Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό μου συμβαίνει εδώ και τέσσερις μέρες περίπου ...

Πριν εμφανιστεί ,για να ανεβάσω εικόνα από τον υπολογιστή σε διάφορα site και εφαρμογές , όπως facebook ,skype(αλλαγή προφίλ) , το παράθυρο άνοιγε κατευθείαν και τα files ,εικόνες, εμφανίζονταν κατευθείαν ώστε να μπορώ να επιλέξω ποια θα ανεβάσω..

Τώρα πάω να ανεβάσω στο skype,facebook κτλπ , και το παράθυρο ανοίγει , είναι κενό και περιμένω να φορτώσουν οι εικόνες που έχω στο σκληρό ώστε να επιλέξω αυτή που θέλω αλλά μπορεί να πάρει κάνα 2-3λεπτο να εμφανίσει τις εικόνες, και άμα πάω να πατήσω Χ στο παράθυρο του explorer windows για upload , κολλάει τελείως το opera ,για παράδειγμα, ή και το skype , και πρέπει να κάνω αναγκαστικό τερματισμό του προγράμματος.

ποια μπορεί να είναι η αιτία που μου εμφανίζει αυτό το πρόβλημα; Έβαλα το antivirus να κάνει σκαν για ιό ,δεν βρήκε τίποτα. Η ραμ δεν είναι φουλ να πεις ότι φταίει αυτό...

Έχω windows 7 ultimate , not real. 

Δε μπορώ να σας δείξω και εικόνα με το που κολλάει γιατί άμα κάνω επισύναψη θα κολλήσει πάλι..

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Μπορεί να αργεί για πολλούς λόγους,όσο ποιο γεμάτος είναι π.χ. αργεί ποιο πολύ,αν έχει κάποιο αρχείο που είναι χαλασμένο αργεί υπερβολικά αφού προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό το αρχείο,το ίδιο και αν έχει πρόβλημα ο δίσκος αν και εκεί θα σου έβγαζε πρόβλημα ταχύτητας σε ότι και να κάνεις.

Εγώ θα έλεγα να κάνεις έλεγχο δίσκου,κάνε δεξί κλικ στον δίσκο που έχει της εικόνες πάνε ιδιότητες->εργαλεία και έλεγχο σφαλμάτων.

Μπορεί να πάρει πάρα πολύ ώρα και όπως πάντα,σημαντικά αρχεία πρώτα αντιγραφή ασφάλειας σε άλλο δίσκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...