armin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εχουνε διαφορα? Και τοτε ποιο προτεινεις να επιλεξω τα Piston ΙΙ η τα youth???
carrypizza Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 τα youth ειναι κανονικο καλωδιο τα piston 2 ειναι με κατι στιλ 'κορδονι?' επισης τα youth δεν εχουν καν μαξιλαρακια μεσα απο αποψη ηχου δεν ξερω να σου πω καποιος που ξερει ας μας πει
armin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Και αποσο το ειδα και εγω λιγο τα πιστονια δεν ειναι πληρως compatible με iphone.....μηπως εχεις εσυ iphone και μπορεις να μου δωσεις καμια πιο λεπτομερη αναφορα?
Luxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για ακουστικα και μαλλον θα παρω τα pistons. Οταν λεει οτι δεν εχουν καλη συμβατοτητα με αλλα κινητα τι εννοει; Εχω ενα oppo find 7a.
armin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το Oppo Android κινητο δεν ειναι??Ε μην αγχωνεσαι τοτε,απλα επειδη η Xiaomi φτιαχνει κινητα και γενικοτερα τεχνολογια γυρω απο Android ,καποια απο τα προιοντα της οπως τα πιστονια δεν λειτουργουνε ιδανικα με λογισμικα αλλα,πχ ios.
carrypizza Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σαν ακουστικά σε iPhone θα δουλεύουν σίγουρα τα κουμπιά δεν ξέρω αν θα δουλεύουν σωστά
Luxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο ειναι το θεμα, αν δουλευουν τα κουμπια σε αλλα κινητα με android. Το εχει δοκιμασει καποιος;
armin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εγω δεν εχω δει κανενα παραπονο απο χρηστη android,αρα θα ελεγα μην το φοβαστε καθολου.
vrwmiaris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τα χαρακτηριστικά των syva είναι υποδεέστερα των πιστονιών, μόνο τα aluma έχουν τα ίδια.προτείνω pistons
armin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια τα pistons οπως ειπαμε απορριπτονται επειδη η κοπελα εχει iphone.
armin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια τελικα αποφασισα να επιλεξω αυτα https://www.skroutz.gr/s/4273007/Panasonic-RP-TCM125.html?from=account_notifications Αποσοσ ειδα λιγο στο ιντερνετ ειναι αρκετα καλα ακουστικα για την τιμη τους,τιποτα ιδιαιτερο απλα δεν προσεξα οτι υπηρχε τιποτα καλυτερο απο το πιστονς.
vrwmiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλος, είσαι λίγο μπερδεμένος από ότι βλέπω.Αφού έχει μήλο φωνο γιατί δεν παίρνει τα i luv να πουλάει και μούρη;
armin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ειναι αυτα τα iluv??Μου στελνεις λινκ να τα δω λιγακι?Επισης αν δεν ειναι ελληνικη αγορα αμφιβαλλω αν θα εμπιστευθει να τα παρει
master1992g Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω και εγώ νέο θέμα. Ψάχνω on ear ακουστικά για το ταμπλετ, χρήση για βιντεάκια youtube. έχω τσεκάρει αυτα: https://www.skroutz.gr/s/424686/Sony-MDR-V150.html https://www.skroutz.gr/s/5527848/Sony-MDR-ZX110.html http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/headphones/akoustika-one-for-all-sv5611-red Εχετε να προτείνεται κάτι μέχρι 20 ευρώ? Τα πρώτα βλέπω έχουν παιξει και 7 ευρώ από κώτσο!!!! Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2015 από master1992g
armin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Σορυ φιλε δεν ξερω πολλα για τα ακουστικα κεφαλης στις τιμες αυτες,αλλα μπορω να σου πω οτι 2 φιλοι μου ειχανε παρει τα 2α Sony MDR ZX για χρηση παρομοια με την δικια σου και ηταν παρα πολυ ικανοποιημενοι,κυριως απο το ποσο βολικα ητανε και ελαφρια αλλα και ανθεκτικοτατη κατασκευη,και δευτερον απο τον πολυ καλο ηχο τους.Αλλα νομιζω οτι ειναι πιο πολυ για μουσικη στυλ χιπ χοπ,ραπ,dance ,electro,τετοια.Αν θες πιο πολυ για vocals,acoustic και τετοια αυτα τα ακουστικα αμφιβαλλω αν θα τα αναδειξουνε τα κομματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα