Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πάτησες διπλο κλικ περιμενε λιγο να εμφανιστει το παραθυρο ελεγχου χρηστη και πατα ναι για να επιτρεψει την εκκινηση του hd sentinel.

Δημοσ.

συγγνωμη, δεν καταλαβα, τι να πατησω τώρα; αν πατησω πανω στο .exe βγαινει μια καρτελλα που εχει διαφορα, αρχιζει με select all, add files to archive, extract to the specified folder ...... change drive.

αν συρω εξω, το εξε, τοτε το εικονιδιο δεν ανοιγει, αλλα ανοιγει μια αλλη σελιδα που γραφει οτι τα windows δεν μπορουν να το ανοιξουν, εκτος αν τους πω με ποιο προγραμμα...

ευχαριστώ ! αν τα έκανα σωστά δεν ξέρω. Τωρα βγηκε μια καρτέλλα που γράφει ΥΓΕΙΑ 100% ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 53 , ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ 75,1 . ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Τώρα τι κάνω; ειμαι οκ δηλαδή;

• Like 1
Δημοσ.

συγγνωμη, δεν καταλαβα, τι να πατησω τώρα; αν πατησω πανω στο .exe βγαινει μια καρτελλα που εχει διαφορα, αρχιζει με select all, add files to archive, extract to the specified folder ...... change drive.

αν συρω εξω, το εξε, τοτε το εικονιδιο δεν ανοιγει, αλλα ανοιγει μια αλλη σελιδα που γραφει οτι τα windows δεν μπορουν να το ανοιξουν, εκτος αν τους πω με ποιο προγραμμα...

Θα ανοίξεις με winrar και θα το εκτελέσεις από κει!

ευχαριστώ ! αν τα έκανα σωστά δεν ξέρω. Τωρα βγηκε μια καρτέλλα που γράφει ΥΓΕΙΑ 100% ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 53 , ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ 75,1 . ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Τώρα τι κάνω; ειμαι οκ δηλαδή;

Υγεία και επίδοση;
Δημοσ.

σορρυ, πατησα διπλο κλικ (βλ.διμιτρι) και περιμενα λιγο. Ανοιξε μία καρτέλλα που μου γράφει αυτά που λέω παραπάνω. Δηλ. Υγεια, επιδοση, θερμοκρασία...

Πριν μου απαντήσει ο "διμιτρι" ειχα βγαλει εξω δυο εικονιδια, αυτο του HDsentinelexe kai HDsentinele Tray exe.

το πρωτο καταφερα να το σβησω, το δευτερο με τιποτα δεν φευγει, ολο μου βγαινει μηνυμα "ανοιχτο αρχειο, κλειστε το αρχειο και δοκιμαστε ξανα"

Εχω πελαγωσει..

μπορεις να μου τα πεις βημα βημα, οπως εκανες στην αρχη;

Δημοσ.

Ο σκληρός είναι μια χαρά, λίγο ανεβασμένη θερμοκρασία έχει. Πότε καθάρισες το λαπτοπ από σκόνες? Στην γραμμή της έναρξης στα εικονίδια δίπλα στο ρολοι εκει που γραφει 53 πατα δεξι κλικ και επελεξε εξοδος ωστε να κλεισει το hdsentinel.

Δημοσ.

ευχαριστώ διμιτρι για αμεση απάντηση  !  εκλεισα το 53 οπως μου ειπες, αλλά και παλι δεν με αφηνει να διαγραψω το εικονιδιο, δεν πειραζει ομως...

Ποτε δεν το εχω καθαρισει απο σκονες, μονο με ενα πανακι περναω τα πλήκτρα

Δημοσ.

Παρακαλω. Κατέβασε το Source.png Πηγή: hwmonitor πάτα εκει στο download για να δεις τις θερμοκρασιες του λαπτοπ.

Δημοσ.

ευχαριστώ για όλα. Θα κάνω και αυτό και μετά θα το κλείσω να κρυώσει λίγο.. Καλό βράδυ και πάλι ευχαριστώ όλους

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ ουτε καν απτο μυαλο μου δε περασε! Μπορει να χεις ανεβασμενες θερμοκρασιες και να κατεβαζει συχνοτητα ο επεξεργαστης ωστε να προστατευθει! Οι ενεργειες που γινονται για να κατεβει η θερμοκρασια ειναι ανοιγμα,καθαρισμα ανεμιστηρακι και αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...