The_Judas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Ολοι τους Χριστιανοί Ορθόδοξοι, λευκοι, αρσενικά 100%,Έλληνες καθαροι. Ολα αυτά που αναφέρεις τι σχέση έχουν με το μέταλ ? Δεν είναι απαραίτητο να έχεις όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που ανέφερες για να ακούς μέταλ. Επίσης δεν μπορώ αν καταλάβω τι πρόβλημα έχεις με τη λευκή φυλή και το αναφέρεις συνέχεια... το μέταλ έχει οπαδούς σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυλής... Σίγουρα οι λευκοί παίζουν μέταλ καλύτερα απο τους μαύρους οπως και οι μαύροι καλύτερα blues και jazz από τους λευκούς. Και η κλασική μουσική δεν παίζεται συχνά από τους μαύρους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όσοι ακούνε κλασική είναι ναζί Δεν θυμάμαι ποια χρονιά, αλλά οι Black Sabbath κυκλοφόρησαν το "sabbath, bloody Sabbath". Ενα δίσκο που για μένα ήταν πολύ ενδιαφέρων. Εκεί λοιπόν βάλανε synthesizers σε πρώτο πλάνο μάλιστα.Αν θυμάμαι καλά Η παραγωγή ήταν του Rick Wakeman ο οποίος ήταν ιδιοφυία στα synthesizers , έπαιζε τα keyboards στους Υes, ένα μεγάλο συγκρότημα του Progressive rock. Ε λοιπόν επι 1 χρόνο μαλώνανε αν ήταν μέταλ ο δίσκος και αν οι Sabbath ήταν προδότες!!! Ο δίσκος πήγε άπατος και οι άσωτοι υιοι έπέστρεψαν στον "ισιο" δρόμο. Σήμερα όμως το Sabbath Bloody Sabbath θεωρείται από τους καλύτερους δίσκους των Sabbath. Επίσης ο Rick Wakeman είναι κορυφή εδώ θα συμφωνήσω Και και άλλο ... progressive δίσκος δεν απαραίτητα είναι αυτός που περιέχει πλήκτρα. Οσον αφορά τη γενική συμπεριφορά των μεταλάδων θα συμφωνήσω στο ότι και εμένα δε με εκφράζει ιδιαίτερα , αλλά πρέπει να λάβεις υπόψιν σπυ το γεγονός ότι υπάρχουν και άτομα που ακούνε μέταλ χωρίς να έχουν απαραίτητα μεταλικό image και συμπεριφορά. Αυτοί είναι απλοί άνθρωποι που δε χρησιμοποιούν το μέταλ για να το παίξουν και καλά σκληροί και άγριοι
Γηρυόνης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Φίλε timiman χαίρομαι που συμφωνούμε Πρόσεξε κάτι, ο dub δήλωσε την Τετ Νοέ 26, 2003 8:13 pm ξεκάθαρα ότι γεια σας και απο μένα. Είμαι 46 χρονών και ΟΧΙ ποτέ δεν άκουγα metal. ώστε να πω πως τώρα μεγάλωσα και δεν ακούω πια. Απο πιτσιρικας οσον αφορά την ξένη μουσική (γιατι άκουγα και πολλα ελληνικά) άκουγα rock(stones, beatles,yardbirds,them,zombies....), blues ενώ από την άλλη αρχίζει να το κατηγορεί. Δεν άκουγε ποτέ metal (παρά μόνο rock και blues) και όμως μπαίνει στον κόπο να κοπτοράψει το μεταλλικό μουσικό ιδίωμα όπως τον συμφέρει. Πώς είναι δυνατόν κύριε dub να μέμφεσαι κατά ο,τιδήποτε από τη στιγμή που δεν έχεις τη στοιχειώδη γνώση του αντικειμένου; Και τί διαφορά έχεις από τις κατίνες (και την κάθε κατίνα) της γειτονιάς που έτυχε να δούνε μία εκπομπή της Παναγιωταρέας και την υποτιθέμενη σχέση του metal με το Σατανισμό και αρχίζουνε να κλαίνει και να οδύρονται που ο κανακάρης/μονάκριβή τους/το παιδί του γείτονα έπεσε στα "δίχτυα του Σατανισμού"; Καμία απολύτως. The_Judas: Και η κλασική μουσική δεν παίζεται συχνά από τους μαύρους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όσοι ακούνε κλασική είναι ναζί Προφανώς για τον dub μάλλον αυτό σημαίνει.
scyther666 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Katarxin den exei noima na arxisoume na kataferomaste enantiwn tou Dub...sto katw katw exoume ksanasynantisei teties periptwseis kai ta exoume ksanapei ola..as min ta sizitisoume kai edw mesa... Kata tin tapeini mou gnwmi o satriani den paizei metal... Oso gia tin texniki tou den mporw na katalavw me ti ton sygrineis? o anthrwpos mporei kai paizei ta panta...apo kei kai pera an den sou aresoun afta pou paizei (kai oxi to PWS ta paizei) einai gelio na sxoliaseis tin texniki tou...ekeinou kai kana 2 allwn ... askiseis taxytitas... To metal eite to theloume eite oxi den ekfrazei tin syntriptiki pliopsifia (gia na min pw kanenan) twn mavrwn afti tin stigmi ston planiti.An afto kapios to pairnei ratsistika kai mono kanena provlima.Alla etsi einai... Opws eipa an krineis to metal apo ta paidia pou vlepeis sto sxolio fysika kaneis lathos...to oti to ksanaaneferes deixnei eite pws me egrapses kanonika i pws arneisai na to pistepseis.. polaki said: Anaferomai sto oti isoun antithetos me olous osous milisan kai eipan oti akoune KAI metal kai kati allo. (sigekrimena mp3 gathering etc) To "mp3 gathering" to sixenomai kai den exei kamia sxesi me to ti mousiki akous... Polaki...symfwneis i oxi oti i elliniki laiki mousiki opws parousiazetai apo tin kathe vandi einai emetiki anaksioprepeis kai ola ta sxetika pou anefera i oxi? giati mia mou les oti den sou aresei kai tin thewreis vlakia kai tin alli kathomaste kai sizitame gia to an einai swstes i oxi oi apopseis mou panw se afto to thema.... To thema mas einai oti eno se kapoia pragmata exoume idies i paromoies idees, esu tis eksoterikeveis polu apolita eno xreiazetai kai ligi "diplomatia" stis meres mas kai ligo pio polu elastikotita. Opws exw ksanapei den mou aresei panta na xarizw orismena pragmata ston opoiondipote gia na nomizei oti i vlakia pou molis eipe einai aparetita kai swsti...I diplomatia einai gia ekei pou xreiazetai kai roufiania...egw kanw sizitisi kai den perimenw na kerdisw kati yliko apo afti opote giati na min ekfrastw elefthera?
dimitris100 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 etsi etsi!!!!!! kai manchester exei kati teleiomena mpouzoukia gia na lismoneis tin patrida!!!!! poli parakmi kai gelioooooooooooooooo
dub Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 "Απο πιτσιρικας οσον αφορά την ξένη μουσική (γιατι άκουγα και πολλα ελληνικά) άκουγα rock(stones, beatles,yardbirds,them,zombies....), blues, λιγο αργότερα ,στα 70's , funk, μετά jazz, reggae και στην δεκαετία μας dub, house, triphop,πέρασα απο το trance, latin, ethnic κτλ. Η MONH μουσική που δεν μου άρεσε και μάλιστα την σιχαινόμουνα και συγχρόνως γελούσα" Αυτα εγραψα εγω. Υπόψιν πως το 1960 είμουνα 13 χρονών και το 1970 23χρονών!!! Δεν είχα προλάβει να γεράσω ακόμη όπως τώρα , που είμαι πουρο και "ανακάλυψα" την αλήθεια. "γεια σας και απο μένα. Είμαι 46 χρονών και ΟΧΙ ποτέ δεν άκουγα metal. ώστε να πω πως τώρα μεγάλωσα και δεν ακούω πια. Απο πιτσιρικας οσον αφορά την ξένη μουσική (γιατι άκουγα και πολλα ελληνικά) άκουγα rock(stones, beatles,yardbirds,them,zombies....), blues" Αυτά αντέγραψε κάποιος πως ειπα εγώ. Βλέπετε πως σταμάτησε στο Blues... Δεν φαίνεται απο πουθενά πως υπήρξα "ροκάς" για να ανήκω στους "Πρώην ροκάδες που το ρίξανε στη Jazz/κλασσική/ποπ/κλπ και τώρα βρίζουνε το ροκ/μέταλ". "τύπους σαν και εσένα τους έχω "φάει στη μάπα" από γνωστούς και φίλους μου μέχρι και συγγενείς μου που ακούγανε rock/metal και που, ως δια μαγείας, ένα πρωί ξαφνικά ανακαλύψανε ότι δεν τους αρέσει το metal (εμ βλέπεις θέλε..." Βλέπετε την διαστρέβλωση. Το είπα πολλές φορε΄ς πως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ το μεταλ.... Γιατί ομως αναφερουν μερικοί ΣΥΝΕΧΕΙΑ πως επειδή ειμαι μεγάλος σε ηλικια δεν μου αρεσει το μεταλ ενω εγω είπα πως ΠΟΤΕ δεν μου αρεσε. Η απάντση είναι απλη. Για να στοιχειοθετήσουν πως το μεταλ είναι ανατρεπτική η επαναστατική η οτι άλλο θελετε αρα δεν μπορει να την ακούει κανένας στην ηλικία μου αλλα μονο στα νιάτα του!! Το γνωστο αποφθεγμα "θέλω να πεθάνω οταν γίνω 40" του ροκ που υιοθέτησε μετά το πανκ και που παραμυθιάζει εκατομμύρια νεους σε όλο το κόσμο. "Πρώην ροκάδες που το ρίξανε στη Jazz/κλασσική/ποπ/κλπ " Προσέξτε το "κλπ". Σιγά ρε φίλε! Χώρισες τη μουσικπη σε μέταλ και σε όλα τα άλλα.!!! Στο κλπ είναι βέβαια είδη μουσικής που οι μεταλάδες σιχαίνονται όπως σιχαίνομαι εγώ το μεταλ : triphop, house,trance,dub,reggae,funk,acidjazz,opera,ethnic,drum n bass....... Εγώ δεν υπήρξα ποτέ ροκάς αρα δεν κινδινεύω να καταλήξω σε αυτό που μου αποδίδουν κάποιοι. Ισα - ίσα αυτοί που είναι κινδυνεύουν, μάλλον θα έλεγα είναι βέβαιη η μοίρα τους σαν μερικά είδωλα τους που δεν χαλάνε σάλιο ουτε οι ιδιοι για να τους φτύσουν Το οτι ο satriani είναι απο αυτούς που" αποτελούνε πρότυπα για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο" δεν ακυρώνει την αποψι μου γιατί ο Χίτλερ ήταν (και είναι δυστυχώς) πρότυπο για εκατομμύρια ανθρώπους. Δηλαδή αν τον σκυλοβρίσω θα "θίξω" τους φασίστες ε? Μα ΔΕΝ χαρακτηρίζω τους "οπαδούς" !!!!!!
dub Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 timiman, dub, άκου ότι μουσική θες. Δικαιωμά σου είναι. Αλλά μην λες το ρητό "άκουγα παλιότερα μέταλ, αλλά τώρα την σιχαίνομαι". Προδίδεσε από μακρυά! Η πρώτη παράγραφος του Γηρυόνη τα λέει όλα: ρε φίλε για πες ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ : ΠΟΥ ΕΙΠΑ εγώ πως ακουγα παλιοτερα μεταλ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ . ξερεις τι ειπα εγώ?? Αντιγράφω επι λέξει: "γεια σας και απο μένα. Είμαι 46 χρονών και ΟΧΙ ποτέ δεν άκουγα metal" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν είμουνα ποτέ μεταλας , ουτε καν ροκάς . Ενταξει.??? Μπορω να λέω λοιπόν την αποψη μου. Ευχαριστώ πολύ
dub Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 "εμ βλέπεις θέλει @ρχίδι@ να είσαι 30, 35, 40 χρονών και να παραδεχτείς ότι ακούς ακόμα metal)" Πεσαμε στα 30 τώρα !!!! Δηλαδή ρε φίλε, χωρίς @ρχίδι@, μεχρι ποια ηλικία ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ κάποιος να ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕΤΑΛ χωρίς να είναι για φτύσιμο???? Με στεναχώρησαν πολυ τα λογια σου γιατί με κατέταξες ( "τύπους σαν και εσένα τους έχω "φάει στη μάπα"" ) ειπες εκει που ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ και δεν ΑΝΗΚΑ ΠΟΤΕ. Απο που έβγαλες το συμπερασμα πως μου αρέσουν ας πουμε τα σκυλαδικα,(τα οποία σιχαίνομαι)επειδή μου "εκανε τσα η γκόμενα", οτι παλια μου άρεσε το μεταλ και τώρα δεν μου αρέσει.... ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ!!!! Τελευταία φορά λοιπόν το λέω. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΡΟΚΑΣ. !!!! ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛ !!! ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΟΥΜΟΥΝΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ "ΑΓΡΙΟΣ" ΚΑΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ" ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ. Μπορω τώρα να λέω την αποψη μου για την μουσικη??? Σιχαίνομαι την ηρωινη αλλα δεν σιχαίνομαι τους ηρωινομανείς!!!
The_Judas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Καλά ρε dub τι κόλλημα έχεις και αναφέρεσαι συνέχεια στους ναζί και τους λευκούς , μήπως είσαι εβραίος ? Και γιατί επιμένεις να κατηγοριοποιείς συνέχεια τους ροκάδες και μεταλάδες ? Εμείς δε σε κατηγορήσαμε ως ναρκομανή επειδή ακούς trance
dub Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 το μήνυμα του φίλου The_Judas ήταν φοβερό. Με έκανε να καταλάβω πως πρέπει να σταματήσω εδώ!! Δεν υπάρχει καμμιά επαφή. "Καλά ρε dub τι κόλλημα έχεις και αναφέρεσαι συνέχεια στους ναζί και τους λευκούς , μήπως είσαι εβραίος ?" Λέει ο φίλος και με ξέρανε. Δηλαδή πρέπει να είμαι Εβραίος για σιχαίνομαι τους Nαζί ??.Η να μην είμαι εβραίος και να τους γουστάρω ε? Έβαλε μάλιστα και δύο smilies δίπλα γιατί προφανώς είναι αστείο. "εμείς δε σε κατηγορήσαμε ως ναρκομανή επειδή ακούς trance" !!!! Εδώ πια λέω να την κάνω. "Εμείς"!!! Δηλαδή "Εσείς" και "Εγώ". !!! Ποιοι ειστε εσεις ρε φίλε? και με καθησυχάζεις μάλιστα πως δε με κατηγορείτε...! ευχαριστώ πολύ. "δεν σε κατηγορήσαμε ως ναρκομανή"!!! Δηλαδή οταν είναι κάποιος είναι ναρκομανής τον "κατηγορούμε" ???!!!! Και μετά με ρωτούν κάποιοι τι εννοώ με το "λευκος ρατσιστής, ναζί,φαλλοκράτης"?? Εγώ ρατσιστής λέει ? Μα εγώ τους μισώ ολους! Και το επιστέγασμα : "επειδή ακούς trance"! Δηλαδή οποιος ακούει trance παίρνει ναρκωτικά.! Και μετα λετε για την "πικρία" κάποιου που ... Εγώ πέρασα ενα φεγγάρι απο trance αλλά απο drugs ... δεν.... Τι να πω ρε παιδιά.? Σταματάω εδώ. Αν θέλει κάποιος ας επικοινωνήσει στο [email protected] Ζητώ συγνώμη αν έθιξα κάποιον . Αλλά πιστέψτε με δεν είχα προθεση. Oπως και εσείς φαντάζομαι.
The_Judas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? Τι πίνεις και δε μας δίνεις ρε φίλε ?
Γηρυόνης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 dub, > Δεν φαίνεται απο πουθενά πως υπήρξα "ροκάς" για να ανήκω στους "Πρώην >ροκάδες που το ρίξανε στη Jazz/κλασσική/ποπ/κλπ και τώρα βρίζουνε το >ροκ/μέταλ". Φυσικά και φαίνεται αφού λες ξεκάθαρα ότι άκουγες ροκ και αργότερα funk, μετά jazz, reggae... Άρα σε κάποια φάση υπήρξες ροκάς. Απλό. >Βλέπετε την διαστρέβλωση. Το είπα πολλές φορε΄ς πως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ το >μεταλ.... Ποτέ δεν είπα ότι σου άρεσε, αν πρόσεξες έγραψα τις λέξεις ροκ/μέταλ άρα συμπεριλαμβάνω και τα δύο μουσικά είδη. > Χώρισες τη μουσικπη σε μέταλ και σε όλα τα άλλα.!!! Στο κλπ είναι βέβαια είδη >μουσικής που οι μεταλάδες σιχαίνονται όπως σιχαίνομαι εγώ το μεταλ Βεβαίως αφού υπάρχουνε πολλά είδη μουσικής. Ο διαχωρισμός δεν έγινε για να μειωθούνε τα άλλα είδη μουσικής και να εξυψωθεί το μέταλ. > Το οτι ο satriani είναι απο αυτούς που" αποτελούνε πρότυπα για εκατομμύρια >ανθρώπους στον κόσμο" δεν ακυρώνει την αποψι μου γιατί ο Χίτλερ ήταν (και είναι >δυστυχώς) πρότυπο για εκατομμύρια ανθρώπους. Δηλαδή αν τον σκυλοβρίσω θα >"θίξω" τους φασίστες ε? Μα ΔΕΝ χαρακτηρίζω τους "οπαδούς" !!!!!! Ατυχές το παράδειγμά σου. Και ναι, θίγεις και εμένα όταν λες ο Satriani είναι κουλός και μ@λ@κ@ς (ή ο,τιδήποτε τον είχες αποκαλέσει δε θυμάμαι) από τη στιγμή που ο Satriani (και ο κάθε Satriani) αποτελεί μουσικό παράδειγμα προς μίμηση. > ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛ!!! >ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΡΟΚΑΣ. !!!! Αντιφατική πρόταση η δεύτερη (δες πιο πάνω) αλλά για χάρη της συζήτησης ας την αγνοήσω. ΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΡΟΚΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ. Τί από την παραπάνω πρόταση δεν καταλαβαίνεις; > ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΟΥΜΟΥΝΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ!!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΓΕΣ ΠΟΤΕ; Τί από την παραπάνω πρότασή μου δεν καταλαβαίνεις; Είναι σαν να σου λέω ότι δε μου αρέσει ο μουσακάς και να μην έχω φάει ποτέ!!!!
polaki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 > ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΟΥΜΟΥΝΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ!!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΓΕΣ ΠΟΤΕ; Τί από την παραπάνω πρότασή μου δεν καταλαβαίνεις; Είναι σαν να σου λέω ότι δε μου αρέσει ο μουσακάς και να μην έχω φάει ποτέ!!!! Mia paratirisi mono, kai ego leo oti sixainomai ta narkotika kai den ta exo dokimasei pote... Profanos ennoei oti exei akousei kapoia kommatia esto kai apo sponta (sxolikes ekdromes klp) kai den tou arese opos den tou arese pote kai i oli ekfrasi tis metal skinis... to olo concept ennoo..
Chinaski Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Lol exei arxisei kai ginete poli diaskedastiko...Dub ti akribos ennoeis me tin ennoia n-a-r-k-o-m-a-n-e-i-s?????
polaki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Polaki...symfwneis i oxi oti i elliniki laiki mousiki opws parousiazetai apo tin kathe vandi einai emetiki anaksioprepeis kai ola ta sxetika pou anefera i oxi? giati mia mou les oti den sou aresei kai tin thewreis vlakia kai tin alli kathomaste kai sizitame gia to an einai swstes i oxi oi apopseis mou panw se afto to thema.... To thema mas einai oti eno se kapoia pragmata exoume idies i paromoies idees' date=' esu tis eksoterikeveis polu apolita eno xreiazetai kai ligi "diplomatia" stis meres mas kai ligo pio polu elastikotita. [/quote']Opws exw ksanapei den mou aresei panta na xarizw orismena pragmata ston opoiondipote gia na nomizei oti i vlakia pou molis eipe einai aparetita kai swsti...I diplomatia einai gia ekei pou xreiazetai kai roufiania...egw kanw sizitisi kai den perimenw na kerdisw kati yliko apo afti opote giati na min ekfrastw elefthera? Simfono oti i mousiki tis kathe vandi einai gia ta baza, kai tha sou po kai tin eksis apokalipsi!!! To spiti pou menane prin fugoun gia Ispania, to eixe i mana mias filis mou kai tis leei i Vandi oti tha tin grapsei se guest list na pane oikogeniakos na doune ti vandi na tragoudaei, kai meta tis leei "an kai eseis eiste anthropos pou de nomizo na endiaferetai gia ta skoupidia pou tragoudao ego". Afto eipe i idia i Vandi, kai i mana tis filis mou einai poli sovari kai de nomizo na ta elege ap'to mualo tis, afto egine prin 2 xronia peripou. Afto pou ego prospatho na sou po einai oti den ginetai na xaraktirizeis "vlameno" kapoion pou akouei afto to idos mousikis. Einai mia mousiki pou akougetai efxarista apo aftous pou tin akoune, pou stin teliki mporei kai na MHN THELOYN na mpoun sti diadikasia na skeftoun. Ego re su tha sou po to eksis, se periodo trelon eksetaseon (mid terms sigekrimena) stin agglia eixa liosei sto diavasma kai stin piesi. E loipon an thes na ksereis afto pou me iremouse APOLYTA einai na pigaino sto spiti enos filou mou me Nova kai na vlepo to Big Brother (to proto proto prin 2 xronia). Htan 1 ora apolytou KENOY, pou apla evlepa sa xanos tileorasi kai XAZEVA stin kurioleksia. Alla afto ithela na kano, den ithela na kano otidipote allo pou tha me valei na skefto, giati akoma kai tainia na deis skeftesai poios mporei na einai o dolofonos, an tha ton tsakosei i gomena na einai me alli klp! To oti ego evlepa big brother otan oloi to vrizane den simainei oti eimoun vlakas kai xazos, aploustata vrika ena tropo na xalarono. Allos tha protimouse na paei sti limni tis perioxis kai na xazevei tis papies.. Sto allo pou sou eipa peri diplomatias, opos vlepeis se kapoia themata exoume idies i paromoies idees kai parolafta epeidi esu tis ekfrazeis me pathos kai diaforetika apo mena (katadikazeis katastaseis kai atoma xoris defteri kouventa) den pernaei to minima sou stous sinomilites!!! Afto enno me diplomatia, den eipa pote ego na les ta pragmata opos DEN einai mono kai mono gia na min tous kaneis na stenaxorithoun! Episis na prostheso se talento mousiko ton Malmsteen..
Devilcried Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Milame gia rixh mousikh gia mia mousiki apo thn opia exoun anadeixthei kapoioi "tyxaioi" kallitexnes kai group opos oi sabbath , oi rainbow , oi Iron Maiden ,Metallica sygkrotimata thryloi oxi mono ston metal xoro.Sygrotimata me thn texnikh katarthsi ton Dream Theater kai ton Watctower kai ton koryfaion Psychotic Waltz.Sygrotimata me entono sxoliasmo stis koinonikes synthikes shmera Nevermore , Megadeth sta parapano sygrotimata mporo na prostheso ekatontades akoma alla anafero mono ayta epeidi einai poio gnosta. Ontos h Jazz exei foberous kallitexnes alla milame gia diaforetiko eidos.den mporeis na sigrineis ton megalo Pat Metheny me ton Petrucci oute ton Billy Cobham me ton Portnoy.einai entelos diaforetikh h xhmeia ths mias kai ths allis mousikis. P.S.1 An theloume na mpleksoume kai ligo me politiki giati genoba kai Thessalkoniki ena megalo pososto foragan metal mplouzes(Ton 45arh Agllo me thn original mplouza apo to tour tou rage for order tha ton thymame synexeia).Kai den htan mono pitsirikades kai to megalyero pososto den symmeteixe sta episodia. P.S.2.se ayto pou tha doso ena ponto ston Dub einai sthn arrostia kai sto kollima pou koubalame oloi oi metallades.Poulimenoi h men gia ta lefta h de telika 2 sygrotimata tha meinoun na paizoun mousikh.Thimizoume tous aristerous pou otan ginoun 2 diaspontai. P.S.3. dub epeses se mia antifash.Apo thn mia les oti tous agapas kai einai kala paidia kai apo thn allh oti einai melh ton monster kai xairontai gia tous xrysaygites pou parelaynoun.Diladh agapas aytous pou miseis? ayta ta liga giati grafo apo thn douleia:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.