Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά λοιπον έχω ενα μέτριο λαπτοπ και το δουλεύω με τον αδερφό μου (καθώς σπουδαζουμε στην ίδια πόλη)ήθελα να προχωρησω στην αγορά ενος ταμπλετ γύρω στα 200 ευρώ !δεν τ θέλω για βαριά χρήση !κυρίως για το Microsoft office για καμια εργασία δηλαδή!το θέλω λογω της φορητοτητας του!πιστεύετε θα αξίζει το κόπο να δώσω 200 η δεν θα βρω κάτι αξιόλογο ?σκέφτομαι να παιρνα και μια θηλή πληκτρολόγιο για την δουλεια αυτήν!Συγκλινω σε windows tablet !Τέλος το πολύ οικονομικό πλεον Asus vivotab αξίζει;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !Save me guys χρωστάω 3 εργασίες χαχα

Δημοσ.

Φιλε παρε το Lenovo που σου προτειναν,για τη χρηση που το θες ειναι μια χαρα και μεσα στο budget σου. B)

Το μονο αρνητικο τα 32GB δισκου αλλα σε μια καρτα MicroSD θα εχεις ολα τα αρχεια σου,θα βαλεις στο κεντρικο δισκο το Office και 5-6 προγραμματα ακομη κι εισαι καλλυμενος.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ ολους παιδιά τέλος το I pad mini δεν κανει γιαυτην την δουλεια ?είδα βιντεακια και μου άρεσε και αυτή η ιδέα δεν έχω δοκιμάσει ποτε την εμπειρία iOS και με δελεάζει ιδιαίτερα τι λετε;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ ολους παιδιά τέλος το I pad mini δεν κανει γιαυτην την δουλεια ?είδα βιντεακια και μου άρεσε και αυτή η ιδέα δεν έχω δοκιμάσει ποτε την εμπειρία iOS και με δελεάζει ιδιαίτερα τι λετε;

iPad mini 2 Retina ομως, όχι το mini της πρώτης γενιάς, έχει τεράστια διαφορά και δεν βγαίνει με τα λεφτά που θες να δώσεις.

Δημοσ.

Σε πολύ περιορισμένο βαθμό απ όσο με ένα windows tablet.

Και οι 7.9 ίντσες του iPad mini είναι τραγικά λίγες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...