Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σειρά Axon μπορεί να ξεκίνησε από την Κίνα και τις ΗΠΑ ωστόσο σύντομα θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο –βεβαίως και στην Ευρώπη- με το ZTE Axon Elite, το οποίο εντοπίσαμε στην έκθεση IFA στο Βερολίνο.

H συσκευή που θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Γαλλία, στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Μ. Βρετανία με τιμή περίπου €420, διαθέτει 5,5 ιντσών LCD IPS με ανάλυση 1080 x 1920 pixels που προστατεύεται από Gorilla Glass και έχει αντιμικροβιακή επίστρωση. Η συσκευή βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC (dual quad-core), το οποίο συνοδεύεται από 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000mAh.

Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 8,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος εντοπίζουμε μία διάταξη με δύο κάμερες (για την ρύθμιση της εστίασης μετά την λήψη της φωτογραφίας και διάφορα άλλα εφε) που βασίζονται σε αισθητήρες 13 Megapixels και 2,0 Megapixels και συνοδεύονται από dual-LED flash (υποστηρίζεται video 4K).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επίσης διαθέτει τρία βιομετρικά χαρακτηριστικά, αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων (στο πίσω μέρος, κάτω από την διάταξη με τις δύο κάμερες), ξεκλείδωμα χρησιμοποιώντας την φωνή αλλά και σάρωση ίριδας. Η διαδικασία ρύθμισης του σαρωτή ίριδας είναι αρκετά εύκολη, χωρίς να ξεπερνά το ένα λεπτό ενώ στη συνέχεια η αναγνώριση γίνεται σε πολύ γρήγορο χρόνο αρκεί να τοποθετήσουμε το Axon Elite αρκετά κοντά στο πρόσωπο μας.

Η αποστολή του insomnia στην IFA 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Δημοσ.

Σε λιγο θα φτύνεις και θα κάνει ανάλυση DNA και τεστ πατρότητας.

Και σε 30 μερες που θα βγαινουν τα αποτελεσματα θα κανει unlock.

• Like 6
Δημοσ.

Ώρες ώρες μπένω μόνο και μόνο για να διαβάζω σχόλια σαν και το δικό σου.Well done bro :D

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό λες??Αντε να ζητά να κατουρησεις σε κυπελακι :D

Δημοσ.

Εγω θα βαζω το ματι απο το σκυλο μου να σαρωνει

Δημοσ.

Και υπαρχουν ακομα γραφικοι που γκρινιαζουν για ενα τσιπακι που θα λειτουργει σαν GPS Τracker,ταυτοτητα,πιστωτικη,ΑΜΚΑ και αυτονομια 80ετων!!

Αλλοι πλερωνουν για αυτα ρε γαβ γαβ!!!

Δημοσ.

Ωχ ωχ ωχ, μας κοβουν που μας κοβουν τα δαχτυλα για να ξεκλειδωνουν τις συσκευες μας(οι κλεφτες)...τωρα θα μας βγαζουν και τα ματια!

• Like 1
Δημοσ.

Ενας μελλοντικός διάλογος ζευγαριού, με υποψία απιστίας...

-"...Αγάπη μου, άνοιξε τα μάτια σου να ξεκλειδώσει το κινητό σου..."

-"Μωρό μου δεν μπορώ μου έχει μπει ενα σκουπιδάκι..."

-" Ε καλά τότε μίλα για να ξεκλειδώσει... <<Πες ξεκλειδωσε>>"

-"Μωρό μου δεν μπορώ βράχνιασα και δεν αναγνωρίζει την φωνή μου..."

- "Ε, τότε κλ@$€ να κάνει ανάλυση βιοχημικών στοιχείων κατόχου..."

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...