Congato Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά! ψάχνομαι για αγορά κινητού και λέω μήπως το πάω σε iphone 6 plus. τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό? αξίζει τα λεφτά του? η μπαταρία του πόσο περίπου κρατάει με αρκετή χρήση ίντερνετ? θα εκτιμούσα να έπαιρνα απαντήσεις από κατόχους αυτού του κινητού! ευχαριστώ!
taslikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Το έχω χρησιμοποιήσει για λιγο. Ωστόσο ειμαι κάτοχος iPhone 5 και έχω γενικά επαφή με iOS σαν κινητο ειναι ΤΕΛΕΙΟ για εμένα έχει εκπληκτική κάμερα και το iOS αξιολάτρευτο. Για την μπαταρία στο plus έχω ακούσει τα καλύτερα το 6 ετσι και ετσι. Περίμενε αυριο βγαίνει το 6s και θα πέσουν οι τιμές σε κανα 2 εβδομάδες πιστεύω... Πηγαινε σε ενα μαγαζί παίξε μαζι του και αποφάσισε. Μην ασχοληθείς με σχολεία τύπου το τάδε κινητο έχει 8 πυρήνες και το iPhone 2 να ξέρεις πως αυτα ειναι μονο στα χαρτιά.. Αποφασίζεις τι λειτουργικό θες με λίγα λόγια αφού θα προβείς σε τόσο ακριβά κινητά...</p>
voldemort Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Το έχω χρησιμοποιήσει για λιγο. Ωστόσο ειμαι κάτοχος iPhone 5 και έχω γενικά επαφή με iOS σαν κινητο ειναι ΤΕΛΕΙΟ για εμένα έχει εκπληκτική κάμερα και το iOS αξιολάτρευτο. Για την μπαταρία στο plus έχω ακούσει τα καλύτερα το 6 ετσι και ετσι. Περίμενε αυριο βγαίνει το 6s και θα πέσουν οι τιμές σε κανα 2 εβδομάδες πιστεύω... Πηγαινε σε ενα μαγαζί παίξε μαζι του και αποφάσισε. Μην ασχοληθείς με σχολεία τύπου το τάδε κινητο έχει 8 πυρήνες και το iPhone 2 να ξέρεις πως αυτα ειναι μονο στα χαρτιά.. Αποφασίζεις τι λειτουργικό θες με λίγα λόγια αφού θα προβείς σε τόσο ακριβά κινητά...</p>Αυριο γινεται η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.Το κινητο Ελλαδα θα ερθει τελη Οκτωβριου μπορει και Νοεμβριο.Οι τιμες θα πεσουν Δεκεμβριο Ελλαδα. καλησπέρα παιδιά! ψάχνομαι για αγορά κινητού και λέω μήπως το πάω σε iphone 6 plus. τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό? αξίζει τα λεφτά του? η μπαταρία του πόσο περίπου κρατάει με αρκετή χρήση ίντερνετ? θα εκτιμούσα να έπαιρνα απαντήσεις από κατόχους αυτού του κινητού! ευχαριστώ! Ποσα διαθετεις για αγορα εστω iphone κινητου και Ποτε το χρειαζεσαι;
Congato Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αυριο γινεται η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.Το κινητο Ελλαδα θα ερθει τελη Οκτωβριου μπορει και Νοεμβριο.Οι τιμες θα πεσουν Δεκεμβριο Ελλαδα.Ποσα διαθετεις για αγορα εστω iphone κινητου και Ποτε το χρειαζεσαι; Μιλώντας για καινούριο θα διαθέσω 770 και το χρειάζομαι μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
voldemort Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλώντας για καινούριο θα διαθέσω 770 και το χρειάζομαι μέχρι την επόμενη εβδομάδα.Καταλαβαινεις οτι αν πας σε 6 plus θα δωσεις 780 για 16gb;Για τα υπερ και τα κατα του ios δεν θα αναφερθω καθως θεωρω οτι γνωριζεις και εχεις καταληξει.
pho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε μου 30 Οκτωβρίου (περίπου) βγαίνει το 6s. Αξίζει να περιμένεις ...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Η τιμή του 6 Plus είναι 859 ευρώ αν μιλάμε για Ελληνικό και όχι παραεισαγωγής από σκρουτζομάγαζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα