Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Μήπως κάποιος γνωρίζει κάποιον καλό τεχνικό να μου κοιτάξει ένα Ηp Pavilion γιατί χρειάζεται για δευτερη φορά reballing;

Με ενδιαφέρει να είναι καλός μάστορας και καλό παιδί.

Μένω Θεσσαλονίκη, δυτικά.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:-D  :-D  :-D  :-D

reballing στο reballing δεν ξέρω κατά πόσο ενδείκνυται.

ούτε 1ο reballing δεν ενδείκνυται,αν τα παίξει η onboard κάρτα γραφικών καλύτερα άλλη μητρική ή καινούριο λάπτοπ......

Δημοσ.

ούτε 1ο reballing δεν ενδείκνυται,αν τα παίξει η onboard κάρτα γραφικών καλύτερα άλλη μητρική ή καινούριο λάπτοπ......

Αυτό δεν ισχύει...αν τα φτύσει απο ψυχρή κόλληση διορθώνεται με rebaling( όχι με ψήσιμο) ουσιαστικά τα φτύνουν γιατί το καλάι δεν αντέχει την θερμοκρασία και ραγίζει(είναι αυτά τα οικολογικά δεν αντέχουν όπως τα παλιά) αν γίνει σωστά δεν θα έχει θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

και πως εχει θεμα τωρα δηλαδη,αφου λεει παει για 2ο reballing......

οποτε ρισκαρεις αν σου βγει ή οχι,και με τα ιδια χρηματα ισως και λιγοτερα μπορεις να παρεις καινουρια μητρικη πολλες φορες......

Δημοσ.

και πως εχει θεμα τωρα δηλαδη,αφου λεει παει για 2ο reballing......

οποτε ρισκαρεις αν σου βγει ή οχι,και με τα ιδια χρηματα ισως και λιγοτερα μπορεις να παρεις καινουρια μητρικη πολλες φορες......

του κάνανε rebalin???

αφαίρεση του chip καθάρισμα το καλάι και ξανά κόλλημα???η απλά το ζεστάνανε??

και ναι σε ορισμένα μοντέλα συμφέρει να πάρεις νεα μητρική με τον κίνδυνο να χρειαστει και αυτη rebaling

Δημοσ.

Δεν είμαι στο σπίτι, αλλά θυμάμαι ότι είναι dv61250ev.

Ακριβώς δεν ξέρω τι κάνανε, απλά μου είπαν ότι κάνανε reballing. Για κανα εξάμηνο δούλεψε. Γι αυτό ζήτησα συστάσεις από δω μέσα για κάποιο καλό παιδί μάστορα, άσχετα αν κάποιοι γελάσανε.

Στον τεχνίτη ο καλός χαρακτήρας είναι το καλύτερο προσόν. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω. 

Δημοσ.

Στον τεχνίτη ο καλός χαρακτήρας είναι το καλύτερο προσόν. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω. 

Και σε ένος φίλου το λαπτοπ, reballing του είπαν ότι έγινε.

Μετά από 3 μήνες ξανακλάταρε. Μου το έφερε να το δούμε. Reflow είχε γίνει.

Το παλικάρι που του το 'έφτιαξε' δε, παιδί μάλαμα, δεν λέω. Αλλά μόνο σωστή δουλειά δεν του έκανε.

Δημοσ.

επειδη εχω αλλαξει μητρικες σε αρκετα λαπτοπ της σειρας DV6-1000,

να σε ενημερωσω οτι τα συγκεκριμενα παιρνουν πολλες διαφορετικες μητρικες

μπορεις να βαλεις απο core2duo-amd μεχρι και ι3-ι5-ι7 1ης γενιας και με καρτες nvidia-amd και intel hd 

αν δε παιζεις απαιτητικα παιχνιδια μπορεις να βαλεις μια μητρικη με intel hd vga και να μην φοβασαι να σου καει η καρτα

το μονο που θα χρειαστεις αν πας σε αλλη μητρικη ειναι το καταληλο heatsink και επεξεργαστη φυσικα....

παντως τα συγκεκριμενα μοντελα με amd επεξεργαστες καιγονται πανευκολα οι καρτες τους..... 

αν θες περισσοτερες πληροφοριες p.m.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι το μοντέλο είναι το 1250ev;

Από εδώ, http://www.pcworld.com/product/1325327/hp-pavilion-dv6-1250us-entertainment-notebook.html, βλέπω ότι φοράς ( ; ) intel hd. 

Αρα κάτι πάει λάθος. ή στο μοντέλο ή στο reballing που υποτίθεται πως σου έκαναν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...