stakas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Έχω ένα laptop στο χώρο εργασίας μου , το έχω για τον κόσμο που έρχεται μέχρι να έρθει η σειρά του και είναι στην αναμονή να χαζεύει. Όμως δεν θέλω να έχει πρόσβαση σε αρχεία μου και απο ιντερνετ να μπαίνει σε 2-3 σελίδες που πρέπει ή να κλειδωθούν τα περίεργα site και επικίνδυνα απο ιους. Τι πρέπει να κάνω?
giampoul Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Για να μην έχει πρόσβαση στα αρχεία σου, δημιούργησε ένα χρήστη τύπου guest και κλείδωσε το δικό σου χρήστη με κωδικό.Στα windows 7 Control Panel/User Accounts. Όσο για τις σελίδες, αν διαχειρίζεται την κίνηση του δικτύου σου κάποιο firewall θα το κάνεις απο εκεί. Εναλλακτικά, νομίζα είχα δει κάποια extensions σε Firefox/Chrome που αποκλείουν σελίδες.(πχ το Block Site) Βέβαια αυτό θα συμβαίνει αποκλειστικά στον browser που θα το εγκαταστήσεις. 1
stakas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ με το θέμα του user αυτό είχα στο μυαλό μου, για το άλλο θέμα εαν είναι μέσω πρόσθετου για chrome κλπ με βολεύει.
giampoul Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ με το θέμα του user αυτό είχα στο μυαλό μου, για το άλλο θέμα εαν είναι μέσω πρόσθετου για chrome κλπ με βολεύει. δες και αυτό. Βέβαια φαντάζομαι είναι εύκολο κάποιος που γνωρίζει να το παρακάμψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα