Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα να με βοηθήσετε με την αγορά ενός κινητού κινέζικου.Ψάχνω να αγοράσω από ένα καλό έμπηστο site αλλά δεν δέχονται prepaid card. Ξέρετε πως θα αγοράσω σε κάποιο site που να δέχετε prepaid card?

Δημοσ.

Απο όσο γνωρίζω το banggood.com δέχεται προπληρωμένες κάρτες (παράγγειλα με προπληρωμένη της Πειραιώς προχτές)

Δημοσ.

Ολα τ' άλλα δέχονται με paypal. Κάποια γράφουν ότι δέχονται πιστωτική, πχ το coolicοοl γράφει, το merimobiles, κτλ, αλλά δεν εχω ακούσει κάποιος να τα έχει καταφέρει εκεί. Μόνο γι' αυτά τα δυο για κάποιο άγνωστο λόγο περνούσε η παραγγελία. Βέβαια, μπορείς να δοκιμάσεις και να μας πεις

Δημοσ.

Δηλαδή στο reportspam δεχονται πιστοτική καρτα? Απλα θελω να αναθέσω σε αλλον να μου παραγγηλει γιαυτο ρωταο.

στο reportspam

Προσπαθώ να βρω ένα site αξιοπιστο που να δέχεται αγορες από ελλαδα με κάρτα είτε είναι paypal η πιστοτική.Μπορείτε να μου πείτε και να βοηθήσετε παιδιά?

Δημοσ.

Δηλαδή στο reportspam δεχονται πιστοτική καρτα? Απλα θελω να αναθέσω σε αλλον να μου παραγγηλει γιαυτο ρωταο.

στο reportspam

Προσπαθώ να βρω ένα site αξιοπιστο που να δέχεται αγορες από ελλαδα με κάρτα είτε είναι paypal η πιστοτική.Μπορείτε να μου πείτε και να βοηθήσετε παιδιά?

Έτσι τουλάχιστον γράφει εδώ: http://www.report me for spam/payment_methods.html

Coolicοοl.com accept credit card, PayPal, T/T, Money order, Western Union, etc, as the payment methods.

Το θέμα είναι εάν θα περάσει η πληρωμή.....

Αν έχεις paypal αγοράζεις άνετα απ΄ όπου θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...