GiwrgosP- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω ένα nexus 5 και πραγματικά εκμεταλλευομαι την δυνατότητα που μου δίνεται για custom stuff με ρομς recoveries κτλ.. Παρατηρώ όμως τελευταία ότι κάποια πράγματα αρχίζουν να μην πάνε καλά.. Π.χ. πολλές φορές όταν πάω να βάλω recovery ενώ είμαι σε factory settings πρέπει να το περάσω δύο φορές γιατί ή πρώτη δοκιμή για flash απλώς αποτυγχάνει (σαν να μην έγινε ποτέ!). Επίσης παρατηρώ μείωση ταχύτητας και όχι το κλασικό lag που γίνεται μια στο τοσο αλλά μια μεγαλύτερη αργοπορία στα πάντα. Λέτε το συνεχές Γράψε Σβήσε να έφθειρε την συσκευή ( τον αποθηκευτικό χώρο, όπως γίνεται και σε έναν ssd );;
panos- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, απλά είναι βελτιστοποιημένο για 4.4 και με το lollipop βάρυνε. Το lollipop ακόμα και σε custom rom το βαρύνει γιατί είναι έτσι ο kermel του.
GiwrgosP- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, απλά είναι βελτιστοποιημένο για 4.4 και με το lollipop βάρυνε. Το lollipop ακόμα και σε custom rom το βαρύνει γιατί είναι έτσι ο kermel του. Οποτε μαλλον ειναι η αρχη του τελους για το nexus 5. Με βλεπω οταν βγει το Marshmallow να την βγαζω με το λειτουργικοτατο Kitkat!
leo06 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 που παρατηρείς μείωση ταχύτητας?σε μαμα ρομ ή σε custom?η lollipop είναι καλύτερη της kitkat και η επόμενη απο οτι εχω διαβάσει αν και developer preview είναι ακόμη καλύτερη,δεν το είχα δουλέψει πολύ καιρό με kitkat αλλά με την lollipop για οσο το είχα ήταν καλύτερο,το μόνο μείον του nexus 5 είναι η μπαταρία άντε και η κάμερα,κατά τα άλλα ακόμη και σήμερα είναι μια κορυφαία συσκευή
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αδερφέ εξαρτάται τι custom rom του βάζεις. Αν βάλεις πχ Paranoid Android + Franco Kernel ξεχνάς τα προβλήματα. Τώρα αν βάζεις cm nightlies λογικό μου φαίνεται
SpirosKerkyra Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά ειναι η κιτ κατ. Custom kitkat φοράω σε g2 που εχει τα ιδια specs με το nexus 5. Προσωπικά το κινητό πάει καλύτερα απο ότι με lolli
panos- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Φυσικό είναι. Αν και πλέον με την 5.1.1 σε Nexus 7 είναι πολύ καλύτερη η διαχείριση RAM, ενώ πρίν (5.0) με την ίδια χρήση σε standby έμεναν 200mb τώρα μένουν 400+... Και το Nexus 7 κυκλοφόρησε με 4.3 και το G2 με 4.1 (νομίζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα