Προς το περιεχόμενο

Backup windows 8.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας!!!

Εχω στο pc μου windows 8.1 με περασμενα προγραμματα κτλ...

Η ερωτηση μου ειναι η εξης:

Πως μπορω να κανω backup το λειτουργικο μου συστημα μαζι με τα προγραμματα που εχω περασμενα,, σε iso bootable μορφη ετσι ωστε αν περασω ενα αλλο λειτουργικο και δεν μου αρεσει να ξαναπερασω αυτο που ειχα πριν? Υπαρχει καποιο προγραμμα?

Ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Καλημερα σας!!!

Εχω στο pc μου windows 8.1 με περασμενα προγραμματα κτλ...

Η ερωτηση μου ειναι η εξης:

Πως μπορω να κανω backup το λειτουργικο μου συστημα μαζι με τα προγραμματα που εχω περασμενα,, σε iso bootable μορφη ετσι ωστε αν περασω ενα αλλο λειτουργικο και δεν μου αρεσει να ξαναπερασω αυτο που ειχα πριν? Υπαρχει καποιο προγραμμα?

Ευχαριστω πολυ!!!

Το καλυτερο απο ολα χωρις να μπλεκεις με εγκαταστασεις κ.α ειναι το Acronis True Image Bootcd.

Δημοσ.

Thanks!!!

Βρισκεις τελευταια εκδοση σε iso το καις σε ενα cdaki και μπουταρεις απο αυτο.

Εαν ψαξεις youtube θα δεις ποσο ευκολο ειναι να δημιουργησεις ενα Full Backup και πως να το ξαναπερασεις σε εναν δισκο.

Πολυ ευκολη και αποδοτικη εφαρμογη.

Δημοσ.

Καλημέρα !

Προσωπικά χρησιμοποιώ το CloneZilla (www.clonezilla.org) που είναι δωρεάν και μ' έχει σώσει άπειρες φορές. Απλά λαμβάνεις απ' το συγκεκριμένο ιστότοπο ένα αρχείο τύπου ISO, το γράφεις σε CD και εκκινείς τον υπολογιστή απ' το γραμμένο CD.

Δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα πλήρες αντίγραφο, τόσο του λειτουργικού συστήματος, όσο και των προγραμμάτων.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι υποστηρίζονται τα συστήματα αρχείων των DOS/Windows (FAT/NTFS), όσο και όλα τα συστήματα αρχείων του Unix/Linux, αλλά και το HFS+ του Macintosh.

Στη διάθεσή σας,

Μ' ένα ζεστό νιαούρισμα,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...