Προς το περιεχόμενο

Το GX700 gaming laptop της ASUS είναι... watercooled

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπραβο στην Asus , βάλε ρε Apple liquid cooling  στα  Macbook  να σε παραδεχθώ ! Το gaming οδηγεί την τεχνολογία μετά τις στρατιωτικές εφαρμογές.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σορρυ ρε Αναισθητε αλλα για να τα βγαζουν καποιος τα παιρνει. δεν λεω οτι κατακλιζεται η αγορα, ουτε οτι 8α παραγει ομως δυσαναλογα της ζητησης. Τοσα οσα,ηηηη περιπου

Δημοσ.

Ελα σιγα σιγα να μπαινουμε στην εποχη των ddr4 (λογικα τετοια θα εχει) να πεφτουν οι τιμες να παρει και ο ο μεσος πληθυσμός μηχανηματα future proof. :) 

• Like 1
Δημοσ.

Ελα σιγα σιγα να μπαινουμε στην εποχη των ddr4 (λογικα τετοια θα εχει) να πεφτουν οι τιμες να παρει και ο ο μεσος πληθυσμός μηχανηματα future proof. :)

Ο μεσος χρηστης εχει εδω και καιρο παρει Futureproof μηχανηματα(τουλαχιστον σε Cpu και Ram καθως σε Gpu δεν γινεται).Μια χαρα κρατανε οι i5 socket 1155 μεχρι και σημερα και με 8gb ram(με τιμη μολις στα 38ευρω)εισαι αρχοντας.

το GAMING που γραφει πανω πανω το ειδε κανεις?

Δεν προοριζεται ουτε για δικηγορους ουτε για Dj's ουτε για φοιτητες. Εχετε δει πολλους Gamers σε καφετεριες να παιζουν με λαπτοπ? ΟΧΙ. που παιζουν? στο σπιτι, 'Η σε σπιτια αλλωνων. Μια χαρα φορητοτητα εχει για το σκοπο του και μακαρι ναχαμε να το παιρνουμε. Ας αρκεστουμε στο desktop μας με τα ιδια specs :P

Δηλαδη στο σπιτι θα εισαι με το Desktop λες και δεν υπαρχουν μια χαρα μικρα κουτια για Desktop τυπου Bitfenix Prodigy...Μαλιστα το διαβασαμε και αυτο.

Επισης ξερεις πολλους gamers να πηγαινουν σε σπιτια φιλων τους με 3.5 και 4000 ευρω/δολλαρια Laptop???

πως καταργειται η φορητοτητα;το ιδιο ειναι να μεταφερεις ενα κουτι 15-20 κιλα και μια οθονη και πληκτρολογιο ποντικι ηχεια το ιδιο ενα λαπτοπ το πολυ πολυ μαζι με ενα ποντικι και στο συγκεκριμενο και την ψυξη...δηλ αυτοι που εχουν και ψυκτρα που την κουβαλανε μαζι τους γιατι το λαπτοπ σβηνει καταργουν τη φορητοτητα;επισης δεν νομιζω οτι το συγκεκριμενο λαπτοπ αναφερεται σε νορμαλ χρηστες και players....οσο για την τιμη στο θεο που λετε μονο τον επεξεργαστη (παρομοιο) να αγορασεις για σταθερο θες κανα 700 οποτε ολα σχετικα ειναι...προφανως και ειναι ακριβως αλλα μην περιμενουμε ενα συστημα που σε σταθερο ξεπερνα τα 1000 ευρω σε laptop να κανει 600-700 ευρω..

630ευρω κοστιζει ο I7 5930k ο οποιος δεν ειναι ουτως ή αλλως για παιχνιδια. Μια χαρα δυνατοτεροι και φθηνοτεροι ειναι οι i7 4790k και i7 6700k με σχεσδον την μιση τιμη απο αυτη που αναφερεις.

Επισης τι μου τον εβαλες ρε Asus τον ξεκλειδωτο επεξεργαστη σε Laptop.....Εχουν που εχουν τα μαυρα τους τα χαλια με τις θερμοκρασιες,ποιος gamer που θα δωσει το παραπανω ποσο θα κατσει να ασχοληθει σοβαρα με Overclock σε gaming Laptop,που στα περισσοτερα παιχνιδια δεν προσφερει και τιποτα....

Κοινως ειναι ενα προιον πιο πολυ για εντυπωσιασμο και τιποτα αλλο. Και gaming Laptop να θες να αγορασεις θα δωσεις τα μισα χρηματα(που και παλι δεν ειναι λιγα 2000για Laptop).

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες ξεκολλατε ,ειναι γκουμουτσα .

Ενα mini itx κουτι που να χωραει μια gtx980 ,μια οθονη ,πληκτρολογιο mouse,δεν πιανουν περισσοτερο χωρο. 

Ειναι ενα βημα ,αλλα σε δεκα χρονια θα εχουμε κατι της προκοπης.

Αυτο ειναι σαν τα πρωτα κινητα ,ολοι επαθαν την πλακα της ζωης τους τοτε ,αλλα στην πραγματικοτητα,κοιτωντας απο το μακρινο μελλον, ηταν και καλα φορητες συσκευες ,με μεγεθος κυριολεκτικα τουβλου ,και μπαταρια για μιση μερα .

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες.

Υπάρχουν πολλά παλικάρια εδώ μέσα που ενσαρκώνουν τον ρόλο της αλεπούς στον γνωστό μύθο του Αισώπου "Η αλεπού και τα σταφύλια". Κοινώς όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Όπως είπε ένα παλικάρι πολύ σωστά το μηχάνημα θα ενσωματώνει την GTX990M. Η υδρόψυξη θα αφορά μόνο την GPU. Μάλλον τα πικρά σχόλια περί gaming laptop και φορητότητας έρχονται από ανθρώπους που ίσως δεν έχουν ποτέ πάρει μέρος σε Lan Party, ή σε lan games με φιλαράκια. Και μη μου πείτε υπάρχουν και τα Net Cafe, γιατί εκεί δεν ξέρεις ποιο μηχάνημα θα σε βγάλει μέχρι το τέλος χωρίς να κρασάρει.

Γι' αυτό παίρνεις το σακίδιο σου μέγιστο βάρος περίπου 7-9 κιλά, αναλόγως τι εξοπλισμό θα πάρεις μαζί σου και την κοπανάς για όπου γουστάρεις, ακόμη και με το δίκυκλο μπορείς να μεταφερθείς όπου θες.

Στο εξωτερικό, γιατί κέντρο του κόσμου δεν είναι η Ελλάδα πλέον όπως ήταν στα αρχαία χρόνια, ο κόσμος αγοράζει και αλλάζει περίπου κάθε 2 χρόνια το gaming laptop του και για τους καυλωμένους αυτό γίνετε κάθε χρόνο. Κάνουν συναντήσεις και μικρά πρωταθλήματα είτε με κάποιο έπαθλο είτε για λόγους διαφήμισης.

Δεν πιστεύω να ξεστήνουν το desktop computer και να το ξαναστήνουν για να παίξουν τα παιχνιδάκια τους.

Υπάρχουν και τα lan party με desktop computers. Αυτή είναι άλλη ιστορία.

Για τον φίλο παραπάνω που ερωτάται εάν γνωρίζει αρκετούς ανθρώπους με μηχανήματα αξίας 3.000 και 4.000, θα του απαντήσω ναι. Το φιλαράκι μου έχει το MSI GT80 Titan, εγώ έχω το Alienware M17x  και το Asus G751JY και ο τρίτος το Alienware Μ18x και μαζευόμαστε και απολαμβάνουμε και την παρέα μας και τα παιχνίδια μας, γιατί καλό το διαδίκτυο, αλλά η απόλαυση το να είσαι μαζί σε ένα χώρο είναι απερίγραπτη. Και υπάρχουν πάρα πολλοί gamers που κάνουν το ίδιο. Είναι πολύ απλό για τον όποιον δύσπιστο, ας ρίξει μια ματιά τι μεταχειρισμένο gaming laptop πωλείται σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Για το συγκεκριμένο μηχάνημα, θα βρει το κοινό του που θα το τιμήσει και θα το ξεζουμίσει σε ατελείωτες ώρες gaming.

• Like 2
Δημοσ.

ποτε δεν καταλαβα την υπαρξη τετοιων λαπτοπ αφου ουσιαστικα καταργηται η φορητοτητα

Είναι λάθος η ορολογία που χρησιμοποιείται. "Μεταφέρσιμα" πρέπει να λέγονται αυτά, όχι "φορητά". Κατά τα άλλα, έχουν και αυτά τη χρησιμότητά τους. Όπως είπαν άλλοι και παραπάνω, μια χαρά είναι να τα μαζέυεις όλα σε ένα χώρο και να κάνεις την πλάκα σου με φίλους.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά παλικάρια εδώ μέσα που ενσαρκώνουν τον ρόλο της αλεπούς στον γνωστό μύθο του Αισώπου "Η αλεπού και τα σταφύλια". Κοινώς όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Όπως είπε ένα παλικάρι πολύ σωστά το μηχάνημα θα ενσωματώνει την GTX990M. Η υδρόψυξη θα αφορά μόνο την GPU. Μάλλον τα πικρά σχόλια περί gaming laptop και φορητότητας έρχονται από ανθρώπους που ίσως δεν έχουν ποτέ πάρει μέρος σε Lan Party, ή σε lan games με φιλαράκια. Και μη μου πείτε υπάρχουν και τα Net Cafe, γιατί εκεί δεν ξέρεις ποιο μηχάνημα θα σε βγάλει μέχρι το τέλος χωρίς να κρασάρει.

Γι' αυτό παίρνεις το σακίδιο σου μέγιστο βάρος περίπου 7-9 κιλά, αναλόγως τι εξοπλισμό θα πάρεις μαζί σου και την κοπανάς για όπου γουστάρεις, ακόμη και με το δίκυκλο μπορείς να μεταφερθείς όπου θες.

Στο εξωτερικό, γιατί κέντρο του κόσμου δεν είναι η Ελλάδα πλέον όπως ήταν στα αρχαία χρόνια, ο κόσμος αγοράζει και αλλάζει περίπου κάθε 2 χρόνια το gaming laptop του και για τους καυλωμένους αυτό γίνετε κάθε χρόνο. Κάνουν συναντήσεις και μικρά πρωταθλήματα είτε με κάποιο έπαθλο είτε για λόγους διαφήμισης.

Δεν πιστεύω να ξεστήνουν το desktop computer και να το ξαναστήνουν για να παίξουν τα παιχνιδάκια τους.

Για τον φίλο παραπάνω που ερωτάται εάν γνωρίζει αρκετούς ανθρώπους με μηχανήματα αξίας 3.000 και 4.000, θα του απαντήσω ναι. Το φιλαράκι μου έχει το MSI GT80 Titan, εγώ έχω το Alienware M17x  και το Asus G751JY και ο τρίτος το Alienware Μ18x και μαζευόμαστε και απολαμβάνουμε και την παρέα μας και τα παιχνίδια μας, γιατί καλό το διαδίκτυο, αλλά η απόλαυση το να είσαι μαζί σε ένα χώρο είναι απερίγραπτη. Και υπάρχουν πάρα πολλοί gamers που κάνουν το ίδιο. Είναι πολύ απλό για τον όποιον δύσπιστο, ας ρίξει μια ματιά τι μεταχειρισμένο gaming laptop πωλείται σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Για το συγκεκριμένο μηχάνημα, θα βρει το κοινό του που θα το τιμήσει και θα το ξεζουμίσει σε ατελείωτες ώρες gaming.

Στο εξωτερικο ειναι γενικα τελειως διαφορετικα τα πραγματα στα παντα ακομα και στις ιδιες τις προτιμησεις των παιχνιδιων.

Τωρα στην Ελλαδα που η μαζα παιζει τα γνωστα Lol/GTA V/Dota 2/Hearthstone/Diablo 3/Wow/GW2 κλπ ε ναι αν το πολυ σκεφτεις κανεις την δουλεια σου και με φθηνοτερα Laptop οπως ανεφερα και πιο πανω. 

Αλλωστε και τα παιχνιδια που μπορεις να παιξει με την παρεα σε Lan δεν ζητανε ουτε καν τις μισες απαιτησεις απο το παραπανω Laptop αρα δεν καταλαβαινω σε τι Lan party με τοσο ακριβα laptop αναφερεσαι(για Ελλαδα παντα).

Και εμεις πχ στην σχολια κανονιζαμε,οχι πολυ συχνα,lan party με laptop και τα παιχνιδια που παιζαμε περισσοτερο ηταν Wow,CS,Lol,Dota,Left4Dead κλπ 

Δημοσ.

Well written.

Υπάρχει άλλο λαπτοπ με υδρόψυξη;

Όχι είπες;Πλήρωσε το premium,που σε τελική ανάλυση δεν είναι και τόσο μεγάλο.

Στις μαλακίες που "ανακαλύπτει" η apple διαβάζουμε ποστ τύπου "ουάου",και εδώ που η asus πάει το πράγμα ένα βήμα πραγματικά παραπέρα,γκρίνια σαν παρθένα σε όργιο.

Επειδή κανένας εδώ δεν έχει παρέα με 4 alienware,δε σημαίνει πως δεν υπάρχει και αγορά για αυτό εδώ.

Σε ΟΛΟΥΣ όσους ξέρω θα ήταν πραγματικά άχρηστο...αλλά δε ξέρω και όλο τον κόσμο.

Δημοσ.

Well written.

Υπάρχει άλλο λαπτοπ με υδρόψυξη;

Όχι είπες;Πλήρωσε το premium,που σε τελική ανάλυση δεν είναι και τόσο μεγάλο.

Στις μαλακίες που "ανακαλύπτει" η apple διαβάζουμε ποστ τύπου "ουάου",και εδώ που η asus πάει το πράγμα ένα βήμα πραγματικά παραπέρα,γκρίνια σαν παρθένα σε όργιο.

Επειδή κανένας εδώ δεν έχει παρέα με 4 alienware,δε σημαίνει πως δεν υπάρχει και αγορά για αυτό εδώ.

Σε ΟΛΟΥΣ όσους ξέρω θα ήταν πραγματικά άχρηστο...αλλά δε ξέρω και όλο τον κόσμο.

Οπως υπαρχει και κοσμος(παλι κυριως στο εξωτερικο)που παιζει σε 4k monitors,αγοραζει Sli 980ti και Sli titanX κλπ προφανως υπαρχουν επισης και ατομα που αγοραζουν τα εν λογω Laptops. 

Μην διαβαζουμε ομως χαζομαρες οπως το παραπανω οτι μονο τετοια laptop ειναι για lan party... Για να παιξεις τι παιχνιδια δηλαδη στο lan party που να θελουν τετοια pc... 

Αν ειχαμε και εμεις την ποικιλια/επιλογες αγορων/μαγαζια/μισθους του εξωτερικου ισως να υπηρχε οντως ενα μεριδιο αγορας για αυτα και στην Ελλαδα. 

Τελος τι ακριβως παει παραπερα η Asus στο παραπανω???Την επιλογη υδροψυξης και το Overclock σε επεξεργαστη???Και ολα αυτα για να παιξεις τα γνωστα console ports με γραφικα λιγο καλυτερα απο Ps4??

Η μηπως το παραπερα της Asus ειναι οι 17ιντσες με 4k αναλυση να σου βγουν τα ματια και η καρτα γραφικων, η οποια αν ειναι χειροτερη απο την 980,τοτε με το καλημερα σε 4κ θα εισαι με παραχωρησεις σε καινουργιους τιτλους....

Δημοσ.

φιλε ασε τα Lan party και βρες μια γκομενα.....θα δεις οτι η ζωη ειναι καλυτερη και θα ξεχασεις και τα Lan και τα games party σε χρονο DT.....διοτι εξω οι γυναικες εχουν "πεινα" ,ειδικα οταν τα εχουν φτιαξει με κανα gamer boyfriend που τρεχει απο lan party σε lan party με λαπτοπ των 4Κ...........συμβουλη  !!!

• Like 1
Δημοσ.

φιλε ασε τα Lan party και βρες μια γκομενα.....θα δεις οτι η ζωη ειναι καλυτερη και θα ξεχασεις και τα Lan και τα games party σε χρονο DT.....διοτι εξω οι γυναικες εχουν "πεινα" ,ειδικα οταν τα εχουν φτιαξει με κανα gamer boyfriend που τρεχει απο lan party σε lan party με λαπτοπ των 4Κ...........συμβουλη  !!!

Να είσαι καλά για την καλοπροαίρετη συμβουλή σου. Δυστυχώς δεν μπορώ να την ακολουθήσω, πλέον. Παντρεμένος με παιδί και κάποιας ...άντα ηλικίας προτιμώ την παρέα των φίλων μου και τα γούστα που βγάζουμε με τα παιχνιδάκια μας. Άλλωστε το κόστος απόκτησης είναι ποιο μικρό από το να νταλαβερίζομαι από εδώ και από εκεί :-)

• Like 2
Δημοσ.

Μην διαβαζουμε ομως χαζομαρες οπως το παραπανω οτι μονο τετοια laptop ειναι για lan party... Για να παιξεις τι παιχνιδια δηλαδη στο lan party που να θελουν τετοια pc...

Δεν έγραψα πουθενά ότι μόνο top end μηχανήματα είναι για lan party. Μπορείς να ξαναδιαβάσεις το κείμενο. Τις χαζομάρες δεν τις λέω εγώ! Η αναφορά  στα top end έγινε για να απαντήσω σε ένα φίλο παραπάνω που αναρωτήθηκε εάν ξέρει κάποιος άτομα που παίρνουν τέτοια μηχανήματα μεγάλης αξίας για τα lan party.

Δημοσ.

πως καταργειται η φορητοτητα;το ιδιο ειναι να μεταφερεις ενα κουτι 15-20 κιλα και μια οθονη και πληκτρολογιο ποντικι ηχεια το ιδιο ενα λαπτοπ το πολυ πολυ μαζι με ενα ποντικι και στο συγκεκριμενο και την ψυξη...δηλ αυτοι που εχουν και ψυκτρα που την κουβαλανε μαζι τους γιατι το λαπτοπ σβηνει καταργουν τη φορητοτητα;επισης δεν νομιζω οτι το συγκεκριμενο λαπτοπ αναφερεται σε νορμαλ χρηστες και players....οσο για την τιμη στο θεο που λετε μονο τον επεξεργαστη (παρομοιο) να αγορασεις για σταθερο θες κανα 700 οποτε ολα σχετικα ειναι...προφανως και ειναι ακριβως αλλα μην περιμενουμε ενα συστημα που σε σταθερο ξεπερνα τα 1000 ευρω σε laptop να κανει 600-700 ευρω..

15 και 20 κιλά κουτιά είχαμε την προηγούμενη δεκαετία.Πλέον μια χαρά παίζεις σε μονοψήφιο νούμερο (ή έστω σε χαμηλά διψήφια) και σε mainstream καταστάσεις.Τώρα για τη χρησιμότητα ή σκοπιμότητα απόκτησης ενός τέτοιου λάπτοπ, προσωπικά δε θα πάρω θέση, ανάγεται στο υποκειμενικό στοιχείο του καθενός και δε θα έλεγα απαραιτήτως ότι έχει και ιδιαίτερη διαφορά από το να έφτιαχνες ένα αντίστοιχης τιμής desktop.Είναι καθαρά πώς τα έχει ο καθένας ταξινομήσει στο μυαλό του. Απλά σε καμία περίπτωση εγώ αυτής της κατηγορίας λάπτοπ δεν τα λέω φορητά.Ντάξει και πάλι σχετικός είναι αυτός ο όρος, ανάλογα με το πώς ορίζει κανείς τη φορητότητα.Όσο φορητό είναι αυτό, κατά τη γνώμη μου, άλλο τόσο φορητό είναι και το κουτί το mini itx.Απλά αυτό έχει μεγαλύτερη αυτοτέλεια επειδή δε χρειάζεται εξωτερική οθόνη.Κατά τα λοιπά κολοκύθια φορητότητα έχει και δαύτο.Όταν θα ζυγίζει μια 4αρα με 5αρα κιλά το ίδιο, θα έχει ένα τούβλο τροφοδοτικό σαν το ρολόι της ΔΕΗ και θα θέλει κι αυτό το gaming ποντικάκι του, μια χαρά περιορισμούς στη φορητότητά του έχει.Πιο φορητό από desktop σίγουρα, όχι φορητό με την παραδοσιακή του όρου έννοια επίσης σίγουρα.Αν και επειδή σας βλέπω πολλοί βάζετε την περίπτωση των lan party στη μέση (προσωπικά δεν έχω δει κάπου να γίνονται με λάπτοπ, αλλά τέσπα, αρκεί να μην εννοούμε lan party όταν έρχεται ο κολλητός στο σπίτι με το chromebook και μετά τις τσόντες βάζουμε και runescape...), πρέπει να ομολογήσω πως έχουν βγει κάτι κουτάκια με χειρολαβές, μούρλια.Πολύ βολικά.

Δημοσ.

Όλοι που υπερασπίζεστε τη φορητοτητα του μηχανήματος ,και λετε ότι ο καθένας θα κουβαλαγε ένα τέτοιο θεριό στα απανταχού lan party ,θα σας ξενερωσω ,αλλά οσο χωρο πιάνει η υδροψυξη , πιάνει ένα ολόκληρο κουτάκι cm elite 130 ,ευάερο ,σιωπηλό ,με atx τροφοδοτικο και χωρο για descktop gpu ,και κανα δυο τρεις σκληρούς ,και το κουβάλημα οθόνης προαιρετικο ,μόνο αν χρειάζεται .

Και με desktop cpu ,οχι μπαρμπουτσαλα.

Αυτό είναι ένα μηχανημα επίδειξης ,θα το πάρουν κάποιοι πλούσιοι επιδειξιομανεις .

Οι υπολοιποι lanακιδες θα συνεχισουν να εχουν τα ταπεινα gaming laptop των 2000 € και τα mini itx θηριακια .

Αν καποιος θεωρει οτι ενας gamer που ειναι συνεχεια on the move ,θα παρει αυτο το πραμα με των ογκο δυο μικρων σταθερων κουτιων ,δεν ξερει τι λεει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...