thelos257 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα σας μου εφεραν το παραπανω λαπτοπ για επισκευη επειδη δεν πατιουνται τα πληκτρα του απο το πληκτρολογιο ολα ειναι νεκρα πατιουνται αλλα δεν εμφανιζεται τιποτα. Θα θελει αλλο πληκτρολογιο ; Στην Κυπρο μπορουμε να βρουμε ενα φτηνο ;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Τσεκαρες τη καλωδιοταινια του αν ειναι συνδεμενη καλα?
thelos257 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Τσεκαρες τη καλωδιοταινια του αν ειναι συνδεμενη καλα? Ο ανθρωπος που μ το φερε μ πε πως μεχρι χθες ολα δουλευαν ρολοι.
xristoforos89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ebay.co.uk Φήμες λένε ότι πρόκειται για φθηνό σαιτ.
thelos257 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ebay.co.uk Φήμες λένε ότι πρόκειται για φθηνό σαιτ. Αλλη λυση εκτος απο το να αγορασω απο ebay amazon κλπ ;
SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ε τοτε άνοιξε το βγάλτο ξανά σύνδεσε το μηπως δεν πατάει κατι σωστά , επίσης δοκίμασε και με ενα εξωτερικό πληκτρολόγιο να δεις αν παίζει γενικά μηπως ειναι κανένα θέμα software αν και δεν νομίζω
nikοs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε συ thelos257 αν δεν μπορείς γιατί αναλαμβάνεις δουλειές που η γνώσεις σου δεν σου το επιτρέπουν;;;Λογικά κάτι στην συνδεσμολογία δεν είναι σωστό,δεν εξηγείτε να δούλευε χθες και σήμερα όχι.Μήπως έκανες καμιά ζημιά στην καλώδιοταινία;;; 1
thelos257 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε συ thelos257 αν δεν μπορείς γιατί αναλαμβάνεις δουλειές που η γνώσεις σου δεν σου το επιτρέπουν;;;Λογικά κάτι στην συνδεσμολογία δεν είναι σωστό,δεν εξηγείτε να δούλευε χθες και σήμερα όχι.Μήπως έκανες καμιά ζημιά στην καλώδιοταινία;;; Ουτε καν το ανοιξα απο μεσα Νικο αφου του ειπα ποσα θελω για να αγοραζα ενα πληκτρολογιο απο το ebay και μου ειπε δεν θελω να το φτιαξω δεν συμφερει. 75Ευρω του ειπα μεχρι να ερθη να το βαλω πανω ειναι και ο κοπος μου μην νομιζεις. Και εχω την βοηθεια του πατερα μου σε αυτα τα θεματα δεν ανοιγω μονος μου φορητους υπολογιστες κυριως ξενους.
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Παρακαλώ μείνετε στην ουσία του θέματος και οχι αναφορές σε πώληση υπηρεσιών το οποιο απαγορεύεται και απο τους κανόνες , οτιδήποτε αλλο για βοήθεια εκτος της ουσίας του θέματος υπάρχουν τα pm 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα