Rurouni89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γεία σας παιδία έχω έναν υπολογιστή με AMD APU και Dual Graphics Χτές το καθάρισα γιατί ζεσταινόταν και είπα να δω τις θερμοκρασίες παρατηρώ μια θερμοκρασία γύρω στους 90 με 100 Κελσίου στο core0 package temp είναι λογική αυτή η τιμή όσο αφόρα τον συγκεκριμένο επεξεργαστή Ευχαριστώ Πολύ
Rurouni89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίτα με amd overdrive. το overdrive δείχνει τις margin τιμές για τον επεξεργαστή και τις κανονικες για το gpu Το θέμα είναι το Package Temp το οποίο εκτοξεύεται στα 105 Ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 εαν ειχες τετοιες θερμοκρασίες θα ειχε σβήσει. το overdrive δείχνει τα σωστά σε amd όπως και το hwinfo ΑΛΛΑ μαλλον δεν διαβάζει σωστά ο αισθητηήρας η ειναι bug του προγράμματος. δυστυχώς αυτό το πρόβλημα με τις λάθος θερμοκρασίες δεν το έχεις μόνο εσύ.
Rurouni89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 εαν ειχες τετοιες θερμοκρασίες θα ειχε σβήσει. το overdrive δείχνει τα σωστά σε amd όπως και το hwinfo ΑΛΛΑ μαλλον δεν διαβάζει σωστά ο αισθητηήρας η ειναι bug του προγράμματος. δυστυχώς αυτό το πρόβλημα με τις λάθος θερμοκρασίες δεν το έχεις μόνο εσύ. Μαλιστα όποτε είναι θέμα αισθητήρα πιθανόν Σε αυτην την περίπτωση θα έχω πρόβλημα με τις λάθος τιμές που δείχνει ή τις παρακάμπτει με κάποιον τρόπο;
WalkerSW Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 To thermal margin που δείχνει το overdrive σε ενδιαφέρει. τπτ αλλο.... Οσο μεγαλύτερο το margin τοσο καλύτερα εισαι!! 1
Rurouni89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 To thermal margin που δείχνει το overdrive σε ενδιαφέρει. τπτ αλλο.... Οσο μεγαλύτερο το margin τοσο καλύτερα εισαι!! yeap το έχω διαβάσει αύτο το margin ειναι στα 30 και παει μεχρι 20 οταν το στρεσσαρω με βίντεο και πολλα πραματακια μαζι το θέμα ειναι αν είναι προβληματικός ο σενσορας και τι προβλήματα μπορεί να μου κάνει στο μέλλον
WalkerSW Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αμα παιζει με τετοι margin δεν εχεις θέμα!!
Rurouni89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αμα παιζει με τετοι margin δεν εχεις θέμα!! ok σε ευχαριστώ WalkenSW
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Κατέβασε το aod, δες το margin και μην βασανίζεσαι με αμφιβολίες για τον σένσορα.
Rurouni89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Κατέβασε το aod, δες το margin και μην βασανίζεσαι με αμφιβολίες για τον σένσορα. done it already απλά δεν μπορώ να καταλάβω το θέμα του σενσορα αλλα τεσπα εφόσον μου λέτε ότι δεν είναι τίποτα προχωρώ κανονικά Ευχαριστώ τους πάντες 1
thanospr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το ιδιο προβλημμα σε Α10-6800Κ.thermal margin 47 με 24 στην χειροτερη περιπτωση.Αν θες μπες στο BIOS εκει σε μενα τον τρεχει σε μεγιστη συχνοτητα και παει μεχρι 67-70 C.Μαλλον το προγραμμα φταει
Rurouni89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το ιδιο προβλημμα σε Α10-6800Κ.thermal margin 47 με 24 στην χειροτερη περιπτωση.Αν θες μπες στο BIOS εκει σε μενα τον τρεχει σε μεγιστη συχνοτητα και παει μεχρι 67-70 C.Μαλλον το προγραμμα φταει δεν έχω thermal margin 47 μέγιστο με την καμία 30 και μέτα μένει στα 22 είναι λάπτοπ δεν έχω πολλά περιθώρια με BIOS για να δω θερμοκρασίες απο μέσα πάντως ειναι περιεργο το όλο θέμα αν συνδυάσεις τις 2 μπλε οθόνες και κάτι τρελά shutdown χώρις να το θέλει ο χρήστης το μυαλό μου πάει σε άλλες καταστάσεις
AETOLOFITIS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 εχεις κανει το τελευταιο bios update?
Rurouni89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 εχεις κανει το τελευταιο bios update? όχι δεν το έχω και βασικά no offense ofc δεν βλέπω τον λόγο γτ ο επεξεργαστής τρέχει στους 40 βαθμούς μαζί με τις 2 καρτούλες που έχει πάνω και ακομα και να εκτοξευτεί στους 50 ή 55 μένει εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα