vaggospat13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το ένα εκατοστό προσωπικά δε μου φαίνεται παρα πολλα για τέτοια μπαταρία, Εγω αυτη τη νοοτροπία κάθε φορα στα νέα μοντέλα να μειώνεται το πάχος με ταυτόχρονη μείωση στη χωρητικότητα της μπαταρίας δε τη καταλαβαίνω. Προσωπικά έχω Lumia 920 και δεν έχω κάποιο θέμα με το πάχος του
oldnew Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σοβαρα τωρα ειναι κινητο με 9,9mm παχος;;; Το τωρινο μου smartphone galaxy alpha ειναι μολις 6,7mm και το βασικο μου tablet tab s 10.5 με μολις 6.6mm παχος. Ακομα και το galaxy s2 το 2011 ειχε 8.5mm παχος.... καταλαβαινεις ελπιζω Ειναι δηλαδή 2.2 ΧΙΛΙΟΣΤΑ παχυτερο καισ εχει 5000-1860=3140 περισσότερα mah, ή .χοντρικά 2,7 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗμπαταρια. . Δηλαδη περίπου 3πλασια. Δε λεω οτι θα ειναι 3πλασια και η διάρκεια γιατι μεγαλώνει και η οθονη αλλα σε καθε περίπτωση η μπαταρία θα διαρκεί ΠΟΛΥ περισσότερο.. Σοβαρα τωρα θα προτιμησεις τα 2 χιλιοστα λιγοτερο παχος????? 1
TechnoV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σοβαρα τωρα ειναι κινητο με 9,9mm παχος;;; Το τωρινο μου smartphone galaxy alpha ειναι μολις 6,7mm και το βασικο μου tablet tab s 10.5 με μολις 6.6mm παχος. Ακομα και το galaxy s2 το 2011 ειχε 8.5mm παχος.... καταλαβαινεις ελπιζω Πήγαινε οικοδομή δυο μέρες να γίνεις άντρας. Σε πείραξε ο πόντος..
hic_et_nunc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι δηλαδή 2.2 ΧΙΛΙΟΣΤΑ παχυτερο καισ εχει 5000-1860=3140 περισσότερα mah, ή .χοντρικά 2,7 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗμπαταρια. . Δηλαδη περίπου 3πλασια. Δε λεω οτι θα ειναι 3πλασια και η διάρκεια γιατι μεγαλώνει και η οθονη αλλα σε καθε περίπτωση η μπαταρία θα διαρκεί ΠΟΛΥ περισσότερο.. Σοβαρα τωρα θα προτιμησεις τα 2 χιλιοστα λιγοτερο παχος????? Αρκει να μου φτανει μεσα στη μερα, δε μου κανει κοπο να το βαλω το βράδυ για φόρτιση, οποτε ναι, προτιμω μια κομψη συσκευή παρα μια άσχημη.
hic_et_nunc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγαινε οικοδομή δυο μέρες να γίνεις άντρας. Σε πείραξε ο πόντος.. Μια και αναφερθηκες στην δουλειά κι επειδη ειδα οτι η συσκευή θα εχει gorilla glass 3, θα ηταν γεματη γρατζουνιες η οθόνη οπως το note 3 μου παλιότερα, μιας και δεν καθομαι σε γραφείο.
randy1989 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Tι να την κανεις σε ενα mid range. Βαλτε τες στα flagship
oldnew Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αρκει να μου φτανει μεσα στη μερα, δε μου κανει κοπο να το βαλω το βράδυ για φόρτιση, οποτε ναι, προτιμω μια κομψη συσκευή παρα μια άσχημη. Αμα βγαζεις τη μερα οκ, δε διαφωνω. Οποιος κανει αρκετη χρηση σε smartphone δε βγάζει μερα παντως.. Ολοι γυρω μου το ιδιο πρόβλημα εχουνε. Στο galaxy s5 εχω βαλει την 3500 μπαταρια για να βγαζω μερα. Και δεν τη βγαζω παντα.. Ειδικα αμα παιξεις και κανα game, καληνυχτα..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι το δειχνουνε με 3 giga μνημη http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-vibe-p1 http://www.pandawill.com/lenovo-vibe-p1-smartphone-5000mah-touch-id-55-inch-fhd-3gb-16gb-msm8939-octa-core-p104970.html
butters Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που ολοι θελουν κατι διαφορετικο σχεδιαστικα για ενα smart phone με ξεπερναει. Φανταζομαι καταλαβαινετε οτι το πλαισιο που μπορουν να κιινηθουν ειναι μικρο και δεν μπορει παρα να εχει κοινα στοιχεια με αλλες συσκευες. Άλλο αυτό που λες και άλλο το τι συμβαίνει εδώ. Δεν περιμένουμε τρίγωνα smartphone ή κάτι που δεν έχει ξαναβγεί. Εδώ η Lenovo αντέγραψε σχεδόν κατά 100% ένα από τα πιο χαρακτηριστικά designs. Αυτό της HTC. Άλλο το μοιάζει και άλλο να είναι βρες τις διαφορές.
adi32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το Vibe P1m παντως σκεπτομαι να ειναι το επομενο lenovo μου Δεν το βλεπω σε κανενα μαγαζι παντως Γιατι ετσι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα