Προς το περιεχόμενο

i pikria enos typou pou akouei metal....

scyther666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάποιος μπήκε' date=' διάβασε ότι τον συνέφερε, έβγαλε ένα πόρισμα και μας το πέταξε στη μάπα μαζί με έναν αναθεματισμό και μια ευχή που προφανώς απέτυχε να τον ευλογήσει. Καλά πάμε.

Btw, το στιχάκι σου είναι ιδιαιτέρως απλοικό για τα γούστα μου. Αν ήθελες να εντυπωσιάσεις κάποιους, μέτρα έναν λιγότερο.[/quote']

Διάβασα ότι με συνέφερε; Ίσως, γιατί πραγματικά βαριόμουνα να διαβάσω μετά την 4η σελιδα. Μου έφταναν όσα είχα διαβάσει μέχρι εκεί.

'Όποιος δεν ακούει metal δε γνωρίζει από μουσική', 'όποιος δεν ακούει metal να πάει να ψοφίσει', 'όποιος δεν ακούει metal όπως νομίζω εγώ ότι πρέπει να ακούει, να πάει να ψοφίσει', 'κρίνετε το metal χωρίς να το γνωρίζετε (αλλά εγώ κρίνω όλα τα άλλα είδη μουσικής χωρίς να έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάω)' κτλ κτλ κτλ.

Το στιχάκι μου δεν είναι δικό μου, είαι ότι έτυχε να ακούω εκείνη την στιγμή, δεν ήταν για να εντυπωσιάσει. Και ξέρεις, οι στίχοι δεν κρ΄νονται από την απλοϊκότητα αλλά από το νόημα (όπως αντίστοιχα η μουσική δεν πρέπει να είναι μόνο δύσκολα guitar solos). Η μουσική δεν είναι διαγωνισμός επιδεξιότητας, είναι ψυχική έκφραση και ανάταση.

Και τέλοσπάντων, οι metalheads ΔΕΝ είναι οι πιο επιδέξιοι μουσικοί που υπάρχουν, όποιος το ισχυρίζεται, δεν έχει ακούσει ποτέ στη ζωή του jazz.

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Den mpika ston kopo na apantisw se olous tous parapanw giati thewrisa ta eprisotera sxolia perita...

Apolafsa idietaira to post sou rista...an kai den thewrw pws i mousiki einai mono texniki...kapies fores einai kai 0 texniki...alla mou aresei...pantws epidi thewrw pws sto metal mporei kapios na vrei ta panta afto symvenei kai ston tomea tis texnikis....

Nai to kserw prosopika pws kapioi apo tis orxistres sta skyladika einai "normal" atoma giati an mi ti allo panw apo ola einai mousikoi....An einai pote dynaton na mathoun ena organo gia na paizoun afta pou paizoun ekei..tha eixan varethei tin zwh tous...Oso gia tous mpouzouksides pistevw pws paizoun synexeia ta idia xwris na to paratirei kanenas....anyway..

Gia texniki vasika den milise kanenas giati tapeini mou apopsi einai pws an den akous kati to opoio exei pragmata na sou dwsei texnika den prokeite na se endiaferei i texniki...

an egw px akouga tin koryfaia systixia geliou pou anefere o polaki {one,nsync,Vandi} (xwris tin jazz) tote gia pia texniki akrivws milame? kai se ti?mono gia paragwgi tha milisoume...

I prwti paragrafos sou einai 1000% swsti kai akrivis...xwris fysika afto na simenei pws den akouw "vothriles", "kafriles" kai ola ta kala...:)

Emena an mou elege kapios na paw stin orxistra tou opioudipote skyladikou tha etrexa me xilia..trela fraga...kai as eimai koulos..gia aftous ftanw kai perisevw...

Tha stathw mono sta ksekarfota (nai, mou tin edwses) posts tou jastona....

Einai olofanero pws OLA afta pou les ta les mono kai mono gia na peis kati to antitheto...Den pitheis kanenan omws...adika xalas ton xrono sou online....se afto to thread toulaxiston....epitidevmena kai antifatika sxolia pistevw pws peritevoun..to na perneis 3-4 quotes apo kapious kai na les "oxi den einai etsi" i "kai giati na min einai alliws" DEN SIMENEI pws esy dineis mia alli apantisi oute pws ekfrazeis tin gnwmi sou...opote pios o logos na kaneis to post apo tin arxi? eleos....na arxisoume oloi na postaroume "oxi","nai","isws", xwris na leei kanenas tpt ousiastiko.....

