Προς το περιεχόμενο

xiaomi power bank από banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

αγόρασα το πρωί αυτό το power bank και θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει πάρει κανείς το συγκεκριμένο για να μου πει εντυπώσεις και φυσικά έαν είναι και γνήσιο.

Δημοσ.

θα γίνω λίγο κακός πρωί πρωί αλλά συνήθως πρώτα ζητάμε εντυπώσεις και γνώμες για κάτι που δεν είμαστε σίγουροι και μετά αγοράζουμε όχι το ανάποδο 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή είναι μούφα; :mellow:

Γνήσιο είναι και πολύ καλό. Τόσες σελίδες έχουμε γράψει. Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι μούφα??

Δημοσ.

Σόρρυ αλλά κατάλαβα λάθος :-)  Πάλι καλά που κατάλαβα λάθος δηλαδή....  Την επόμενη φορά που είναι να αγοράσω κάτι πρώτα θα αναφέρομαι στο φορουμ για να μου πείτε την άποψη σας και μετά θα κάνω την αγορά γιατί όπως είπε και "koystado" έκανα το τελείως ανάποδο.Απλά είδα την τιμή δελεαστική και είπα να χτυπήσω ένα... :-D

Δημοσ.

καλησπερα προσπαθω να αγορασω ενα κινητο απο κινεζικο site αλλα δν μπορω με prepaid card paypal εσυ πως αγορασες φιλε μου?

Δημοσ.

καλησπερα προσπαθω να αγορασω ενα κινητο απο κινεζικο site αλλα δν μπορω με prepaid card paypal εσυ πως αγορασες φιλε μου?

Κι εγώ που αγόρασα το Poweband απο το banggood (κι το περιμένω αύριο) το αγόρασα με προπληρωμένη της Πειραιώς(αν έχεις κωδικούς ebanking την βγάζεις επιτόπου) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...