Προς το περιεχόμενο

Ipad (3G ή 4G)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Αγόρασα από τις αγγελίες ένα Ipad 3 ("The new Ipad") σε άριστη κατάσταση, ξεκλείδωτο, κλπ. Έχω βάλει μια κάρτα vodafone (student mobile) και ενώ πάει σφαίρα σε όλα δεν μπορώ να συνδεθώ σε 4G. Το μοντέλο έχει δυνατότητα για 4G (από την ίδια την Apple επιβεβαιωμένο), αλλά με τίποτα δεν γίνεται. Η Vodafone μου είπε ότι πρέπει να στείλω sms από τη συσκευή σε κάποιο νούμερο για να ενεργοποιηθεί...αλλά το ipad δεν στέλνει SMS! 

Μάλλον κάνω κάτι λάθος...αν μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω είμαι ευγνώμων...κρίμα το μηχανάκι δηλαδή...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Αγόρασα από τις αγγελίες ένα Ipad 3 ("The new Ipad") σε άριστη κατάσταση, ξεκλείδωτο, κλπ. Έχω βάλει μια κάρτα vodafone (student mobile) και ενώ πάει σφαίρα σε όλα δεν μπορώ να συνδεθώ σε 4G. Το μοντέλο έχει δυνατότητα για 4G (από την ίδια την Apple επιβεβαιωμένο), αλλά με τίποτα δεν γίνεται. Η Vodafone μου είπε ότι πρέπει να στείλω sms από τη συσκευή σε κάποιο νούμερο για να ενεργοποιηθεί...αλλά το ipad δεν στέλνει SMS! 

Μάλλον κάνω κάτι λάθος...αν μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω είμαι ευγνώμων...κρίμα το μηχανάκι δηλαδή...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Bγάλε την sim και βαλε την σε ένα κινητό και στείλε το sms από εκει.

YΓ. Το APN το ρύθμισες? Πρέπει να το βάλεις,το ίδιο και στο πεδίο του 4G/LTE

Δημοσ.

Εμενα απο cosmote στελνει μηνυμα απο το ipad. Λογικα το κανει και εσενα απο την εφαρμογη που ελεγχει τα data κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...