Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !Το  λαπτοπ μου  ACER ASPIRE 7736G  (αγορασμένο πριν περίπου εξι χρόνια) είναι απελπιστικά αργό, όχι στην εκκίνηση, αλλά στο να φορτώνει σελιδες ή να ανοίγει διάφορες εφαρμογές, παιχνίδια, ταινιες .

Εχω ελεύθερα 54,4 GB απο τα 453 της μονάδας του σκληρού δίσκου.

Εκανα ανασυγκρότηση, δεν βοήθησε καθόλου

Εχω μονιμως το ΕSET

Δεν έχω κάνει ποτέ φορμάτ , και αυτό ακριβώς είναι που θέλω να αποφύγω.

ο λόγος ειναι ότι έχω μέσα κάτι παιχνίδια (αγορασμένα) που δεν θα μπορέσω να τα περάσω ξανά, γιατί αν και έχω τους κωδικούς , δεν υπάρχουν πια για εγκατάσταση (ετσι με πληροφόρησε η εταιρεία που τα είχα αγοράσει)

Αλλο πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν μπορώ να εγκαταστήσω το itunes ούτε το flashplayer.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια σας,

Δημοσ.

Καλησπέρα !Το  λαπτοπ μου  ACER ASPIRE 7736G  (αγορασμένο πριν περίπου εξι χρόνια) είναι απελπιστικά αργό, όχι στην εκκίνηση, αλλά στο να φορτώνει σελιδες ή να ανοίγει διάφορες εφαρμογές, παιχνίδια, ταινιες .

Εχω ελεύθερα 54,4 GB απο τα 453 της μονάδας του σκληρού δίσκου.

Εκανα ανασυγκρότηση, δεν βοήθησε καθόλου

Εχω μονιμως το ΕSET

Δεν έχω κάνει ποτέ φορμάτ , και αυτό ακριβώς είναι που θέλω να αποφύγω.

ο λόγος ειναι ότι έχω μέσα κάτι παιχνίδια (αγορασμένα) που δεν θα μπορέσω να τα περάσω ξανά, γιατί αν και έχω τους κωδικούς , δεν υπάρχουν πια για εγκατάσταση (ετσι με πληροφόρησε η εταιρεία που τα είχα αγοράσει)

Αλλο πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν μπορώ να εγκαταστήσω το itunes ούτε το flashplayer.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια σας,

Flashplayer θα ήταν καλό να το αποφύγεις.. τι έκδοση Windows έχεις;

• Like 1
Δημοσ.

Σε πρωτη φαση τσεκαρε στο task manager μην τρεχει κατι υποπτο...Δευτερον κατεβασε το Ccleaner επελεξε ολα τα κουτακια απτην πρωτη καρτελα(εκτος saved passwords internet explorer, εκτος wipe free space στην κατηγορια advanced (τελευταιο τελευταιο) και εκτος netowrk password στην κατηγορια windows explorer)

Τριτον κατεβασε το hd sentinel και ποσταρε screenshot

Link HD sentinel: http://www.harddisksentinel.com/hdsentinel_pro_portable.zip

Link Ccleaner: https://www.piriform.com/ccleaner/download/standard

Ξεχασα τι παιχνιδια ειναι που δεν υπαρχουν για εγκατασταση;

Δημοσ.

@neg  εχω τα windows 7 home premium

@ olimpiakos 7  ειναι κατι ημερολόγια για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά της Jacquie Lawson. Βγαίνει ένα διαφορετικό κάθε χρόνο και αυτά απο τις χρονιές 12 και 13 δεν βγαίνουν πια..

Θα προσπαθήσω να κάνω αυτά που μου γράφεις.

Δημοσ.

@neg  εχω τα windows 7 home premium

@ olimpiakos 7  ειναι κατι ημερολόγια για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά της Jacquie Lawson. Βγαίνει ένα διαφορετικό κάθε χρόνο και αυτά απο τις χρονιές 12 και 13 δεν βγαίνουν πια..

Θα προσπαθήσω να κάνω αυτά που μου γράφεις.

Κάνε τα παραπάνω που σου είπε ο Olimpiakos7 και κατέβασε και το Malware Bytes και κάνε ένα Scan για Malware ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεί μετά απο τόσο καιρό. 

Δημοσ.

@olimpiakos 7 στο CCCleaner μετά τις επιλογές να πατήσω ¨"analyse" ή "run cleaner" ;

Run cleaner! Τώρα για τις εφαρμογές που λες νομίζω ότι θα τις βρεις στο 'θειο' !Το Flashplayer το χρειάζεσαι κάπου;Έχει αντικατασταθεί από το HTML5!
Δημοσ.

Κανε αυτά που σου είπαν παραπάνω αν και δεν νομίζω να δεις μεγάλη διαφορά  εγώ θα πρότεινα format και αν έχεις χρήματα βάλε έναν ssd δίσκο  

• Like 1
Δημοσ.

Κανε αυτά που σου είπαν παραπάνω αν και δεν νομίζω να δεις μεγάλη διάφορα εγώ θα πρότεινα format και αν έχεις χρήματα βάλε έναν ssd δίσκο

Πιστεύω πως ο σκληρός έχει bad sectors οποτε ούτως η άλλως θα χρειαστεί φορματ και άλλο δίσκο..Τώρα για ssd συμφωνώ!Θα πάρει άλλον αέρα το laptop!

πατησα run cleaner ! Δεν φαντάζομαι να χάσω τα ημερολόγια , ε ;

Ποιος είναι ο θείος ;;

Σου έστειλα pm!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...