Προς το περιεχόμενο

Delta hacker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω ποσο παραλογω μπορει να ακουστει αυτο αλλα μηπως υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να μ δωσει το acc του στ delta hacker για να μπαινω να διαβαζω τα αρθα τους?Πραγματικα με ενδιαφερουν πολυ αυτα που γρααφουν αλλα δεν εχω τα χρηματα κια ουτε θα μπορω να τα διαθεσω καποια στιγμη στ μελλον για αυτο το σκοπο αφου ειμαι φοιτητης!

Δημοσ.

Και που το ξέρει αυτός που έχει κωδικούς οτι δεν θα τους χρησιμοποιήσεις για να κάνεις καμιά τανζανιά;

Τι ταρζανια μπορω να κανω ας πουμε στ delta hacker?Να τον αλλαξω για να τον εχω μονο εγω που ειναι το χειροτερο που μπορω να σκεφτω δεν θα ειχε κανενα νοημα απο την στιγμη που μ τον εδωσε ο ανθρωπος γτ ηδη εχω προσβαση και αυτος το ανανεωνει.Και διατηρουν σχεσεις οι διαχεριστες με τους συνδρομητες δεν ειναι τοσο μεγαλο site με μια κουβεντα τον διαγραφουν και φτιαχνει καινουργιο.

Δημοσ.

Εννοει να θες να μπεις για να μάθεις πως σπάμε κωδικό του fb ξερωγω

Ελπιζω να μν εννοει αυτο γιατι ειναι οτι πιο χαζο εχω ακουσει.Τα θεματα που γραφουν δεν προοριζονται για 10χρονα που ψαχνουν να σπασουν fb.Με ενδιαφερουν τα θεματα που εχουν για τα rasberry pi τα δικτυα την ασφαλεια και τετοια ζητηματα αν ηθελα να σπασω fb δεν θα κοιταγα στο deltahacker <_<

Δημοσ.

Αφου σε ενδιαφερουν τετοια θεματα, γιατι δεν κανεις μια συνδρομη ?

Πολυ θα το ηθελα αληθεια για να τους στηριξω κιολας.Αλλα δεν εχω και δεν θα εχω την οικονομικη δυνατοτητα(οπως αλλωστε ανεφερα) εκτος αν βρω μια δουλεια 2-3 φορες την εβδομαδα γτ σπουδαζω..

Δημοσ.

Ελπιζω να μν εννοει αυτο γιατι ειναι οτι πιο χαζο εχω ακουσει.Τα θεματα που γραφουν δεν προοριζονται για 10χρονα που ψαχνουν να σπασουν fb.Με ενδιαφερουν τα θεματα που εχουν για τα rasberry pi τα δικτυα την ασφαλεια και τετοια ζητηματα αν ηθελα να σπασω fb δεν θα κοιταγα στο deltahacker <_<

Μπορείς να βρεις ένα μάτσο άλλα sites για δίκτυα και ασφάλεια δικτύων.

Δημοσ.

Πάντως άμα είχαν την έντυπη μορφή θα γινόμουν συνδρομητής, το ηλεκτρονικό περιοδικό είναι LAAAAMEEE!

Η αληθεια οτι το εντυπο εχει αλλη αισθηση και αλλη αξια..Ωστοσο τα θεματα του εξακολουθουν να παρεμενουν ενδιαφερουσα!

Δημοσ.

Η αληθεια οτι το εντυπο εχει αλλη αισθηση και αλλη αξια..Ωστοσο τα θεματα του εξακολουθουν να παρεμενουν ενδιαφερoντα!

fixed 

Δημοσ.

Ψάξε στο google και θα βρεις τα πάντα και αναλυτικότερα από ότι γράφουν στο dh.

Από την μία λένε ότι η γνώση πρέπει να είναι ελεύθερη και από την άλλη κλειδώνουν τα άρθρα του site..

μόνο και μόνο για αυτό δεν αξίζει η συνδρομή.

• Like 3
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ψάξε στο google και θα βρεις τα πάντα και αναλυτικότερα από ότι γράφουν στο dh.

Από την μία λένε ότι η γνώση πρέπει να είναι ελεύθερη και από την άλλη κλειδώνουν τα άρθρα του site..

μόνο και μόνο για αυτό δεν αξίζει η συνδρομή.

Το γεγονος οτι καθονται και σου παραθετουν ολοκοληρη την ουσια της γνωσης μεσα σε ενα τελεια αναλυμενο αρθρο ξερω γω ξοδευοντας χρονο και χρημα δεν σου λεει κατι δηλαδη ? Θες να στο δινουν και τσαμπα ....εσυ φιλε μου που εισαι υποστηρικτης τι εχεις προσφερει στην κοινωνια δωρεαν που εχεις την απαιτηση οι αλλοι να σου προσφερουν τον κοπο τους τσαμπα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...