Δημοσ.
Και τέλοσπάντων, οι metalheads ΔΕΝ είναι οι πιο επιδέξιοι μουσικοί που υπάρχουν, όποιος το ισχυρίζεται, δεν έχει ακούσει ποτέ στη ζωή του jazz.

E λοιπον σ'ακουω ρε φιλε τι εχεις να μου επιδηξεις για την jazz σου?εχεις ακουσει dream theater?απο κιθαριστικα ακους τιποτε?ακομα και ο james murphy χωνει jazz στα προσωπικα του!!

Εσυ εχεις ακουσει ποτε fusion?

Τελοςπαντων πες μου κατι τεχνικα!!τι εχει η jazz και ειναι δυσκολη?μηπως εχει arpegios? :wink:

Δημοσ.

I prwti paragrafos sou einai 1000% swsti kai akrivis...xwris fysika afto na simenei pws den akouw "vothriles"' date=' "kafriles" kai ola ta kala...:)

[/quote']

Γιατι ειπα εγω οτι δεν γουσταρω να ακουω vader και dimmu borgir?

Kαι ενοητε οτι υπαρχουν απλα κομματια που γ@μ@νε(ακου wasp π.χ.)απλα ο μονος τροπος για αποστομοση (στην κυριολεξια)ειναι η τεχνικη πλευρα της μουσικης μας! 8)

Δημοσ.
Και τέλοσπάντων' date=' οι metalheads ΔΕΝ είναι οι πιο επιδέξιοι μουσικοί που υπάρχουν, όποιος το ισχυρίζεται, δεν έχει ακούσει ποτέ στη ζωή του jazz.[/quote']

E λοιπον σ'ακουω ρε φιλε τι εχεις να μου επιδηξεις για την jazz σου?εχεις ακουσει dream theater?απο κιθαριστικα ακους τιποτε?ακομα και ο james murphy χωνει jazz στα προσωπικα του!!

Τελοςπαντων πες μου κατι τεχνικα!!τι εχει η jazz και ειναι δυσκολη?μηπως εχει arpegios? :wink:

Καταρχήν δεν είναι jazz ΜΟΥ, μια και δεν ακούνω μόνο jazz. Από εκεί και πέρα, προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάω, οπότε ασ' το...

Δημοσ.
Και τέλοσπάντων' date=' οι metalheads ΔΕΝ είναι οι πιο επιδέξιοι μουσικοί που υπάρχουν, όποιος το ισχυρίζεται, δεν έχει ακούσει ποτέ στη ζωή του jazz.[/quote']

Καταρχήν δεν είναι jazz ΜΟΥ, μια και δεν ακούνω μόνο jazz. Από εκεί και πέρα, προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάω, οπότε ασ' το...

Ok!οτι πεις :wink:

Δημοσ.

men asto....min kourazese man....sorry pou to leo edo mesa alla sinithos oti atoma sinantao pou akoune metal einai ta pio kollimena atoma stin mousiki.....

mazi me aftous kai oi technades...

Δημοσ.

Λαθος λεξη toufa εννοεις απολυτα ατομα,οχι κολλημενα οκ?τουλαχιστον εγω προβαλω και επιχειρηματα δεν μιλαω στον αερα,απλα βλεπω οτι κανεις δεν απανταει στις δικες μου ερωτησεις!(μηπως γιατι ειναι ασχετος και δεν ξερει?)

Υ.Γ.Και παρακαλω να μην περνει κανεις ως ειρωνικα αυτα που λεω γιατι δεν εχω ποτε αυτο τον σκοπο!

Δημοσ.

@KWSN-Men: Οι στίχοι κρίνονται από το νόημα και όχι από το πως αυτό εκφράζεται? Αν είναι έτσι, θα σταματήσω να διαβάζω Baudelaire και θα διαβάζω στιχάκια από ημερολόγια.

@Toufas: Είναι ψιλοατέρμονη δήλωση αυτή... "Οι μεταλλάδες* είναι τα πιο κολλημένα άτομα**..."

*: Μεταλλάς είναι όποιος ακούει metal? Του αρέσει? Ακούει μόνο αυτό? Άκουγε κάποτε?

**: Πέρα από την κλασσική μαζοποίηση, ποιός γίνεται αδιάλλακτος τώρα? Πραγματικά, μέχρι στιγμής δεν έχω δει αξιόλογο επιχείρημα εναντίον της τεχνικής ή της ποιότητας του metal, απλά ένα "δεν μου αρέσει η metal, άκου jazz που είναι γαμώ τις μουσικές".

Δλδ έλεος... Κ εγώ τη βρίσκω με αυτά που μου γεννάει η Jazz, κάποιες στιγμές πολύ πολύ συχνά, σταματάω τους Necrophagia για να ακούσω Bach, ή χασισορεμπέτικα ή Tatu, ή Magic De Spell... Μπορεί οι Tatu να μην έχουν κάποια πρωτότυπη μελωδία, μπορεί οι Τρύπες να μην πιάνουν τόσο καλά solo όσο oι morbid angel, μπορεί οι Anathema να έχουν όλη τη δισκογραφία του Chopin σε έναν βωμό...

Λίγα πράγματα πιστεύω πως τα έχω ψάξει επαρκώς εις βάθος για να τα αναθεματίσω. Δεν έχω ακούσει αρκετή jazz. Δεν έχετε ακούσει αρκετό metal. Γιατί είμαι ο μόνος που θέλω να το αλλάξω αυτό?

Δημοσ.
Λίγα πράγματα πιστεύω πως τα έχω ψάξει επαρκώς εις βάθος για να τα αναθεματίσω.

Ξαναδιάβασε αυτά που λέω. Επίσης ρίξε μια ματιά στους αναθεματισμούς οπαδών (γιατί περί οπαδισμού πρόκειται) του metal.

Ποιος είναι απόλυτος; Μέχρι και κατάρες ρίχνουν ορισμένοι...

Έχω ακούσει αρκετό metal για να μπορώ να πω ότι με έξαίρεση λίγα πράγματα, δε μου αρέσει. Τα λίγα πράγματα που μου αρέσουν gothίζουν, γι' αυτό και μου αρέσουν κατά πάσα πιθανότητα.

Και για τους στίχους... Αυτοί είναι οι στίχοι από ένα κομμάτι που μου αρέσει κατά τα άλλα, αλλά το νόημα του βασικά έχει να κάνει με την καύλα κάποιας... Το νόημα ή πώς τα λες παίζει ρόλο;

Hearing you in my sleep

Feeling you your cadence seeps

Whispering in flashback the spectres of your memories

Fall in glistening showers such a tender descent

Intones this haunting lament

The sweetest chill

Fearing you but calling your name

Icy breath encases my skin

Fingers like a fountain of needles

Shiver along my spine

And rain down so divine

The sweetest chill

A drowning so sublime spins in a heavenly climb

Calling you tears thaw my sleep

Wanting you this hoary web is weaved

From this strange confusion

Grows a perverse communication

It enthralls me and coils me around

The sweetest chill

Enchantment ebbs and whirls the sweetest chill

Enchantment ebbs and whirls oh the thrill

The sweetest chill

Δημοσ.

Το σχόλιο περι αναθεματισμών ήταν γενικό, δεν αναφερόμουν σε σένα... Και με ορισμένους οπαδούς (όποιας μουσικής) εννοείται πως δεν μοιράζομαι τα ίδια συναισθήματα και ιδέες... Απλά με τον ίδιο τρόπο που υπερασπίζομαι τώρα το metal από την μαζοποίηση, θα υπερασπιζόμουν οποιαδήποτε άλλη μουσική είτε μου αρέσει είτε όχι.

Αυτοί οι στίχοι μου αρέσουν αρκετά, ειδικά το σημείο "fingers like a fountain of needles". Αν δεν κάνω λάθος οι στίχοι αναφέρθηκαν επειδή κάποιος είπε πως το metal υστερεί ή κάτι τέτοιο... Δεν έχω κάτι με τις στιχουργικές δουλειές άλλων ακουσμάτων. Απλά το προηγούμενο 4στιχο όντως δεν με εντυπωσίασε :-p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...