Προς το περιεχόμενο

Tab Lenovo Miix 3 10-30 Wifi @ 199 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπό λάθος αγοράσαμε σήμερα δύο για δώρο στο ίδιο άτομο οπότε το ένα δίνεται στα 195 €...

Aν ενδιαφέρει κάποιον P.M.

• Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το πήρα και γώ. Αψογή η οθόνη του. Αλλά κουπόνι δεν πήρα. έστειλα μέιλ στο Γερμανό, αλλα δεν μου απάντησαν. Αυριο θα πάω απ το κατάστημα να το ζητήσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήρα και γώ. Αψογή η οθόνη του. Αλλά κουπόνι δεν πήρα. έστειλα μέιλ στο Γερμανό, αλλα δεν μου απάντησαν. Αυριο θα πάω απ το κατάστημα να το ζητήσω.

Ενα κωδικό σου δίνουν, θα τον δείς στην απόδειξη κάτω αριστερά ως Εργασία Επισκευής... Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Aπό λάθος αγοράσαμε σήμερα δύο για δώρο στο ίδιο άτομο οπότε το ένα δίνεται στα 195 €...

Aν ενδιαφέρει κάποιον P.M.

Ενδιαφέρομαι εγώ εάν δίνεις μαζί και το κουπόνι για τα cosmote books!

Δημοσ.

Καλημερα. Αγορασα το Σαββατο το μεσημερι το μηχανηματακι, αλλα (μαλλον) δεν θα το κρατησω. Το δινω στην τιμη του αν ενδιαφερεται καποιος απο Αθηνα και φυσικα ειναι σφραγισμενο με τις ζελατινες. Γι' αυτο αν ενδιαφερεται καποιος, ας ενημερωσει συντομα ωστε να το ανοιξουμε και να δουμε οτι λειτουργει κανονικα.

Δυστυχως (ακομα) δεν εχω να δωσω τον κωδικο του cosmotebooks. Ο λογος απλος: το καταστημα (Ναυπλιου) οπου το αγορασα δεν ειχε τον καταλληλο εκτυπωτη για να φανει ο κωδικος πανω στην αποδειξη. Παροτι λεει "κερδισατε κωδικο" κλπ., δεν υπαρχει κωδικος. Επικοινωνησα με cosmotebooks, με διαβεβαιωσαν οτι θα επικοινωνησουν με το καταστημα για να υποδειξουν τον τροπο με τον οποιο θα βρουν τον κωδικο και θα μου τον δωσουν. Αλλα στην Ελλαδα δεν κοβω και τον λαιμο μου οτι ολα θα γινουν οπως μου τα ειπαν :)

Δημοσ.

Επειδή το ρωτάνε αρκετοί, το κουπόνι για την cosmotebooks είναι ο κωδικός που αναφέρεται κάτω αριστερά στην απόδειξη ως Εργασία Επισκευής. Αν δεν το τύπωσε η απόδειξη, επικοινωνήστε με cosmotebooks.

Ενεργοποιείται 2-3 εργάσιμες μετά την αγορά.

Δημοσ.

Το αγόρασα κι εγώ 100 ευρώ επειδή είχα μια δωροεπιταγη. Ξέρετε αν μπορώ να συνδέσω usb stick με ίντερνετ 3g μέσω καλωδίου otg?

Δημοσ.

Επειδή το ρωτάνε αρκετοί, το κουπόνι για την cosmotebooks είναι ο κωδικός που αναφέρεται κάτω αριστερά στην απόδειξη ως Εργασία Επισκευής. Αν δεν το τύπωσε η απόδειξη, επικοινωνήστε με cosmotebooks.

Ενεργοποιείται 2-3 εργάσιμες μετά την αγορά.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε είδος του cosmotebooks, όχι μόνο για σχολικά είδη.

• Like 1
Δημοσ.

επεσε και μια απο εμενα στο καταστημα χαιδαριου.......αντε να δουμε......αλλιως θα ψαχνω για φοιτητες.. :)

Δημοσ.

Καλημερα. Αγορασα το Σαββατο το μεσημερι το μηχανηματακι, αλλα (μαλλον) δεν θα το κρατησω. Το δινω στην τιμη του αν ενδιαφερεται καποιος απο Αθηνα και φυσικα ειναι σφραγισμενο με τις ζελατινες. Γι' αυτο αν ενδιαφερεται καποιος, ας ενημερωσει συντομα ωστε να το ανοιξουμε και να δουμε οτι λειτουργει κανονικα.

Δυστυχως (ακομα) δεν εχω να δωσω τον κωδικο του cosmotebooks. Ο λογος απλος: το καταστημα (Ναυπλιου) οπου το αγορασα δεν ειχε τον καταλληλο εκτυπωτη για να φανει ο κωδικος πανω στην αποδειξη. Παροτι λεει "κερδισατε κωδικο" κλπ., δεν υπαρχει κωδικος. Επικοινωνησα με cosmotebooks, με διαβεβαιωσαν οτι θα επικοινωνησουν με το καταστημα για να υποδειξουν τον τροπο με τον οποιο θα βρουν τον κωδικο και θα μου τον δωσουν. Αλλα στην Ελλαδα δεν κοβω και τον λαιμο μου οτι ολα θα γινουν οπως μου τα ειπαν :)

Βρεθηκε και η δωροεπιταγη, αριστη εξυπηρετηση απο το cosmotebooks. Οποτε αν ενδιαφερεται καποιος απο Αθηνα, θα λαβει και αυτην μαζι. Ωστοσο, την Παρασκευη το πρωι θα το αποσφραγισω για να δω οτι λειτουργει κανονικα. Αν καποιος ενδιαφερεται, ας ενημερωσει.

Καλημερα.

Δημοσ.

Το αγόρασα κι εγώ 100 ευρώ επειδή είχα μια δωροεπιταγη. Ξέρετε αν μπορώ να συνδέσω usb stick με ίντερνετ 3g μέσω καλωδίου otg?

Φυσικά και μπορείς!

• Like 1
Δημοσ.

ερώτηση: Λογικά ΟΤΕ TV δε θα μπορούμε να δούμε μέσω της εφαρμογής που χουν για android & iOs, μιας και είναι με τα windows.σωστά ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...