Dinos_12345 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Πρόσφατα έφυγα από CyanogenMod και έβαλα stock Android στο κινητό μου, την έκδοση 5.1.1 lollipop. Όλα κυλάνε όμορφα και ωραία όμως έχω ένα θέμα με τις κλήσεις. Όταν μιλάω οι συνομιλιτές μου παραπονιούνται ότι δε με ακούνε ακόμα και όταν έχω τέρμα σήμα με αποτέλεσμα να μιλάω με τη συσκευή οριζοντίως και πάνω στο μικρόφωνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δυναμώσω το μικρόφωνο;
saruman123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Πρόσφατα έφυγα από CyanogenMod και έβαλα stock Android στο κινητό μου, την έκδοση 5.1.1 lollipop. Όλα κυλάνε όμορφα και ωραία όμως έχω ένα θέμα με τις κλήσεις. Όταν μιλάω οι συνομιλιτές μου παραπονιούνται ότι δε με ακούνε ακόμα και όταν έχω τέρμα σήμα με αποτέλεσμα να μιλάω με τη συσκευή οριζοντίως και πάνω στο μικρόφωνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δυναμώσω το μικρόφωνο; Για πιο κινητο μιλαμε?
Meraklis56 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, ψάξε για κανένα equalizer που έχει την δυνατότητα να κάνει gain το μικρόφωνο.
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Για πιο κινητο μιλαμε? Moto G 1st gen
saruman123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το μεγαφωνο και τα Handsfree δουλευουν κανονικα? Εκτος αν ειναι κανενα bug τις 5.1
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το μεγαφωνο και τα Handsfree δουλευουν κανονικα? Εκτος αν ειναι κανενα bug τις 5.1 Ναι δουλεύουν μια χαρά
saruman123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Οπως σου ειπα κανενα bug θα ειναι. Περιμενε ομως να δεις αν εχει και καποιος αλλος το ιδιω προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα