Προς το περιεχόμενο

ιος σε android;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα πριν λιγες μερες οπως εκανα περιηγηση απο την συσκευη μου στο ιντερνετ ξαφνικα (δεν θυμαμαι τι ακριβως πατησα) μου εμφανησε ενα παραθυρακι (scam,pop up) δεν ξερω τι ακριβως ηταν το οποιο εγραφε οτι εχει ιο η συσκευη μου και οτι τα προσωπικα στοιχεια φωτογραφιες κλπ παραβιαστηκαν καπως ετσι εγραφε. εκανα scan με malware bytes αλλα δεν βρηκε κατι.Υπαρχει περιπτωση να ηταν καποιος ιος και να μου "εκλεψαν" προσωπικα στοιχεια,φωτογραφιες και κωδικους; 
επισης δεν κατεβασα καποια εφαρμογη ουτε στη συσκευη φαινεται κατι περιεργο.

υγ:το παραθυρακι ηταν περιπου σαν και αυτο που ανεβασα.
σε στυλ android ics.

οποιος γνωριζει ας μου πει.

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα. Ένα παράθυρο είναι που εμφανίζουν διάφορες ιστοσελίδες για να κατεβάσεις διαφημιστική εφαρμογή δήθεν για καθαρισμό ιών.

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση οσο ναναι το ειδα και φοβηθηκα μηπως μου εκλεψαν φωτογραφιες,βιντεο,στοιχεια κλπ..γιατι φαινοταν αρκετα αληθοφανες ηταν σαν μηνυμα απο την συσκευη για να καταλαβεις. οποτε ολα οκ..

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα πριν λιγες μερες οπως εκανα περιηγηση απο την συσκευη μου στο ιντερνετ ξαφνικα (δεν θυμαμαι τι ακριβως πατησα) μου εμφανησε ενα παραθυρακι (scam,pop up) δεν ξερω τι ακριβως ηταν το οποιο εγραφε οτι εχει ιο η συσκευη μου και οτι τα προσωπικα στοιχεια φωτογραφιες κλπ παραβιαστηκαν καπως ετσι εγραφε. εκανα scan με malware bytes αλλα δεν βρηκε κατι.Υπαρχει περιπτωση να ηταν καποιος ιος και να μου "εκλεψαν" προσωπικα στοιχεια,φωτογραφιες και κωδικους;

επισης δεν κατεβασα καποια εφαρμογη ουτε στη συσκευη φαινεται κατι περιεργο.

υγ:το παραθυρακι ηταν περιπου σαν και αυτο που ανεβασα.

σε στυλ android ics.

οποιος γνωριζει ας μου πει.

http://www.insomnia.gr/topic/580346-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5-android-mobile-lenovo/?do=findComment&comment=54243790

• Like 1
Δημοσ.

αρα δεν ειναι ιος ειναι fake στην ουσια..απλα εαν δεν το γνωριζεις "ψαρωνεις"....
παντως οταν εμφανησε αυτο το παραθυρακι εκλεισα το wifi και εκανα σκαναρισμα και με malware bytes και με ενα αλλο antivirus δεν εδειξαν τιποτα ουτε ειχε περασει καποια περιεργη εφαρμογη στη συσκευη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...