cuberkill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αντιμετωπιζω προβλημα (μετα απο καθαρη εγκατασταση WIN10 KAI UPDATE BIOS με την ΣΕΙΡΑ) με το συγκεκριμενο φορητο DELL 7537 (i7, gt750m, .....) : Οταν αφησω τον υπολογιστη σε αναμονη μεχρι την κατασταση display off & sleep, οταν λοιπον φτασει σε εκεινο το σημειο παρατηρω μαυρη οθονη, να δουλευει το cpu fan ΑΛΛΑ NA MHN ανταποκρινεται σε σηματα input (mouse/keyboard) και ο σκληρος να μην δουλευει επισης . Για να το επαναφερω παταω παρατεταμενα το on/off button για 5'' ωστε να ξανα ανοιξει ( αδρανοποιηση νομιζω οτι γινεται) και ΜΕΤΑ σαν ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ τιποτα. Αν εχετε παρομοια ή την ιδια εμπειρια, βοηθηστε να βρουμε το ενοχο εκεινο αιτιο που προκαλει το παραπανω συμπτωμα. Ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2015 από cuberkill
Pseudonumo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 το πρόβλημα υπήρχε από πάντα?έκανες τελευταία κάποια αλλαγή και εμφανίστηκε?
cuberkill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αντιμετωπιζω προβλημα (μετα απο καθαρη εγκατασταση WIN10 KAI UPDATE BIOS με την ΣΕΙΡΑ) οσον αναφορα το 1ο προβλημα : εμφανιστηκε μετα απο το upgrade απο τα 8.1 στα 10. Υποθετικα, εχει προβλημα ο κωδικας..?!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Είχε κάποιο πρόβλημα το laptop και έκανες bios update?
ssdakias13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα... όταν πατάω shut down το λαπτοπ συνεχίζει να βρίσκεται σε λειτουργία αλλα με σβηστή οθόνη και χωρίς να ανταποκρίνεται όταν πατάω πλήκτρα. Έτσι το κλείνω αναγκαστικά απο το Powerbutton. Μετά απο λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις, settings-> system-> Power & Sleep-> Additional power settings-> choose what the power buttons do-> change settings that are currently unavailable-> uncheck "sleep" κάτω κάτω Μετά απο αυτό έκανε κανονικά shutdown για λίγες ημέρες αλλά μετά πάλι κάνει τα ίδια... Επιπλέον προβλήματα: Όταν εγκατέστησα το bitdefender free, δεν λειτουργούσε η taskbar και αναγκάστηκα να μπώ safemode και να το κάνω uninstall. Μερικές φορές μου κόβει το internet και η ethernet γράφει Limited. Μετά απο λίγο ξανασυνδέεται.
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που παρατηρήσατε cyberkill και ssdakia ίσως είναι επειδή προσπαθεί να μπει σε αδρανοποίηση. Το αφήσατε 2-3 λεπτά να δείτε τι θα κάνει; Έχω κι εγώ λάπτοπ dell και όταν πατάω το power, που το έχω να κάνει αδρανοποίηση, ενώ σβήνει η οθόνη και σταματάνε όλα κάθεται λίγο σε αυτήν την κατάσταση μέχρι να σβήσει τελείως.
vaggospat13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αντιμετωπιζω προβλημα (μετα απο καθαρη εγκατασταση WIN10 KAI UPDATE BIOS με την ΣΕΙΡΑ) με το συγκεκριμενο φορητο DELL 7537 (i7, gt750m, .....) : Οταν αφησω τον υπολογιστη σε αναμονη μεχρι την κατασταση display off & sleep, οταν λοιπον φτασει σε εκεινο το σημειο παρατηρω μαυρη οθονη, να δουλευει το cpu fan ΑΛΛΑ NA MHN ανταποκρινεται σε σηματα input (mouse/keyboard) και ο σκληρος να μην δουλευει επισης . Για να το επαναφερω παταω παρατεταμενα το on/off button για 5'' ωστε να ξανα ανοιξει ( αδρανοποιηση νομιζω οτι γινεται) και ΜΕΤΑ σαν ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ τιποτα. Αν εχετε παρομοια ή την ιδια εμπειρια, βοηθηστε να βρουμε το ενοχο εκεινο αιτιο που προκαλει το παραπανω συμπτωμα. Ευχαριστω εκ των προτερων Ειναι θέμα του driver intel Management Engine Drive, εχει πρόβλημα η εκδοση 11. Λύνεται αν εγκαταστήσεις την παλιότερη έκδοση 9 ή 10 δες εδω και εδω Έμενα μου κρασαρε όταν πήγαινα να το ξυπνήσω από sleep, σε lenovo y50
cuberkill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι θέμα του driver intel Management Engine Drive, εχει πρόβλημα η εκδοση 11. Λύνεται αν εγκαταστήσεις την παλιότερη έκδοση 9 ή 10 δες εδω και εδω Έμενα μου κρασαρε όταν πήγαινα να το ξυπνήσω από sleep, σε lenovo y50 Ευχαριστω , θα το δοκιμασω και θα σου πω. Αυτό που παρατηρήσατε cyberkill και ssdakia ίσως είναι επειδή προσπαθεί να μπει σε αδρανοποίηση. Το αφήσατε 2-3 λεπτά να δείτε τι θα κάνει; Έχω κι εγώ λάπτοπ dell και όταν πατάω το power, που το έχω να κάνει αδρανοποίηση, ενώ σβήνει η οθόνη και σταματάνε όλα κάθεται λίγο σε αυτήν την κατάσταση μέχρι να σβήσει τελείως. ολο το βραδυ ειναι στην κατασταση που περιγραφω στο αρχικο μου ποστ.
vaggospat13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω , θα το δοκιμασω και θα σου πω. ολο το βραδυ ειναι στην κατασταση που περιγραφω στο αρχικο μου ποστ. προσεχε να μην αφησεις το win update να ξαναβάλει την εκδοση 11 αυτοματα
cuberkill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 κοιταξε, δεν εχω και πολλες επιλογες νομιζω (win10)
vaggospat13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 κοιταξε, δεν εχω και πολλες επιλογες νομιζω (win10) https://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930κατεβαζεις αυτο και κανεις hide τις ενημερωσεις που θες να κόψεις πχ τον συγκεκριμένο driver
cuberkill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 https://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930κατεβαζεις αυτο και κανεις hide τις ενημερωσεις που θες να κόψεις πχ τον συγκεκριμένο driver ευχαριστω πολυ . Λες αυτο να ειναι το προβλημα ? Και το αλλο που κανει ειναι να μη τηρει τα χρονικα πλαισια, δηλαδη σε μια ωρα που του εχω πει να κοιμαται και εν τελει κοιμαται μετα απο 5 λεπτα!!!!!!!@@@@@
gatuso Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα φιλε μου δες αν εχεις κάποιο πρόγραμμα που λέγεται "on off " της gigabyte και κανε το unistall και πες μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα