Προς το περιεχόμενο

Tab Lenovo Miix 3 10-30 Wifi @ 199 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν το φορτίζετε έχει κάποιο λαμπάκι που να δείχνει ότι είναι σε διαδικασία φόρτισης; Εγώ δε βλέπω κάτι...ύποπτο;

• Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα.

Με καλεσαν σημερα για παραλαβη χωρις κανενα θεμα..επισης μου ειπαν απο μονοι τους οτι θα παρω και το κουπονι της εκπτωσης για τα σχολικα ειδη κλπ αν καταλαβα καλα.

Ηθελα να ρωτησω αν ξερεις καποιος σχετικα με το εαν το εξτρα πληκτρολογιο εχει πανω 2 θυρες usb.

Δημοσ.

Όχι δεν έχει, ένα απλό keyboard case είναι.

Το πηρα και το αναβαθμισα σε win 10 . To Office 365 που πηγε; πριν την αναβαθμιση δεν τσεκαρα αν ειναι εγκατεστημενο και τωρα δεν βρισκω τιποτα. Πρεπει να το κατεβασω και να το εγκαταστησω;

Κανείς λογαριασμό outlook αν δεν έχεις ήδη και μέσα στις ρυθμίσεις σου έχει επιλογή να το κατεβάσεις. Θέλει και ενεργοποίηση η συνδρομή με το κουπόνι που έχει μέσα η συσκευασία.
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν το φορτίζετε έχει κάποιο λαμπάκι που να δείχνει ότι είναι σε διαδικασία φόρτισης; Εγώ δε βλέπω κάτι...ύποπτο;

Οχι ουτε εμενα εχει

• Like 1
Δημοσ.

...Γνωρίζετε τη διαθεσιμότητα του τάμπλετ στη Θεσσαλονίκη;

H προσφορά ισχύει μέχρι 19 Σεπτεμβρίου, πήγαινε σ' ενα κατάστημα και αν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο παράγγειλε το εκεί στο όνομα σου και θα σου το φέρουν...

• Like 1
Δημοσ.

Το γλυκοκοιτούσα το συγκεκριμένο αλλά το τσιγκουνευόμουν στα 360 που είχα παλιά. Στα 200 είναι άψογο. Ευχαριστώ topic starter. Έκανα παραγγελία Κυριακή και Δευτέρα πρωί μου πήραν τηλέφωνο να περάσω να το πάρω. Στα 199 φυσικά με το κουπόνι των 30 ευρώ. Ούτε ρώτησαν αν είμαι φοιτητής (που είμαι), ούτε τίποτα φυσικά.

• Like 2
Δημοσ.

H προσφορά ισχύει μέχρι 19 Σεπτεμβρίου, πήγαινε σ' ενα κατάστημα και αν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο παράγγειλε το εκεί στο όνομα σου και θα σου το φέρουν...

Για τον Γερμανό μιλάμε... ρισκάρεις να κάνεις τα νεύρα σου τσαταλια. Προφανώς ο φίλος παραπάνω αναφέρεται σε ποια καταστήματα τα βρήκαν οι συμφορουμιτες ετοιμοπαραδοτα και τα τσίμπησαν. Όποιος αγόρασε με αυτόν τον τρόπο ας απαντήσει, με ενδιαφέρει και μένα.
Δημοσ.

εχετε βρει καμια μεμβρανη? θηκη?

Τι να την κανεις την θήκη απο την στιγμη που έχει το folio keyboard?

Απο screen protectors υπάρχουν μπολικα στο ebay...

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xmiix+3+1030+screen+protector.TRS0&_nkw=miix+3+1030+screen+protector&_sacat=0

Δημοσ.

Για τον Γερμανό μιλάμε... ρισκάρεις να κάνεις τα νεύρα σου τσαταλια. Προφανώς ο φίλος παραπάνω αναφέρεται σε ποια καταστήματα τα βρήκαν οι συμφορουμιτες ετοιμοπαραδοτα και τα τσίμπησαν. Όποιος αγόρασε με αυτόν τον τρόπο ας απαντήσει, με ενδιαφέρει και μένα.

Δεν υπάρχει αυτός ο τρόπος εκτός και αν σου κάτσει τυχαία, franchise επιχείρηση είναι συνεπώς μερικά ,λίγα ή ελάχιστα κομμάτια (ανάλογα με τον τζίρο του) διαθέττει το κάθε κατάστημα κάθε βδομάδα σε tablets, laptops κλπ!

Aν πάς σε κάποιο κατάστημα -μέχρι τις 19/09/2015 και το παραγείλεις κατά 99.99% σε 2-3 μέρες θα το έχεις! 

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες ενδιαφερόταν ο αδερφός μου για το συγκεκριμένο, ας πάρουμε τηλέφωνο λέω να δούμε αν υπάρχει:

-Γεια σας θέλω να αγοράσω το lenovo Miix 3, 

- Μισό λεπτό να δω αν υπάρχει, μετά από λίγο, δεν υπάρχει πουθενά ούτε σε κάποιο κατάστημα,

-Οκ λέω

Πάμε στα καταστήματα των Τρικάλων, δεν είχαν ιδέα για το τι έλεγα, το σύστημα τους δεν τους εμφάνιζε τίποτα........

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες ενδιαφερόταν ο αδερφός μου για το συγκεκριμένο, ας πάρουμε τηλέφωνο λέω να δούμε αν υπάρχει:

-Γεια σας θέλω να αγοράσω το lenovo Miix 3, 

- Μισό λεπτό να δω αν υπάρχει, μετά από λίγο, δεν υπάρχει πουθενά ούτε σε κάποιο κατάστημα,

-Οκ λέω

Πάμε στα καταστήματα των Τρικάλων, δεν είχαν ιδέα για το τι έλεγα, το σύστημα τους δεν τους εμφάνιζε τίποτα........

Ε ναι, Γερμανος εισαι, αυτα τα εχεις ψωμοτυρι. Εχω περασει τα ιδια κατα καιρους με αυτους γι' αυτο λεω αν μπορουμε γλιτωσουμε κανενα εγκεφαλικο απο κανεναν κερδος θα ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...