω ακουσει.Τα θεματα που γραφουν δεν προοριζονται για 10χρονα που ψαχνουν να σπασουν fb.Με ενδιαφερουν τα θεματα που εχουν για τα rasberry pi τα δικτυα την ασφαλεια και τετοια ζητηματα αν ηθελα να σπασω fb δεν θα κοιταγα στο deltahacker Μπορείς να βρεις ένα μάτσο άλλα sites για δίκτυα και ασφάλεια δικτύων.
cyberrobot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως άμα είχαν την έντυπη μορφή θα γινόμουν συνδρομητής, το ηλεκτρονικό περιοδικό είναι LAAAAMEEE!
Cannabiero Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως άμα είχαν την έντυπη μορφή θα γινόμουν συνδρομητής, το ηλεκτρονικό περιοδικό είναι LAAAAMEEE! Η αληθεια οτι το εντυπο εχει αλλη αισθηση και αλλη αξια..Ωστοσο τα θεματα του εξακολουθουν να παρεμενουν ενδιαφερουσα!
Iris_89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Η αληθεια οτι το εντυπο εχει αλλη αισθηση και αλλη αξια..Ωστοσο τα θεματα του εξακολουθουν να παρεμενουν ενδιαφερoντα! fixed
mikemart Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά που ψάχνεις δεν υπάρχουν σε κάποιο άλλο σάιτ ; ειδικά στα αγγλικά όλο και κάτι θα βρεις
coffeex Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ελπιζω να μν εννοει αυτο γιατι ειναι οτι πιο χαζο εχω ακουσει.Τα θεματα που γραφουν δεν προοριζονται για 10χρονα που ψαχνουν να σπασουν fb.Με ενδιαφερουν τα θεματα που εχουν για τα rasberry pi τα δικτυα την ασφαλεια και τετοια ζητηματα αν ηθελα να σπασω fb δεν θα κοιταγα στο deltahacker Ψάξε στο google και θα βρεις τα πάντα και αναλυτικότερα από ότι γράφουν στο dh. Από την μία λένε ότι η γνώση πρέπει να είναι ελεύθερη και από την άλλη κλειδώνουν τα άρθρα του site.. μόνο και μόνο για αυτό δεν αξίζει η συνδρομή. 3
venge@nce Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ψάξε στο google και θα βρεις τα πάντα και αναλυτικότερα από ότι γράφουν στο dh. Από την μία λένε ότι η γνώση πρέπει να είναι ελεύθερη και από την άλλη κλειδώνουν τα άρθρα του site.. μόνο και μόνο για αυτό δεν αξίζει η συνδρομή. Το γεγονος οτι καθονται και σου παραθετουν ολοκοληρη την ουσια της γνωσης μεσα σε ενα τελεια αναλυμενο αρθρο ξερω γω ξοδευοντας χρονο και χρημα δεν σου λεει κατι δηλαδη ? Θες να στο δινουν και τσαμπα ....εσυ φιλε μου που εισαι υποστηρικτης τι εχεις προσφερει στην κοινωνια δωρεαν που εχεις την απαιτηση οι αλλοι να σου προσφερουν τον κοπο τους τσαμπα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα