Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Σκέφτομαι να αγοράσω μια συσκευή android με οθόνη 5" τουλάχιστον 2GB RAM,γρήγορο επεξεργαστή,καλή κάμερα για φωτογραφίες και θα με ενδιέφερε να είναι δίκαρτο αν γίνεται.

Έχω επισημάνει της xiaomi τα μοντέλα Mi4 & Mi4i αλλά θα ήθελα την άποψη σας και τις προτάσεις σας γιατί είναι η πρώτη φορά που θέλω να αγοράσω κινέζικη συσκευή.

Δημοσ.

Μου αρέσει αρκετά το Μι4. Έχω βρει από Minideal και από vickmall ποιο από τα 2 προτείνετε; Το xiaomi mi4i είναι κατώτερο του xiaomi mi4; Ρωτάω γιατί το mi4i είναι και δίκαρτο που θα με βόλευε περισσότερο.

Δημοσ.

Μου αρέσει αρκετά το Μι4. Έχω βρει από Minideal και από vickmall ποιο από τα 2 προτείνετε; Το xiaomi mi4i είναι κατώτερο του xiaomi mi4; Ρωτάω γιατί το mi4i είναι και δίκαρτο που θα με βόλευε περισσότερο.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6518&idPhone2=7211

Το mi4i αν και νεώτερο είναι όντως κατώτερο από το mi4. Αν χρειάζεσαι όμως dual sim τότε χτυπάς το mi4i. Αν καταλήξεις στο mi4 προτείνω την έκδοση με τα 3 γίγα μνήμη και ας μην είναι LTE 

Δημοσ.

Απλά σκέφτομαι σε περίπτωση που υπερβώ το budget εάν το one plus one υπερέχει σημαvτικά από το xiaomi mi4;

Δεν νομιζω πως υπερεχει . Και τα 2 πολυ καλες συσκευες βεβαια. Εγω και λογο γουστου θα προτειμουσα το mi4!

Δημοσ.

Απλά σκέφτομαι σε περίπτωση που υπερβώ το budget εάν το one plus one υπερέχει σημαvτικά από το xiaomi mi4;

γιατί να υπερέχει?ακριβώς το ίδιο hardware έχουν 

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω το xiaomi mi4 γιατί μου έχει κολλήσει εδώ και κάποιο καιρό. Απλά θέλω να ρωτήσω εάν το παραγγείλω από vickmall ποια rom να επιλέξω την original ή την multilanguage;

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω το xiaomi mi4 γιατί μου έχει κολλήσει εδώ και κάποιο καιρό. Απλά θέλω να ρωτήσω εάν το παραγγείλω από vickmall ποια rom να επιλέξω την original ή την multilanguage;

Εαν έχεις ελληνικά στο κινητό σου, όταν θα έρθει θα βάλεις την ελληνική rom από την ελληνική κοινότητα της MIUI, οπότε δεν σε ενδιαφέρει τι rom Θα σου βάλουν...

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. :-D  θα το παραγγείλω με την original rom και το σεταρω αφού το πάρω στα χέρια μου.Υπάρχει κάποιος ο οποίος είναι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού για να μου πει τις εντυπώσεις;;;; :-)  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...