Kappaz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας, χρειάζομαι την βοήθεια σας για την αγορά ενός καινούριου pc! Είμαι εντελώς άσχετος από αυτά έχω budget μέχρι 600 ευρώ (χωρίς οθόνη). Θέλω να μου προτείνεται κάποια κομμάτια έτσι ώστε να μπορώ να παίζω σε καλή ποιότητα κάποια παιχνίδια όπως skyrim,LoL κτλπ.
Pseudonumo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 περιμένε την απάντηση "δώσε ένα 100ρικο ακόμα να πας σε κάτι πολύ καλύτερο"
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πρώτα από όλα είσαι σε λάθος Κατηγορία πάμε στις προτάσεις για συνθέσεις και συμπλήρωσε την φόρμα 3
trujillo2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας, χρειάζομαι την βοήθεια σας για την αγορά ενός καινούριου pc! Είμαι εντελώς άσχετος από αυτά έχω budget μέχρι 600 ευρώ (χωρίς οθόνη). Θέλω να μου προτείνεται κάποια κομμάτια έτσι ώστε να μπορώ να παίζω σε καλή ποιότητα κάποια παιχνίδια όπως skyrim,LoL κτλπ. με 635 σου εβγαλα αυτο με ποιοτικο και δυνατο επεξεργαστη και πολυ καλη καρτα γραφικων nnnnn.bmp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα